- Poruka
- 20.998
Serija koju sam sa iscekivanjem pratio u prethodnih nekoliko nedelja. Moram priznati da mi je bas prirasla srcu - kako zbog kvaliteta tako i zbog jedne od mojih omiljenih glumica. Ali o tome kasnije.
Harper's Island je odlicna serija sa malo drugacijim konceptom. Za razliku od drugih serija Harper's ima samo jednu sezonu. Radnja serije odigrava se i zavrsava u 13. epizoda.
Zanrovski se moze svrstati u mesavinu trilera, misterije, avanture i horora.
Radnja prati sudbinu likova koje povezuje Harper's island. Neki su rodjeni na ostrvu, neki su ga posecivali kao mali, ostali su njihovi prijatelji i rodjaci.
Serija pocinje veselim dogadjajem. Dvoje mladih odlucuju da se vencaju na ostrvu na kojem su se upoznali jos kao deca. Mlada je cerka lokalnog bogatasa, koji zakupljuje hotel i brod koji ce prevesti svatove do ostrva.
Mlada je Trish Wellington, koju moram da dodam fantasticno glumi Katie Cassidy
Obozavam je do imbecilnosti - sto bi rekao Radovan.
Mladozenja je Henry Dunn (Christopher Gorham). Mladic koji je kao dete dolazio na ostvro, gde je upoznao svoju buducu mladu Trish, ali i stekao najbolju prijateljicu Abby.
Abby Mills (Elaine Cassidy - nije u srodstvu sa Katie ) mladozenjina najbolja prijateljica - cerka lokalnog serifa. Veoma znacajan lik jer se mnogo toga u seriji vrti oko nje, njene porodice i njene proslosti.
Poslednja izmena: