Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi ja sam razmisljao o onom "polukrvni princ" i zakljucio (e sad pazi genija) da polukrvni i blatokrvni nije isto (dugo mi je trebalo da shvatim) blatokrvni su iz porodice normalaca (hermiona) a polukrvnima je jedan roditelj carobnjak (voldemor)...sad se je krug malo suzio oko toga ko moze biti polukrvni princ :?
mada mozda i nisam upravu,nek me neko ispravi ako gresim...e tako pa vidimo se u ponedeljak.poz :wink:

neven:
ljudi ja sam razmisljao o onom "polukrvni princ" i zakljucio (e sad pazi genija) da polukrvni i blatokrvni nije isto (dugo mi je trebalo da shvatim) blatokrvni su iz porodice normalaca (hermiona) a polukrvnima je jedan roditelj carobnjak (voldemor)...sad se je krug malo suzio oko toga ko moze biti polukrvni princ :?
mada mozda i nisam upravu,nek me neko ispravi ako gresim...e tako pa vidimo se u ponedeljak.poz :wink:
u pravu si sto posto :D

neven:
DAMBLDOR:
hit:
e evo mene tebra. jos nisam potpuno zastranio :lol: neznam sta je sa ostalima ali ja sam ovih dana bio isuvise zauzet oko smrdljive sugave skole. covece, treba mi banja...
nego ljudi, ono za ona zapazanja, taj carobnjacki program (provereno znam iz drugog dela HP) carobnjaci slusaju preko najobicnijeg radija koji je najverovatnije zacaran, sobzirom da nemaju struju koja ce da prenosi glasove iz studija. hari je to vec video jednom kad je bio u jazbini, prvi put, ako se nevaram :? a ono za matematiku, da, numerologija bi trebalo da je nesto slicno, mozda malo jednostavnije jer je rec o brojevima samo, a tu moze da se uklapa i ona aritmantija, nista zlogalasniji predmet prema meni :wink: (mrzim matis)
toliko za sad... pisite i dalje ovakve stvari, moze koristiti da malo poboljsamo ovu nasu jadnu temu... zopp! :wink:
Jeste ali neko je pomenuo gdje oni uopste uce gramatiku??????
pa hari je isao i u normalsku skolu...cini mi se cetiri razreda,mora biti da je tamo naucio ono osnovno a i verovatno citajuci udzbenike... :?

:wink:
da ali nije pitanje gdje blatokrvni i oni koje odgajaju normalci uce pravopis vec gdje to rade carobnjaci?????

neven:
N_ToNx:
Ne verujem da ce sad bas biti nekih diskusija. Najverovatnije ce se svi probuditi kada izadje sesti deo.Bas se pitam kakav ce da bude.Peti me i nije nesto odusevio.Bolji mi je cetvrti.
nije ti se dopao peti :shock:
meni je on omiljeni najvise zato sto je najduzi a i nekako smo o svima najvise saznali u tom petom delu... :?
sta ti se nije dopalo?

e i posto ja tebe nisam ranije upoznao-koje si godiste?
a ti infidele bese '88?

Nije mi to najgori deo!Samo mi se vise svidja cetvrti,jer se u petom skoro sve vrti oko Harija.U cetvrtom sam volela da slusam Ronove i Hermionine svadje i bila sam ubedjena da ce se oni smuvati u petom delu.Da,otkriveno je mnogo tajni,ali su me najvise nervirali Harijevi cesti izlivi besa,posebno na pocetku knjige.Bas je smarao Hari tada.

neven:
Bliznakinja:
Па видим да пишеш :lol:
Јел си ти то у играоници?Кад ћеш бре да поправиш тај комп,бог те маз'о :P :lol: Да настављам са рп-ом није имало смисла,ови су написали 600 страна :shock: :)
Нисам љута,само ти нама долази што чешће.:wink:
Цмока :) [/color]
javljam se sa razlicitih mesta ali najcesce iz biblioteke...ma da bre,gde bi se sad ja i ti ukljucili u rp :roll: a i meni je to vise dosadilo :?

ne,moj komp ne moze da se popravi.........u stvari to i nije komp to je obicna metalna kutija za koju me cudi da je i do sad radila :roll: jedino sto ce mi pomoci jeste potpuno novi komp ali za to cu morati da cekam i da budem odlican :roll: cista fantazija :?

cmok!!!

Ја се ни не сећам који сам лик у целој причи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поздрав банди! :D :D

N_ToNx:
neven:
N_ToNx:
Ne verujem da ce sad bas biti nekih diskusija. Najverovatnije ce se svi probuditi kada izadje sesti deo.Bas se pitam kakav ce da bude.Peti me i nije nesto odusevio.Bolji mi je cetvrti.
nije ti se dopao peti :shock:
meni je on omiljeni najvise zato sto je najduzi a i nekako smo o svima najvise saznali u tom petom delu... :?
sta ti se nije dopalo?

e i posto ja tebe nisam ranije upoznao-koje si godiste?
a ti infidele bese '88?

Nije mi to najgori deo!Samo mi se vise svidja cetvrti,jer se u petom skoro sve vrti oko Harija.U cetvrtom sam volela da slusam Ronove i Hermionine svadje i bila sam ubedjena da ce se oni smuvati u petom delu.Da,otkriveno je mnogo tajni,ali su me najvise nervirali Harijevi cesti izlivi besa,posebno na pocetku knjige.Bas je smarao Hari tada.
Hari je u najmanju ruku MORON :evil:

N_ToNx:
e da i ja mrzim kad likovi postanu nadrndani kao hari na pocetku ili sirijus u vecem delu knjige :roll:
verovatno je dzoana htela da opise kako na harija deluje pubertet a pretvorila ga je u cangrizavu babu,mada tu je i voldi koji mu je ceprkao po umu...nije on skroz kriv :wink:

sofffy:
joj,jedva sam docekala raaaspust!!!!
licno,ja nemam predstavu ni pojma ko bi mogao biti HBP,i po meni je to novi lik,a ne neko iz knjige

cmoka za everybody..... :lol: :wink:

ps. odoh se kupati u proljecnom suncu..... :lol: :wink:
kako to mislis docekala??? :shock:
kod nas jos nije poceo :( zasto,zasto?!!! :cry:

ja se nadam da je to neki stari lik,ne volim kad stalno ubacuje nove likove mada mi se luna lavgud bas dopala :lol:

Bliznakinja:
Ја се ни не сећам који сам лик у целој причи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja se secam da si ti bila elizabet (ili tako nesto) a ja sam bio tvoj brat ( :lol: ) samo se ne secam kako sam se zvao...

e i zaboravio sam da se u prethodnom postu slozim sa tonx,i ja sam mislio da ce se hermiona i ron smuvati ali izgleda nista...mada sam u petom primetio da je ron ljubomoran na kruma :?

neven:
sofffy:
joj,jedva sam docekala raaaspust!!!!
licno,ja nemam predstavu ni pojma ko bi mogao biti HBP,i po meni je to novi lik,a ne neko iz knjige

cmoka za everybody..... :lol: :wink:

ps. odoh se kupati u proljecnom suncu..... :lol: :wink:
kako to mislis docekala??? :shock:
kod nas jos nije poceo :( zasto,zasto?!!! :cry:

ja se nadam da je to neki stari lik,ne volim kad stalno ubacuje nove likove mada mi se luna lavgud bas dopala :lol:
Kod nas se juce zavrsio :D

neven:
Bliznakinja:

ja se secam da si ti bila elizabet (ili tako nesto) a ja sam bio tvoj brat ( :lol: ) samo se ne secam kako sam se zvao...

e i zaboravio sam da se u prethodnom postu slozim sa tonx,i ja sam mislio da ce se hermiona i ron smuvati ali izgleda nista...mada sam u petom primetio da je ron ljubomoran na kruma :?

Интересантно... :)

O hvala bogu da sam dosla na ovu temu posle toliko vremena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaista ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!
Cudo se desilo!!!!!!!!!!!!Ljudi padace sutra sneg nemojte da se cudite!!!!!!!!!!!!!!!
E stvarno nisam mogla da dolazim kao sto sam to vec jednom napomenula.Zao mi je sto je rp otisao u ...
Bas sam raspolozena za pisanje! :(
Aj ja imam da procitam jos nekih pet stranica pa cu se vratiti posle
Puno vas ljubi i voli vasa
Liz

samo da se javim da sam ziv i da polako umirem (hehehehehehe)
juce je za mene i za mnoge druge bio veliki dan, neki su to super iskoristili, ja nisam
kontrola samog tela i ostalih stvari otisla je u kuwac i sve je otislo u 3 lpm
lepo se zabavljajte
pozdrav od nothingman-a

neven:
Bliznakinja:

e sad malo ja
pitao si u nekom postu tonx zasto joj se ne svidja peta knjiga (ako se ne varam)
pa vidis i sam o cemu pises
prvo - sam stil pisanja nije isti
drugo - preterala je malo sa dogadjajima (nekako je sve natrpano)
trece - malo je otisla daleko te je Harry opet pobegao, mislim svi oni imaju veci kuwac od njegovog stapica i on im opet bezi, malo je glupo
cetvrto - otisla e predaleko sa magijom i navela njene citaoce da se bace na glupo razmisljanje
...

Elishabeth:
O hvala bogu da sam dosla na ovu temu posle toliko vremena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudo se desilo!!!!!!!!!!!!Ljudi padace sutra sneg nemojte da se cudite!!!!!!!!!!!!!!!
E stvarno nisam mogla da dolazim kao sto sam to vec jednom napomenula.Zao mi je sto je rp otisao u ...
Liz
e ovako, posto ne znam koliko ces da budes na netu i posto neces da se javis na fon
jeste da imas jos do toga ali,
Saro srecan ti rodjendan, da Bog da ti svaki dao i da Bog da imala jos puno, puno vlaznih snova

infidel:
Elishabeth:
Liz
e ovako, posto ne znam koliko ces da budes na netu i posto neces da se javis na fon
jeste da imas jos do toga ali,
Saro srecan ti rodjendan, da Bog da ti svaki dao i da Bog da imala jos puno, puno vlaznih snova

Ooooo pa poceli smo da se svetimo!!!
Dragi moj pre nego sto nesto zakljucis prvo pitaj za razloge pa onda lupetaj gluposti i moj rodjendan nije danas vec 19. A zelje su divne!Prosto u tvom stilu!!!

2 Liz
prvo, raazlozi nisu bitni, vec utisci
drugo, ne svetim se, to nije u mom domenu, i nemam razlog da se nekome svetim, pogotovo ne tebi, nisi mi nista lose uradila
trece, znam da ti je rodjendan 19. ali postoje mnoge prepreke te sam iskoristio ovu priliku da ti cestitam
cetvrto, drago mi je da su sve nevolje nesale i da si opet sa "nama" na netu
peto, zamolio bih te da ne pises sa toliko mrznje prema meni, jer sam imao prijateljske namere

ma nek ide sve u ku*** :x :x :x :x

infidel:
2 Liz
prvo, raazlozi nisu bitni, vec utisci
drugo, ne svetim se, to nije u mom domenu, i nemam razlog da se nekome svetim, pogotovo ne tebi, nisi mi nista lose uradila
trece, znam da ti je rodjendan 19. ali postoje mnoge prepreke te sam iskoristio ovu priliku da ti cestitam
cetvrto, drago mi je da su sve nevolje nesale i da si opet sa "nama" na netu
peto, zamolio bih te da ne pises sa toliko mrznje prema meni, jer sam imao prijateljske namere

ma nek ide sve u ku*** :x :x :x :x

Ne pisem ja ni sa malo mrznje,bas naprotiv!Nego me je iznerviralo to sto ti od svega pravis big deal,nikad ne zelis da cujes istinu,uvek ti je jezik brzi od pameti.A veruj mi to ti govorim samo prijateljski i dobronamerno da bi znao u buduce.A to sto kazes da ti nisam nista lose uradila,ja sam bas cula suprotno.I sta to sa "nama" treba da znaci?I zamolila bi te da svoje vulgarne komentare i zelje zadrzis za sebe jer nekima oni ipak smetaju!Hvala!

Back