Harper's Island

Prva sezona True Blood dosta lici na Harper's. Ubistva u malom idlicnom mestu u Americi. Jedino sto su tu vampiri, shapeshifteri i slicni...

Odgledao sam True Blood i dobar je ali nije za poređenje. Ovde je sve nekako brže mnogo. Tamo i nije bilo toliko ubistava, a ovde već pet u prve dve epizode.

Upravo sam pogledao 2 epizodu Harperovog ostrva... Radnja se zahuktava čini mi se da će tek sada da bude sra.nja. :mrgreen: Gledao sam ono na kraju epizode isečke iz naredne ili narednih epizoda. Idemo. :zurka:

Poslednja izmena:
aj kazite mi dal je ono govance od gazde ubica!?:lol:
Da se ne nerviram!?:mrgreen:

Ako budete otkrivali nešto stavite u spojler molim vas... Da ne pročitam slučajno...

Nego, jel ta serija Dead set komletna odnosno ima ok kraj pošto neko reče da je otkazana, da li su je prekinuli na pola ili ima urađen kraj. Is the story arc complete što bi glupavi ameri rekli. :mrgreen:

Gazda je lopov nije ubica. Posto je na pogresnoj temi nema potrebe za skrivanjem. ;)
konverzacija o seriji true blood ne preporucujem onima koji je gledaju ili vec gledaju da gledaju ovo
Mislio sam na ono shape shipera:per:
Mislim u pocetku sama radnja se odvijala tako da je on ubica na neki nacin ali to je varka u filmu i polako sam sve sugirniji da nije on, ali mi je cudna nesto ona devojka od Sukinog brata...:lol:
Hmm stavise gotovo sam siguran da je neka zenska ubica, crnka nije sigurno (I guess), ona udavaca nije:per:, ostaje mi ova devojka od Sukinog brata, isuvise je nekako dobra (too good to be truth) a i ona devojka sto se pojavljuje kada Tara se slupa kolima ne znam koja je ta devojka?!Mada tek sam zavrsio devetu ali opet, bas nisam prepoznao koja je ona.....Ali razresi mi sumnju jel zena neka ubica?!:cool:

Poslednja izmena:
konverzacija o seriji true blood ne preporucujem onima koji je gledaju ili vec gledaju da gledaju ovo:lol:
Mada ako malo bolje obratim paznju na scenu kada je neko pokusava ubiti kada ide po led, ko gleda videce momente da je upitanju muskarac one njihove amerikano tamnoplave pantalone tacnije slic ono nisu zenske pantalone i so bzirom na onu tutnjavu kada koraca delovalo bi da je u pitanju zenska cipela ali nije u pitanju je muska elegantna cipela:lol:
Dakle ostaju kao osumnjiceni serif, ovaj sto se zeni i njen brat....Ako se vratim na senku koja se vidi na vratima vidi se da je osoba mrsava i jako niska ostaje ovaj sto se zeni i njen brat..Osim ako njen brat nije tolko g o v n o da je ubije ostaje gosm koji se zeni, but why!?
I'm I wrong?I zapravo ona zena koja je bila tu kad se crnka slupala kolima to je isto neki shape shiper verujem ali ako sam dobro zagledao to je devojka od Sukinog brata a mozda i nisam :S Videla sa svinja ili medved neki pored nje neka zivotinja uglavnom big brown animal :D

konverzacija o seriji true blood ne preporucujem onima koji je gledaju ili vec gledaju da gledaju ovo
Mislio sam na ono shape shipera:per:
Mislim u pocetku sama radnja se odvijala tako da je on ubica na neki nacin ali to je varka u filmu i polako sam sve sugirniji da nije on, ali mi je cudna nesto ona devojka od Sukinog brata...:lol:
Hmm stavise gotovo sam siguran da je neka zenska ubica, crnka nije sigurno (I guess), ona udavaca nije:per:, ostaje mi ova devojka od Sukinog brata, isuvise je nekako dobra (too good to be truth) a i ona devojka sto se pojavljuje kada Tara se slupa kolima ne znam koja je ta devojka?!Mada tek sam zavrsio devetu ali opet, bas nisam prepoznao koja je ona.....Ali razresi mi sumnju jel zena neka ubica?!:cool:

Pa za gazdu ti pricam. On je najbogatiji covek u kraju. Ima kafic, kucu u kojoj zivi jedna od konobarica koju ubiju, ima pun sef love... Ali to ce objasniti tek kad se pojavi Michelle Forbes. To sa svinjom jos nisu provalili sta je. Vidi je kasnije i onaj pijani detektiv na zurci kod Michelle. Lizzy Kaplan (Jasonova devojka) je ok - super lik - nije ubica. Nekako mi je glupo da ti kazem ko je ubica 3 epizode pre kraja. Ali recimo da si blizu. ;)

Odgledao! Serija je zaista savrsena. Ko hoce da gleda nek ne cita dalje.

Iskreno, nije me bas odusevio kraj, ali serija je za svaku pohvalu.
Ipak od samog pocetka mi je Henri bio iritantan i dosadan tako da mi je u neku ruku i drago sto je on ubica.
Imam cetiri omiljena lika. Bas sam se vezao za njih.

5591716.jpg

Iako mi je na pocetku delovala kao glupa plavusica nje mi je bilo najvise zao.

hi-cal-vandeusen-288x375.jpg

Isto kao i za Kloe. Bas sam mislio da ce njih dvoje da se spasu.

5591722.jpg

5591720.jpg

Cudno je kako se uvek vezem za likove kao sto su ova dva. Ne samo u ovoj seriji, nego uopste.

Katie Cassidy, osim sto je lepa, nije mi bila narocito zanimljiva. Ipak na kraju ( bas pre nego sto je ubio) postala mi je draga, al' slaba vajda od toga.

Sto se tice Elaine Cassidy (Abby) devojka je zaista dobro odglumila.
Bila mi je poznata, pa skapirah da je glumila u jednom od mojih omiljenih filmova, " The Others". Mada se nisam preterano vezao za nju, jer je bila tipican americki glavni lik, koji mora da ostane ziv na kraju. Tu bar nisam imao da se brinem.
Ali serija bez klinke ne bi bila ono sto jeste. Ona je bila jedan od najupecatljivijih i najjezivijih likova.
Jos jednom, u poslednjih par godina, po meni, nije snimljena bolja serija.

Inace, nemojte ovde da mi komentarisete o onoj seriji u predhodnim postovima.
Sad cu da stavim da se skida. Dakle: Kus!

Isti ukus likova imamo ako izbacimo voa zadnja dva lika i dodamo jos jedan eventualno dva lika....Znaci eto...Ja sad na vampirima nije mi popustila paznja stavise super je oresao sam na drugu sezonu ali trenutno mi nesto sporo tece net i onda se sporo skidaju i sad kriziram :D

@darkghost

Svidja mi se tvoj izbor likova. :ok:

Za Katie - nije mi ovo bila uloga za nju. Ali zato ako budete nekada gledali Supernatural zavolecete je sigurno. Mozda bi bilo bolje da je recimo Katie bila ubica. :think:

Back