Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@kalliope, nemoj da se brines zbog prijemnog, knjigu ces procitati (po mojoj proceni) za tri dana, a tri dana mozes i da propustis!! :D
inace, prijemni je jedna teska prepisivacina..

mislim stvarno.. te devojcice, uh, sto ne volim takve.. sreca, u mom razredu nema bas takvih.. ili smo zaludjenici, ili ne gledaju filmove u bioskopu. kao, detinjasto je to..
ali nije uopste detinjasto!! jeeeee

winnetou:
@kalliope, nemoj da se brines zbog prijemnog, knjigu ces procitati (po mojoj proceni) za tri dana, a tri dana mozes i da propustis!! :D
inace, prijemni je jedna teska prepisivacina..

mislim stvarno.. te devojcice, uh, sto ne volim takve.. sreca, u mom razredu nema bas takvih.. ili smo zaludjenici, ili ne gledaju filmove u bioskopu. kao, detinjasto je to..
ali nije uopste detinjasto!! jeeeee
kad smo vec kod prijemnog ja sam poceo da vezbam nedelju i po pre prijemnog i upisao sam se u skolu koja trazi 88 poena...znaci nemoj da se plasis,malo se osloni na znanje iz prethodnih razreda,malo na ono iz testova a malo i na snalazljivost i logiku...nemoj da se plasis :wink:

bas me nervira kad neko kaze da je fan hp-a a kad zapocnete razgovor on pogledao samo filmove i u fazonu je kao "mrzi ga da cita"...bedno :roll:
u mom razredu su vecinom takvE

sutra imam pismeni iz matematike i ispitivanje iz hemije tako da sam na*ebao :(
moram sve to da izvezbam a jos sam isplanirao da gledam okrug oranz (jel gleda neko?) i ljubav navika panika :?
nema sanse da sve stignem :roll: poz za sve i pisemo se sutra :wink:

neven:
N_ToNx:
infidel:
neven:
ljudi danas sam cuo neke devojcice iz mog odeljenja kako se raduju cetvrtom delu filma i to zato jer su u casopisu procitale da ce se daniel skinuti...mislim stvarno ne vidim ni jedan razlog za radost :roll:
one,curke,cak uopste i ne vole hp knjige nego iskljucivo filmove...mislim stvarno bzvz...sve to rade samo zbog glumca :roll:

nadam se da ce iseci tu scenu 8)
ne verujem da ce je iseci
to je ona scena kad Harry ulazi u asistntsko kupatilo i otvara jaje pod vodom
bilo bi glupo da to iseku
btw, Daniel i nije nesto lepo gradjen

Na tog Daniela se loze samo zato sto je popularan.
Nije ni lep,ni zgodan.Uopste me ne zanima da li ce se skinuti.
Cula sam da ce Hermiona da se ljubi sa Krumom u filmu!Toga nije bilo u knjizi,zar ne?
TO JE STAV :wink:

pa sigurno ce da ubace i poljubac zbog onih koji ga gledaju samo zbog toga i golisavih scena...u petom delu (filma) ce rita harija oralno zadovoljiti u onoj ostavi za metle...mislim stvarno :lol:

takvi nisu uopste pravi fanovi :?

nisam znao da hari voli starije... :wink:

Majesty Of The Nightsky:
A sto Harry Potter fan club nije na knjizevnosti??
Mislim meni knjige predstavljaju sve na svetu,a filmovi su manje-vise s****.Pogotovu sto me oni "besni"klinci nerviraju.
pa bilo je predloga da se tamo prebaci ova tema, ali vec smo navikli da stoji ovde, izmedju ostalog zar je bitno gde stoji
cini mi se da je i tamo otvorena neka tema o HP-u, ali je nije niko posecivao i to je propalo i ova tema je ostala
sto se mene tice tema moze da se prebaci tamo i mislim da bi nasa draga drugarica to i uradila, ako bi smo je lepo zamolili :wink:

DAMBLDOR:
hit:
ok, hvala.
a damb, sta ti znacilo to da odemo na drugu stranu?
TO JE ZNACILO DA AKO NASTAVIMO PISATI OVIM TEMPOM OTICICEMO NA DRUGU STRANU FORUMA FILM I VIDEO...
ja tek sad primijetih da su mi ukljucena velika slova :wink:
sto se mene tice,
ja nemam pojma sta da pisem, fale mi neka konkretna pitanja, dosta mi je onih "sta ima novo?" ili "gde ste do sad?"
ova tema je odavno izgubla zestinu i mnogi to pripisuju odlasku pojedinih clanova umesto da krenu da pisu nesto normalno

brateee smooooorrrrr... jaooo, sta da radimo vise na ovom uzasnom mestu...... tako je bezveze.......... dodje mi da placem kad se setim dobrih starih danaaaaa........ aaaaaaa........ smoooorrrrrrr....... smorrr.... smooorrrr....... rrrrrrrrr...... prrrrrbrljjjjjljljlj...... pusbrljaksijdsdasd...... uhhhhhh........

Jbt ljudi ovo je neverovatno.Uciti,uciti,i samo uciti!To je moto mojih roditelja.Smaraju me sa tim po ceo dan.Zato i ne mogu vise da dolazim!Joj ubicu se!I jos plus u cetvrtak najverovatnije idem u PO,pa mislim stvarno....Ovo je previse....Vidim ima i novih clanova.Sve vas pozdravljam.Ja sam malko svratila cisto da posle ne kazete da sam vas zaboravila.Kako ste mi vi?Ljudovi ja sam trazila onu knjigu "Magijska stvorenja i kako ih naci" na netu i nigde nema da je izasla kod nas.Jos sam i u kompu biblioteke trazila i nema!Bas bzv!
Sve vas pozdravljam i ljubim
Vasa Liz

Elishabeth:
Jbt ljudi ovo je neverovatno.Uciti,uciti,i samo uciti!To je moto mojih roditelja.Smaraju me sa tim po ceo dan.Zato i ne mogu vise da dolazim!Joj ubicu se!I jos plus u cetvrtak najverovatnije idem u PO,pa mislim stvarno....Ovo je previse....Vidim ima i novih clanova.Sve vas pozdravljam.Ja sam malko svratila cisto da posle ne kazete da sam vas zaboravila.Kako ste mi vi?Ljudovi ja sam trazila onu knjigu "Magijska stvorenja i kako ih naci" na netu i nigde nema da je izasla kod nas.Jos sam i u kompu biblioteke trazila i nema!Bas bzv!
Sve vas pozdravljam i ljubim
Vasa Liz
bila je neka diskusija o tome pre nekih mozda godinu dana
negde sam naleteo na informaciju da ta knjiga i "kvidic kroz vekove" jos nisu prevedene kod nas, ali
bleach je negirala ovu moju informaciju, stoga mislim da imaju da se nadju te knjige, ali vrlo tesko za sada
najbolje bi bilo pricekati jos malo

Back