HARIZMA

@brbljiva kiša - e, pa nije fer: čim počesmo sa zezanjem, ti našu diskusiju okvalifikova kao neko "savatavanje" i "navatavanje"! Hm... mogla bih i da se naljutim ali neću jer mi to nije u prirodi. Ali, drugi put nemoj tako.

Necu vise da se mesam u chat, izvinite oboje, malo sam nervoznija u poslednje vreme, samo sam htela da citam o harizmi, sta drugi misle o tome, jer me tema dotice... a vi o nekim medama i macama... pa me to malo hmmm.... iznerviralo.
Obicno ne reagujem na ovakav nacin... nisam takva osoba, ali, eto desilo se. Vise se nece ponoviti.

Izvinite oboje jos jednom.

Necu vise da se mesam u chat, izvinite oboje, malo sam nervoznija u poslednje vreme, samo sam htela da citam o harizmi, sta drugi misle o tome, jer me tema dotice... a vi o nekim medama i macama... pa me to malo hmmm.... iznerviralo.
Obicno ne reagujem na ovakav nacin... nisam takva osoba, ali, eto desilo se. Vise se nece ponoviti.

Izvinite oboje jos jednom.

Ma, ništa, kišo. Hvala ti na izvinjenju, ali nije bilo potrebe. Šalila sam se - uopšte se niko ovde nije naljutio. :-)
Pokušavali smo da budemo ozbiljni, no, nije išlo. Ako imaš neko mišljenje o harizmi, rado bih ga čula.
A što se tiče meda i maca - ovde je sasvim uobičajena takva vrsta zezanja (kad pobrljavimo od silnog "mudrovanja" na drugim temama).

Slazem se da osoba ne mora biti lepa da bi bila harizmaticna. Najbolji primer - Tito, Sloba i gomila drugih politicara. A da li mislite da je harizma urodjena ili se moze usavrsavati. Ja licno mislim da je urodjena 99,9 posto i da dosta zavisi i od boje glasa.

Slazem se da osoba ne mora biti lepa da bi bila harizmaticna. Najbolji primer - Tito, Sloba i gomila drugih politicara. A da li mislite da je harizma urodjena ili se moze usavrsavati. Ja licno mislim da je urodjena 99,9 posto i da dosta zavisi i od boje glasa.

I ja mislim da je urođena. Ali, oni koji je već poseduju, mogu je i usavršavati.
A glas... da, igra ulogu. Zamisli Šona Konerija sa falsetom; čisto sumnjam da bi bio toliko popularan kao što je danas; ili Seala, pevača koji ima veliki ožiljak na licu ali fantastičan glas zbog koga najlepše žene luduju za njim.

Je l to onaj muz Hajdi Klum...Nisam cuo njegov glas, ali slazem se da glas Sona Konerija ima veliku ulogu u njegovoj harizmi. I uopste barsunasti muski glasovi su popularni kod zena :).

koliko je glas bitan moze se videti po tome da je puno zvezda nemog filma nestalo sa pojavom zvuka. rade serbedzija imaisto tako "lep" glas, normalno da se i taj glas uglavnom ne upotrebljava u stalnom govoru, vec samo kada zelite. obicno i mi kada razgovaramo sa nekim ko nam znaci promenimo boju glasa, glas postaje meksi, da kazem erotskiji

koliko je glas bitan moze se videti po tome da je puno zvezda nemog filma nestalo sa pojavom zvuka. rade serbedzija imaisto tako "lep" glas, normalno da se i taj glas uglavnom ne upotrebljava u stalnom govoru, vec samo kada zelite. obicno i mi kada razgovaramo sa nekim ko nam znaci promenimo boju glasa, glas postaje meksi, da kazem erotskiji

E, Ademe, ote mi reči iz usta.:)
Mada, nikada nisam volela Šerberdžiju, niti mi je njegov glas bio privlačan.
Ali, na primer, Kluni (koji mi se čak i ne sviđa kao pojava), ima taj "baršunast" (ili "erotski") glas.

E, Ademe, ote mi reči iz usta.:)
Mada, nikada nisam volela Šerberdžiju, niti mi je njegov glas bio privlačan.
Ali, na primer, Kluni (koji mi se čak i ne sviđa kao pojava), ima taj "baršunast" (ili "erotski") glas.

ja sam ga uvek "voleo", i zaista je faca, secam se davno, on u kanu, bas je bio smeker, imao je i pustene brkove, ma americka zvezda, a mora mu se priznati da u zadje vreme glumi samo sa zvezdama holivuda, ali sve mi se cini da jos nije dobio svoju ulogu, a vreme prolazi... o "ne daj se ines" da ne govorim....

Ademe, u tebi čuči romantik.
"Ne daj se Ines" bila je svojevrsna "himna" zaljubljenih. Meni, iz nekog razloga, nije legla. Čak mi je išla na živce, iako sam poklonik lepe reči. Možda zato što je bila toliko omasovljena, a ja toliko buntovna, pa mi sam imala otpor prema svemu što vole drugi?
Uglavnom, čula sam je skoro, i u meni nije izazvala nikakve emocije.
Ranjivija sam na muziku. Kada čujem Flojde, odmah se vinem u nebo (figurativno, naravno).

Cao narode, harizmaticni ili ne!

Harizma definitivno postoji. I sa tim se radjas, ja mislim.
Poznajem puno harizmaticnih ljudi, koji su bili i lepi i ruznjikavi. Nema pravila.
Ali postoji ta hemija, te neke vibracije koje ti ljudi sire oko sebe. Nije to nista erotsko toliko, ali...
Da, glas je taj na koji ja licno veoma reagujem.
Desavalo mi se da se zaljubim u decka sa lepim glasom, a koji nije nista narocito, cas sta vise i da budem s njim i da nam bude lepo da ne moze lepse biti.
I da harizma je povezana sa glasom, ako mene pitate.
A sad da li moze da se razvija ili ne - to vec ne znam.
Na moju veliku zalost nisam harizmaticna, mada ljudi vole da budu sa mnom u drustvu, neki momci su mi govorili da je biti sa mnom za njih nekako lakse, vezivali su se za mene i nista nisu mogli kako treba da odrade ako ja nisam bila prisutna sa njima. Po njihovim recima, osecali su se potpuno izgubljeno.
To nema veze sa harizmom, znam, ali nesto me ponukalo da i ovo napisem.
Volim da se druzim sa harizmaticnim osobama, uvek mi je lepo sa njima. Ali, definitivno ih malo ima.
Do sada sam upoznala trojicu harizmaticnih momaka, jedan je licio na sveca (ne salim se).
Od TV lica, harizmatican mi je lik kojeg ne poznajem, ali mislim da se puno ne razlikuje od harizmaticne uloge koju glumi u seriji Dr Haus. Znate o kome mislim, o glumcu Hju Loriju. Ima ih jos.
Sad ne mogu bas da se setim likova tj. njihovih imena, ali znam da je jedan glumio u ''Masinisti''. Da li znate kako se tip zove?
Od zenskinja ne mogu da izdvojim ni jednu. Mozda jednu moju bivsu koleginicu koja je bila ''otrov'' za muskarce. Ali mozda se tu radilo o cistom seksipilu... ma sve je to povezano verujte mi.

Sad ne mogu bas da se setim likova tj. njihovih imena, ali znam da je jedan glumio u ''Masinisti''. Da li znate kako se tip zove?
QUOTE]

On se zove KRISTIJAN BEJL, i izuzetno je harizmatičan - slažem se.
Inače, Bejl je najnoviji Betmen.
Za "Mašinistu" je morao da oslabi neverovatnih 30 kg, da bi ih posle vratio i bio u top formi za ulogu Betmena.
Igrao je i u filmovima "Američki psiho", "Ekvilibrijum"...

Back