Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Odlicna serija..odusevljen sam.
Tzar, hvala puno na preporuci.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna serija..odusevljen sam.
Prva sezona True Blood dosta lici na Harper's. Ubistva u malom idlicnom mestu u Americi. Jedino sto su tu vampiri, shapeshifteri i slicni...
Pogledaj obavezno
Ja ne znam nijednu drugu seriju gde slazu mrtve na gomile. Jedino Dead Set - ali to su vec svi gledali...
True Blood ima malo drugaciji pristup, ali ima mnogo slicnosti.
aj kazite mi dal je ono govance od gazde ubica!?
Da se ne nerviram!?
aj kazite mi dal je ono govance od gazde ubica!?
Da se ne nerviram!?
konverzacija o seriji true blood ne preporucujem onima koji je gledaju ili vec gledaju da gledaju ovoGazda je lopov nije ubica. Posto je na pogresnoj temi nema potrebe za skrivanjem.
konverzacija o seriji true blood ne preporucujem onima koji je gledaju ili vec gledaju da gledaju ovo
Mislio sam na ono shape shipera
Mislim u pocetku sama radnja se odvijala tako da je on ubica na neki nacin ali to je varka u filmu i polako sam sve sugirniji da nije on, ali mi je cudna nesto ona devojka od Sukinog brata...
Hmm stavise gotovo sam siguran da je neka zenska ubica, crnka nije sigurno (I guess), ona udavaca nije, ostaje mi ova devojka od Sukinog brata, isuvise je nekako dobra (too good to be truth) a i ona devojka sto se pojavljuje kada Tara se slupa kolima ne znam koja je ta devojka?!Mada tek sam zavrsio devetu ali opet, bas nisam prepoznao koja je ona.....Ali razresi mi sumnju jel zena neka ubica?!
Gazda je lopov nije ubica. Posto je na pogresnoj temi nema potrebe za skrivanjem.
Valjda treba meni svi da zahvalite,ja sam ovo prva iskopalaOdlicna serija..odusevljen sam.
Valjda treba meni svi da zahvalite,ja sam ovo prva iskopala
Ovako nesto dobro,sa ovako vrtoglavom radnjom,nece se skoro pojaviti
Valjda treba meni svi da zahvalite,ja sam ovo prva iskopala
Ovako nesto dobro,sa ovako vrtoglavom radnjom,nece se skoro pojaviti
Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam.
Trebao sam da kazem na pocetku ko je otkrio ovu seriju.
Dollarqueen