- Poruka
- 22.578
Serija koju sam sa iscekivanjem pratio u prethodnih nekoliko nedelja. Moram priznati da mi je bas prirasla srcu - kako zbog kvaliteta tako i zbog jedne od mojih omiljenih glumica. Ali o tome kasnije.
Harper's Island je odlicna serija sa malo drugacijim konceptom. Za razliku od drugih serija Harper's ima samo jednu sezonu. Radnja serije odigrava se i zavrsava u 13. epizoda.
Zanrovski se moze svrstati u mesavinu trilera, misterije, avanture i horora.
Radnja prati sudbinu likova koje povezuje Harper's island. Neki su rodjeni na ostrvu, neki su ga posecivali kao mali, ostali su njihovi prijatelji i rodjaci.
Serija pocinje veselim dogadjajem. Dvoje mladih odlucuju da se vencaju na ostrvu na kojem su se upoznali jos kao deca. Mlada je cerka lokalnog bogatasa, koji zakupljuje hotel i brod koji ce prevesti svatove do ostrva.
Mlada je Trish Wellington, koju moram da dodam fantasticno glumi Katie Cassidy

Obozavam je do imbecilnosti - sto bi rekao Radovan.
Mladozenja je Henry Dunn (Christopher Gorham). Mladic koji je kao dete dolazio na ostvro, gde je upoznao svoju buducu mladu Trish, ali i stekao najbolju prijateljicu Abby.
Abby Mills (Elaine Cassidy - nije u srodstvu sa Katie
) mladozenjina najbolja prijateljica - cerka lokalnog serifa. Veoma znacajan lik jer se mnogo toga u seriji vrti oko nje, njene porodice i njene proslosti.
Poslednja izmena:
Veseo momak, kome ce glavna preokupacija biti kako da preotme lepu Chloe od njenog verenika Engleza Cal-a.

no sto se meni svidja je sto nema razvlacenja dogadjaja.U 10 min desi se milion stvari,u 10 sec nesto presudno za seriju.Gledate epizodu za epizodom,kao jedan duzi film,sve se nastavlja.I kad se taj "film"zavrsi,shvatite da ni nije bio toliko dugacak,treba vam jos 

Ideja je u suštini dobra, ali je protraćena u procesu realizacije.