Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Edi nije mogao da se pomeri. Cucao je ukopan ispod stola. Zeleo je da je sve ovo san, jer jednostavno nije mogao da veruje. Zazmureo je jako i pozeleo da se nadje u krevetu. Osetio je jak potisak ispod sebe, ali on nije bio dovoljan da ga vrati na Hogvorts. Otvorio je oci i okrenu se oko sebe. Bio je sam, ali je i dalje bio ispod stola. Sa druge strane zida prestala je galama. Kroz rupu Zasvetle nesto zeleno i cu se jauk. Ljudi su vristali i bezali. Edi je znao sta se desava. Istrcao je napolje kroz zadja vrata i nasao se u Nokturn prolazu. Bio je u Dijagon prolazu. Sve je bilo pusto, onda na jednom jedna vrata se otvorise i iz njih istrca masa ljudi i povice Edija. Sada su svi trcali ka jedinom izlazu iz Nokturn prolaza. Neki covek slucajno gurnu Edija i on se saze. U tom trenu iznad njega prolete mlaz zelene svetlosti i pogodi coveka ispred njega koji se istog trena sruci na zemlju. Bili su tako blizu izlazu kad grupa smrtozdera izlete pred rulju zatvarajuci im prolaz. Edi brzo zatvori oci i pomisli na Vristecu kolibu. Cuo je povike sa svih strana, a onda oseti snazan potisak. Neko vreme je bio ni na nebu ni na zemlji, a onda naglo pade i udari glavom o neki sto. Bio je u nekoj zabarikadiranoj kuci. Bila je veoma stara i ofucana, ali se jos uvek drzala. Na podu je bio otvor, dovoljno veliki da jedna odrasla osoba udje u njega.
- Lumos - povika Edi i vrh njegovog stapica zasvetle. Sisao je u taj otvor. Negde je vodio. Edi krete polako. Morao je da puzi. Vazduh je postajao sve sveziji. Izlaz je bio blizu.
Posle nekog vremena opet se nasao na svezem vazduhu. Bio je na zemljistu Hogvortsa. Osetio je kako se nesto iza njega krece i naglo se okrenuo. Laktom je slucajno udario u neki cvor na drvetu. Nalazio se ispred Mlatarajuce Vrbe, ali je ona iz nekog razloga bila nepomicna. Edi brzo potrca ka zamku. Stigao je do glavnih vrata, okrenuo se ka Vrbi koja se ponovo pomerala, a zatim pogleda u nebo. Mesec je bio pun, a Mars je tako jako sijao.
- Sta li to znaci? - upita se Edi - ma nije vazno.
Zamak je bio pust. Mora da je bilo kasno. Kada je stigao u spavaonicu Lajonel je lezao budan.
- Hej gde si ti do sada? Rekao si da ides u WC. - rece Lajonel sanjivo - nema te vec sat vremena.
- Jel ovo stvarnost, mislim java - Edi je bio zbunjen. Uopste se nije secao da je spomenuo da ide u WC.
- Da, sto pitas?
- Nije me bilo sat vremena?
- Da. Vidi kako si se isprljao. Gde si bio?
Edi mu isprica sve cega se setio. Cekao je Lajonelovu reakciju.

Lajonel je sedeo nem, nesposoban da prozbori i rec vec duze vreme. Najzad, progovorio je polako:
"Ovo je veoma ozbiljno. Sta da radimo? Nadam se, ali ne znas koliko, da je to sto si proziveo bio samo san, ili mesecarenje. Predlazem ti da legnes sada, pricacemo ujutro. Odmori se." i on onda krene ka boravku, ali zastade ozbiljno na vratima, pogledavsi ga:
"I da, pre nego sto legnes, potrudi se da se okupas."
Edi se usiljeno nasmejao i klimnuo glavom pomalo tuzno i izmoreno.

Feanor the elf king:
Kada ce neko od vas dvoje (tebe i infidela) da se smiluje i da napise sta se desilo kada si ga pozvala da se sastanete na jezeru. Dakle? Mi smo nestrpljivi. A sto se tice Voldemora, pa mozda bi bilo bolje da za sada to ostane samo san... Ali ne znam.
hej bre :evil:
(nesto cesto upotrebljavam ovog :evil: cccccc... :roll: )

ja sam poslednja pisala sto se tice toga, tako da nema sta da se smilujem, znas :lol: :lol: :lol:
sto si nestrpljiv... ? pa ovo je rp, mozes i ti :wink:

Feanor the elf king:
Dakle, ala ste junaci i ti i infidel. Niko da pocne. Osecam da bi vi najradije preskocili taj deo, ali ako se ne secas, ti si ga pozvala da krenete do jezera, ako bi razgovarala sa njim...
ko te slagao da sam junak...? ccc... :roll:
po 13 put poslednja sam pisala :oops:
secam se, i secam se da sam poslednja il sam usput izgubila oci :wink:
infidel je to iskulirao, ne moras da podsecas :lol: :lol:

Feanor the elf king:
bleach:
Feanor the elf king:
Sta? Sta sam sada uradio? :lol:
Sreca tvoja da meni radi msn. Sace infidel da uradi onaj vas sastanak i konverzaciju... :D
sto bre moja sreca..?? :shock:
Pa da nije infidel tu, vec bih nekako nasao nacina tebe da ubedim da napises. Ma salim se, sta ti je. Nego, dogovoreno, reci cemo joj.
al vi nista... :roll:
cccc....
ja restartovala racunar, vratila se, zakacila i .... nista! :evil:
znate li vi koliko treba vremena da se ovaj racunar oporavi posle paljenja... :oops:
anyway, hvala za Flame :wink:

Fren i Edi se polako uputise ka jezeru. Posle duzeg vremena Edi progovori.
- Znas, ovaj, ... Mislo sam, ako bi, ili mozda, ako hoces da sednemo pored onog drveta. Odavno sam hteo nesto da te pitam. - rece Edi gledajuci u nju. Oci su joj sijale, a kosa leprsala na vetru. Bila je neverovatno lepa.
- Da? Izvoli. - rece Fren gledajuci u njega.
Edi je osetio kako ga obuzima neka toplina. Osetio se ohrabren i upita je:
- Fren hoces li da se zabavljamo. :oops:
(bleach nastavi)

infidel:
Fren i Edi se polako uputise ka jezeru. Posle duzeg vremena Edi progovori.
- Znas, ovaj, ... Mislo sam, ako bi, ili mozda, ako hoces da sednemo pored onog drveta. Odavno sam hteo nesto da te pitam. - rece Edi gledajuci u nju. Oci su joj sijale, a kosa leprsala na vetru. Bila je neverovatno lepa.
- Da? Izvoli. - rece Fren gledajuci u njega.
Edi je osetio kako ga obuzima neka toplina. Osetio se ohrabren i upita je:
- Fren hoces li da se zabavljamo. :oops:
(bleach nastavi)
evo me...
Rekosmo, necemo spanske serije. Joj, sto ih ja ne podnosim, jos sam sad bolesna, pa sam blejala u krevetu, sad sam, u toku :lol: :oops: :lol:

-Hej... nije neka sala. Aaa... Zezas se, zar ne?
Edi je i dalje posmatrao bez reci.
U jednom dugackom trenutku, Frances je shvatila da je ozbiljan.
-Jao, izvini, nisam tako mislila... Mislim, nisam mislila nista lose o tebi... Razumes, jao, nemoj pogresno da me razumes...
Fran se totalno spetljala. Mrzela je takve situacije. Zasto je to moralo njoj da se desi?
-Slusaj, nemoj da se uvredis... Jao, sto mrzim ovo. Ne znam sta da ti kazem, zao mi je.
-Ne mislim nista lose o tebi, al nisam ja za to.
Totalno se nismo razumeli. Ja sam mislila da si ti ljut na mene. Cemu tako hladno ponasanje...?

bleach:
ko ima VH1 ima priliku da gleda behind the music RHCP :lol:
nije da ih ja volim, ali...

"If you see me getting mighty,
If you see me getting high,
Knock me down, I'm not bigger than life...! "
mmm.... 8)
niko ne voli pepperse :cry:
jao...
>Those smiling eyes are just a mirror for the sun...<
ROAD TRIPPIN' (za one koji ne znaju, valjda)

bleach:
bleach:
ko ima VH1 ima priliku da gleda behind the music RHCP :lol:
nije da ih ja volim, ali...

"If you see me getting mighty,
If you see me getting high,
Knock me down, I'm not bigger than life...! "
mmm.... 8)
niko ne voli pepperse :cry:
jao...
>Those smiling eyes are just a mirror for the sun...<
ROAD TRIPPIN' (za one koji ne znaju, valjda)
:PPPPP
Ja obozavam Pepperse!!! :D Nemoj tako!Najjaci su!
:P :wink: :D
A da:Anthony mmmmmmmmmmmmm :oops: :oops: :D

Back