pa malo i ja da nastavim rp.....
"Joj,opet se desilo,da li je to moguce?"Sara je bila veoma zamisljena...
-"Hej,Saro,jel slobodno?"-to je bila Rachel.
-"Da naravno"
-"Sta je sa Elenom?"
-"Ma bolesna je ne znam sta joj je?"
I tako cavrljale su a cas je prolazio....
Posli su ka vratima...
-"Hej,Rejc,ovaj...."
-"Da?"
-"Ma,zaboravi....nije vazno..."
Zelela je da joj isprica sve sta joj se desilo,sta je sve otkrila,ali nije mogla..
Smatrala je da joj je Rachel super drugarica kao i svi ostali...
Isla je sa grupom devojcica iz Sliterina ka kabinetu preobrazavanja.Volela je taj predmetr,bar za sada,volela je Mek Gonagal...Polako joj se vracalo ono njeno cool raspolozenje,secala se vremena dok nije dosla na Hogvorts,kako su je svi prijatelji voleli,kako je bila omiljena u drustvu,u stvari ne omiljena mozda,vec svi su je voleli zbog tog njenog optimizma koji je nosila u sebi.Zelela je da se to vreme vrati,ali sa sadasnjim prijateljima-Sa Kelly,Fran,Rachel,Lajonelom,Lisom,Gven,Horacijem,Warvickom,Edijem(iako je imala osecaj da je Edi bas i ne gotivi opet joj je bio prijatelj).Volela bi da je u Grifindoru,tamo je imala vise njih...
-"Hmmmm,duboko zamisljena,izgubljen pogled....da nisi zaljubljena devojcice?"
-"Horacije!"
-"Sta?Pitam te lepo,lepo odgovori za to i sluzimo,zar ne?"
-"Izvini,ko?"
-"Pa,mi,mislim prijatelji",osecala je da mu i nije bilo bas najprijatnije cak kao i da se postideo...
-"Da,naravno,ma,more nisam zaljubljena,vec razmisljam o nekim drugim stvarima..."
-"A o cemu tacno?"
-"Pa o zivotu pre Hogvortsa,starim prijateljima,porodici?"
"Porodici?Ridl?Hmm...",Horacije se zamislio....
-"Pa,pricaj mi o tome!",izgleda da ga je bas zanimalo...
-"Neki drugi put,evo je Mek Gonagal"
-"Sa....",Horacije nije stigao da dovrsi jer ga je Sara ugurala u kabinet...
Jedva je cekala da se cas zavrsi.Zelela je da sazna sta se to sa njom desava i odlucila je da sa prvim sa kim progovori ode u biblioteku da potrazi ima li sta u knjigama i da mu/joj sve isprica.....
narode odoh ja vidimo se
poz za sve
KISSSSSSSSSS

"Joj,opet se desilo,da li je to moguce?"Sara je bila veoma zamisljena...
-"Hej,Saro,jel slobodno?"-to je bila Rachel.
-"Da naravno"
-"Sta je sa Elenom?"
-"Ma bolesna je ne znam sta joj je?"
I tako cavrljale su a cas je prolazio....
Posli su ka vratima...
-"Hej,Rejc,ovaj...."
-"Da?"
-"Ma,zaboravi....nije vazno..."
Zelela je da joj isprica sve sta joj se desilo,sta je sve otkrila,ali nije mogla..
Smatrala je da joj je Rachel super drugarica kao i svi ostali...
Isla je sa grupom devojcica iz Sliterina ka kabinetu preobrazavanja.Volela je taj predmetr,bar za sada,volela je Mek Gonagal...Polako joj se vracalo ono njeno cool raspolozenje,secala se vremena dok nije dosla na Hogvorts,kako su je svi prijatelji voleli,kako je bila omiljena u drustvu,u stvari ne omiljena mozda,vec svi su je voleli zbog tog njenog optimizma koji je nosila u sebi.Zelela je da se to vreme vrati,ali sa sadasnjim prijateljima-Sa Kelly,Fran,Rachel,Lajonelom,Lisom,Gven,Horacijem,Warvickom,Edijem(iako je imala osecaj da je Edi bas i ne gotivi opet joj je bio prijatelj).Volela bi da je u Grifindoru,tamo je imala vise njih...
-"Hmmmm,duboko zamisljena,izgubljen pogled....da nisi zaljubljena devojcice?"
-"Horacije!"
-"Sta?Pitam te lepo,lepo odgovori za to i sluzimo,zar ne?"
-"Izvini,ko?"
-"Pa,mi,mislim prijatelji",osecala je da mu i nije bilo bas najprijatnije cak kao i da se postideo...
-"Da,naravno,ma,more nisam zaljubljena,vec razmisljam o nekim drugim stvarima..."
-"A o cemu tacno?"
-"Pa o zivotu pre Hogvortsa,starim prijateljima,porodici?"
"Porodici?Ridl?Hmm...",Horacije se zamislio....
-"Pa,pricaj mi o tome!",izgleda da ga je bas zanimalo...
-"Neki drugi put,evo je Mek Gonagal"
-"Sa....",Horacije nije stigao da dovrsi jer ga je Sara ugurala u kabinet...
Jedva je cekala da se cas zavrsi.Zelela je da sazna sta se to sa njom desava i odlucila je da sa prvim sa kim progovori ode u biblioteku da potrazi ima li sta u knjigama i da mu/joj sve isprica.....
narode odoh ja vidimo se
poz za sve
KISSSSSSSSSS

:wink: 

ops: