Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tixi:
ajde i ja da moj lik malo ozivim....
e,imam i jedno pitanje,da li na primer Sliterinci mogu da dolaze u dnevni boravak Grifindoraca i obrnutno.Recite mi sta mislite,da znam da li kasnije da ubacim nesto sto sam htela......
-"Saro!!!"
-"Da?E,reci Gven(spomenucu Gven jer odavno nismo cini mi se)?",Sara je jos uvek razmisljala o dogadjaju sa dorucka...
-"Sta se sa tobom desilo jutros ?Bila si nekako...pa...cudna?",osecala je da jje Gven pomalo neprijatno
-"Ma,nije to nista",slagala je na brzinu.
-"Ok,pa nadam se da cemo se videti na dvocasu napitaka"
-"Da,svakako",Gven se uputila ka Grifindorskom dnevnom boravku...
-"Gven?"
-"Da?"
-"Nista....ovaj...ma,vidimo se"
-"Ok"
Nije znala da li da joj kaze.Mozda bi joj se smejala,jer ipak Sara je osecala da nisu svi isti prema njoj.Osecala je i da su svi pomalo odbojni prema njoj zato sto je iz Sliterina.Zasto bas Sliterin?Zbog Voldemora?Da li to ima neke veze?Da li je to povezano sa tajnom koju porodica Ridl krije?Ne prezivaju se bezveze Ridl(da vas podsetim,Ridl na engleskom znaci zagonetka)...
Cak ni Eleni ne sme da kaze za ovo od jutros.Kako je,bre uopste mogla da cuje sta Fran misli u stvari da razmislja o Ediju,sigurno,jer na kilometar kvadratni se vidi da se jedno drugom dopadaju...
"Zasto su svi zaljubljeni samo ja nemam nikog...osim Elene za koju bih sve ucinila?"
Sara nije ni primetila da je dosla do Severnoh tornja,gde su se nekada odrzavali casovi predskazivanja,a koji je sada bio jednom recju-pustos!Usla je polako...Sve je bilo puno paucine.Jastucici,tacnije vise perje bila su rasuta
po podu,nekoliko stolica je vec polako trulilo..."Boze,da li je ovo ZAISTA deo Hogvortsa?",Sara je bila zapanjena.Prozor je jos uvek bio citav,nekim cudom,sigurno.
Ovde sigurno niko nije ulazio dobrih pet godina ako ne i vise.U svom tom haosu,na samoj sredini sobe stajao je stocic a na njemo nesto sto je licilo na.....KRISTALNU KUGLU!Da li je moguce da je to ista kugla pomocu koje je Sibil prorekla Voldemorov povratak?!
Sara ju je uzela u ruke.Bio je divan osecaj drzati je u rukama.Bacila je pogled na sto i videla poruku:"Samo onaj ko ima istinske moci moze gledati kroz ovu kuglu,maglu ce zameniti proroanstvo,prorocanstvo-buducnost,i samo onaj ko ima dara moze videti i proslost!"
U neverici je nekoliko puta procitala poruku.Ko li je ovo ostavio?Sta je ovo?
"Boze,da li da pokusam?Da li mozda imam dara kao sto misle moji...pa nadam se da mogu da kazem,prijatelji?!".Lagano ju je stavila na sto i..........................
potrcala ka vratima iz sve snage.Suze su same tekle a nije ni znala zasto..."Ne,ja nemam nista,a kamoli kakve moci,ja..."Koliko je brzo potrcala niz stepenice saplela se i pala.Malo je raskrvarila ruku,ali nije bolelo,bar ne jos.Trcala je i na samom ulazu sudarila se sa.........................................
ne znam sa kim,vi dodajte ako hocete,nadam se da vam se svidja i da nisam smorila,nego,bas sam nesto dobila inspiraciju....
BIG KISSSSS
hej,da li to mene ignorisete??? :cry: :cry:

infidel:
bleach:
infidel:
- Da. Rekla si nesto? Ili mi se ucinilo? - Edi nije mogao da veruje. - Ako mi se nije ucinilo hocu.
Edi je sada bio zbunjen. Sta ako mu se samo ucinilo da ga je nesto pitala. Nije hteo ni da pomisli na tu mogucnost. Nastavio je da gleda u nju. Nije znao sta da kaze.
Frances nije reagovala na tu zbunjenost. Nije znala sta misli. Zasto je to sto ga je upitala bilo zbunjujuce...?!
Ma nije ni vazno.
-Da. Rekoh, da li mozemo da popricamo pre nego sto pocnu casovi? Nesto ocigledno nije u redu.
Ti nisi primetio? Meni je bilo prilicno jednostavno.
- Izvini - rece Edi osecajuci krivicu. Primetio je da u njenom glasu nema mrznje, iako je malo posvisila ton. Shvatio je da je pogresio.
- Hajdemo. - rece Edi pomalo crven u licu.
-Idemo, rece Fran i oni podjose ka izlazu iz velike sale.
Dakle... imas nesto da kazes? Ja sam pod utiskom da ti nesto smeta. Drugovi smo, zar ne? Trebalo bi to da rascistimo. Ne pravim se luda, znas. Ja vidim da nije sve kako treba, u cemu je onda problem?
Prvo me ignorises, pa se iscudjavas?!... Nadam se da ti nisam ucinila nista nazao. Izvini, ako jesam. Nije bilo namerno.

mystical_ocean:
Feanor the elf king:
Dakle, hocemo li da pocnemo? infidel, bleach, mnogo su vam kratki postovi. Ali ok, pretpostavljam da niko od vas ne zeli da nacini prvi korak :lol:
he he... :lol: :lol: :lol:
ma mars :evil:
ja se trudim... ajde reci da je ONAJ post bio kratak ako smes :lol:
dve strane, ejj...! :roll:
nego, ja sam rekla da sam mrtva, kao i sada, izgleda da sam nesto uhvtila, sve me boli...

a JUCE STO SAM NESTALA,IZVINITE!!!
nije bilo namerno... doslo je do zabune, a i ja sam prsla...

pozdrav :wink:

tixi:
tixi:
ajde i ja da moj lik malo ozivim....
e,imam i jedno pitanje,da li na primer Sliterinci mogu da dolaze u dnevni boravak Grifindoraca i obrnutno.Recite mi sta mislite,da znam da li kasnije da ubacim nesto sto sam htela......
-"Saro!!!"
-"Da?E,reci Gven(spomenucu Gven jer odavno nismo cini mi se)?",Sara je jos uvek razmisljala o dogadjaju sa dorucka...
-"Sta se sa tobom desilo jutros ?Bila si nekako...pa...cudna?",osecala je da jje Gven pomalo neprijatno
-"Ma,nije to nista",slagala je na brzinu.
-"Ok,pa nadam se da cemo se videti na dvocasu napitaka"
-"Da,svakako",Gven se uputila ka Grifindorskom dnevnom boravku...
-"Gven?"
-"Da?"
-"Nista....ovaj...ma,vidimo se"
-"Ok"
Nije znala da li da joj kaze.Mozda bi joj se smejala,jer ipak Sara je osecala da nisu svi isti prema njoj.Osecala je i da su svi pomalo odbojni prema njoj zato sto je iz Sliterina.Zasto bas Sliterin?Zbog Voldemora?Da li to ima neke veze?Da li je to povezano sa tajnom koju porodica Ridl krije?Ne prezivaju se bezveze Ridl(da vas podsetim,Ridl na engleskom znaci zagonetka)...
Cak ni Eleni ne sme da kaze za ovo od jutros.Kako je,bre uopste mogla da cuje sta Fran misli u stvari da razmislja o Ediju,sigurno,jer na kilometar kvadratni se vidi da se jedno drugom dopadaju...
"Zasto su svi zaljubljeni samo ja nemam nikog...osim Elene za koju bih sve ucinila?"
Sara nije ni primetila da je dosla do Severnoh tornja,gde su se nekada odrzavali casovi predskazivanja,a koji je sada bio jednom recju-pustos!Usla je polako...Sve je bilo puno paucine.Jastucici,tacnije vise perje bila su rasuta
po podu,nekoliko stolica je vec polako trulilo..."Boze,da li je ovo ZAISTA deo Hogvortsa?",Sara je bila zapanjena.Prozor je jos uvek bio citav,nekim cudom,sigurno.
Ovde sigurno niko nije ulazio dobrih pet godina ako ne i vise.U svom tom haosu,na samoj sredini sobe stajao je stocic a na njemo nesto sto je licilo na.....KRISTALNU KUGLU!Da li je moguce da je to ista kugla pomocu koje je Sibil prorekla Voldemorov povratak?!
Sara ju je uzela u ruke.Bio je divan osecaj drzati je u rukama.Bacila je pogled na sto i videla poruku:"Samo onaj ko ima istinske moci moze gledati kroz ovu kuglu,maglu ce zameniti proroanstvo,prorocanstvo-buducnost,i samo onaj ko ima dara moze videti i proslost!"
U neverici je nekoliko puta procitala poruku.Ko li je ovo ostavio?Sta je ovo?
"Boze,da li da pokusam?Da li mozda imam dara kao sto misle moji...pa nadam se da mogu da kazem,prijatelji?!".Lagano ju je stavila na sto i..........................
potrcala ka vratima iz sve snage.Suze su same tekle a nije ni znala zasto..."Ne,ja nemam nista,a kamoli kakve moci,ja..."Koliko je brzo potrcala niz stepenice saplela se i pala.Malo je raskrvarila ruku,ali nije bolelo,bar ne jos.Trcala je i na samom ulazu sudarila se sa.....................................
-"LISA???",Sara je bila zadihana,"Sta ti radis....ovaj...joj...?"
-"Saro?",Lisa je bila i vise nego zapanjena,"Sta se desilo?Da li si dobro?",bila je zabrinuta.
-"Ja....ovaj....ma,ok sam,nego nesto,ne znam....nije vazno"
-"Sigurno?"
-"Da,nego sta ti radis?"
-"ma trazim Lajonela da se dogovorimo oko sastanka,tako da cu te obavestiti".Lisa ju je cmoknula i otisla
Sari je bilo drago sto iam prijatelje na Hogvortsu,ali da li su joj oni dovoljno prijatelji da ima kaze sta jo se desilo?Pa.....to zavisi od njih,zar ne?

E,odo ja sad,vidimo se,sad sam spomenula Lisu jer je nema odavno,necemo da zapostavljamo likove onih koji nisu tu zar ne?
Kisssssss

bleach:
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
Dakle, hocemo li da pocnemo? infidel, bleach, mnogo su vam kratki postovi. Ali ok, pretpostavljam da niko od vas ne zeli da nacini prvi korak :lol:
he he... :lol: :lol: :lol:
ma mars :evil:
ja se trudim... ajde reci da je ONAJ post bio kratak ako smes :lol:
dve strane, ejj...! :roll:
nego, ja sam rekla da sam mrtva, kao i sada, izgleda da sam nesto uhvtila, sve me boli...

a JUCE STO SAM NESTALA,IZVINITE!!!
nije bilo namerno... doslo je do zabune, a i ja sam prsla...

pozdrav :wink:

neeeemojj da se ljutis... :lol: :lol:
p.s.rp ti je uvijek bio odlican...ali kazemo,ISKLJUCIVO tvoji postovi vezani za infidelove su hm....pomalo kratki... he he... ali,kontam ja sta je upitanju... :roll: :D
Dobro,necu da te zezim...Super siii!!!
Poz :wink:

:shock: :shock:
da li je moguce???! :roll:

ljudi, ovo je pocelo da davi...
necete vi mene vidjati tj. necemo se mi cuti uskoro... :roll:
ovo je tako vezebez...

pretvorili smo ovo mesto u chat :cry:
ok, lepo je da mi malo popricamo, cak 8)
ali... ALI...

tema?!
HP?
ono oko cega i ZBOG cega smo okupljeni... :cry:

ma zaboravite...
poz svima

p.s. bice ovo dug dan... :evil:

mystical_ocean:
neeeemojj da se ljutis... :lol: :lol:
p.s.rp ti je uvijek bio odlican...ali kazemo,ISKLJUCIVO tvoji postovi vezani za infidelove su hm....pomalo kratki... he he... ali,kontam ja sta je upitanju... :roll: :D
Dobro,necu da te zezim...Super siii!!!
Poz :wink:
ma ne ljutim se...
al je vezebez to sto kazes :roll:
a ne ljutim se ja :wink:

odlican, a? :lol:
ma sta da ti kazem...

tixi:
E,odo ja sad,vidimo se,sad sam spomenula Lisu jer je nema odavno,necemo da zapostavljamo likove onih koji nisu tu zar ne?
Kisssssss[/color]
bas lepo s tvoje strane... :wink:

izvini, nisam ti nista odgovarala, al vidis kako smo svi cudno raspolozeni, pa smo se posvetili samo svojim likovima i njihovim unutrasnjim razmisljanjima tj (sad da pokazem kako znam srpski :lol: )-pisali monologe...

zop od mene :wink:

Sad ja ne mogu da nastavim rp bez infidela…
Hmhm… mrzi me da cekam, nece on skoro da se smiluje. :roll:
Pa… ja cu nastaviti, kao da smo mi pricali.
Whatever…

Elem… hocemo li mi malo da pokrenemo pricu dalje il ce svako da se cima za svog lika.
Posto necu samo ja da dzangrizam, a nista ne radim, evo sad cu I ja nesto da pisakaram…

Pravila se guzva oko kabineta cini. Sliterinci su se komesali.
-Klasika, promrlja mrzovoljno Frances. Svaki put kada imamo nesto sa Sliterincima, mora da dodje do nekakve zbrke.
-Ma daj bre… nije bas uvek, rece brzo Rejcel.
-Kako nije?! Ama svaki put. To pocinje da me ozbiljno nervira, rece Fran razdrazljivo. Ocigledno joj nije bio neki dan. I, sta ih ti uopste branis?
-Polako bre. Sta je s tobom, rece Gven umirujuce. Samo opusteno. Kad udjemo, pokazacemo im.
-Hehe… bas tako. Uvezbala sam onu novu cin koju smo radili. Znas da je profesor rekao da treba da se napise oko 7 strana o onim cinima koje se upotrebljavaju u slicnim situacijama?
-E da… Bilo je zanimljivo. Cini koje vracaju stvari na svoje mesto. Veoma zbunjujuce, promrlja Rejcel.
-Upravo. Sta ako ti nesto treba sada, kod tebe, a ti ga vratis na mesto, a vec na pocetku ne znas gde si to stavio…?!, razmisljala je Gven naglas.
-Eh, ja sam se tako udubila da sam napisala preko 13 strana. Sta sam sve trazila. Ukljucila sam I cini za otvaranje knjige na pravu stranu, koja ti je u tom trenutku potrebna, rece Fran zadovoljno.
-Ma znamo I tebe I tvoju zaludjenost, rece Gven veselo.

Sve tri su se smejale, a onda im pridje Sara, devojka iz Sliterina.
-Sta je s vama? Potpuno ste poludele…, rece ona veselo, ali se videlo da nije rapolozena.
-Ej, pa gde je Elena? Ma nesto se zezamo za sebe, odgovori Frances.
-Nesto je bolesna. Nemam pojma. Stalno se negde gubi u poslednje vreme. Mozda I dodje na cas. Ne znam. Ima li nesto novo sto se tice okupljanja?
Sada su vec poceli da ulaze u cabinet razdragano pricajuci. Sara I Fran su isle uporedo.
-E stvarno ne znam. Trebalo bi da za to pitamo Lajonela, zar ne? Nisam imala prilike da ljudski popricam s njim vec dosta dugo…, sada je vec gundjala Frances.
(Zasto smo se svi odaljili jedni od drugih…? Tako smo hladni. Uzivala sam u zajednickim trenucima. Valjda odrastanje, pomisli Fran za sebe.)
-Odrastanje?! Pa… nisam sigurna. Al nesto se cudno desava, to je sigurno.
-M… mo… molim?! Odrastanje? Kako si, ovaj… mislim, cula?

Guzva ih je ponela ka malom amfiteatru koji se sirio pred njima I Frances I Sara se razdviojise.
-Posle casa…!, cula je Fran Sarin glas kroz rulju.
-Da, da… posle casa. Sta se bre to ovde desava…, mrmljala je Frances.

-Sta je s tobom?, sada je vec zabrinuto prisla Gven. Potpuno si odsutna. Moramo da pricamo.
-Nista. Idemo na kraj reda. Ok?

Back