bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
imas msn?tixi:joj jedva cekaminfidel:nastavak dolazi vecerasops:
rp je strava
ja cu pokusati da dodjem veceras ali nista ne obecavam
KISSSS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas msn?tixi:joj jedva cekaminfidel:nastavak dolazi vecerasops:
rp je strava
ja cu pokusati da dodjem veceras ali nista ne obecavam
KISSSS
sad sam procitala sve :wink:bleach:donekle...? :? :? :?
nisam procitala, ali... Voldemor...? cccc... :? :?
ne bih ja to
ima li nekog ovde?
zop

ja sam stiglainfidel:Ko ce da nastavi?

hej breFeanor the elf king:Kada ce neko od vas dvoje (tebe i infidela) da se smiluje i da napise sta se desilo kada si ga pozvala da se sastanete na jezeru. Dakle? Mi smo nestrpljivi. A sto se tice Voldemora, pa mozda bi bilo bolje da za sada to ostane samo san... Ali ne znam.

cccccc...
 cccccc...  )
 ) 

kazem ja... ccccc...Feanor the elf king:Ma gde ja vase poslove da zavrsavam. Nego, necemo valjda to ostaviti nedoreceno? Vi se dogovorite ko ce da napise nesto. I uradite to sto pre, kako bi ja mogao da procitam...

ko te slagao da sam junak...? ccc...Feanor the elf king:Dakle, ala ste junaci i ti i infidel. Niko da pocne. Osecam da bi vi najradije preskocili taj deo, ali ako se ne secas, ti si ga pozvala da krenete do jezera, ako bi razgovarala sa njim...

ops:
ops: 

ti...? svastaFeanor the elf king:Sta? Sta sam sada uradio?
Sreca tvoja da meni radi msn. Sace infidel da uradi onaj vas sastanak i konverzaciju...

sto bre moja sreca..?? :shock:Feanor the elf king:Sta? Sta sam sada uradio?
Sreca tvoja da meni radi msn. Sace infidel da uradi onaj vas sastanak i konverzaciju...
Pa da nije infidel tu, vec bih nekako nasao nacina tebe da ubedim da napises. Ma salim se, sta ti je. Nego, dogovoreno, reci cemo joj.bleach:sto bre moja sreca..?? :shock:Feanor the elf king:Sta? Sta sam sada uradio?

al vi nista...Feanor the elf king:Pa da nije infidel tu, vec bih nekako nasao nacina tebe da ubedim da napises. Ma salim se, sta ti je. Nego, dogovoreno, reci cemo joj.bleach:sto bre moja sreca..?? :shock:Feanor the elf king:Sta? Sta sam sada uradio?

ops:
ops: ops:
ops: 
evo me...infidel:Fren i Edi se polako uputise ka jezeru. Posle duzeg vremena Edi progovori.
- Znas, ovaj, ... Mislo sam, ako bi, ili mozda, ako hoces da sednemo pored onog drveta. Odavno sam hteo nesto da te pitam. - rece Edi gledajuci u nju. Oci su joj sijale, a kosa leprsala na vetru. Bila je neverovatno lepa.
- Da? Izvoli. - rece Fren gledajuci u njega.
Edi je osetio kako ga obuzima neka toplina. Osetio se ohrabren i upita je:
- Fren hoces li da se zabavljamo.ops:
(bleach nastavi)

ops:
ops: 
niko ne voli peppersebleach:ko ima VH1 ima priliku da gleda behind the music RHCP
nije da ih ja volim, ali...
"If you see me getting mighty,
If you see me getting high,
Knock me down, I'm not bigger than life...! "
mmm.... 8)

bleach:niko ne voli peppersebleach:ko ima VH1 ima priliku da gleda behind the music RHCP
nije da ih ja volim, ali...
"If you see me getting mighty,
If you see me getting high,
Knock me down, I'm not bigger than life...! "
mmm.... 8)
jao...
>Those smiling eyes are just a mirror for the sun...<
ROAD TRIPPIN' (za one koji ne znaju, valjda)
 PPPP
PPPP Nemoj tako!Najjaci su!
 Nemoj tako!Najjaci su! :wink:
  :wink:  
 ops:
ops:   ops:
ops: