Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Mi se nenavatavamo,vec plenimo...harizmom...
Pa vidiš da se taj komentar odnosio na Medu, tj. Zilota!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi se nenavatavamo,vec plenimo...harizmom...
@brbljiva kiša - e, pa nije fer: čim počesmo sa zezanjem, ti našu diskusiju okvalifikova kao neko "savatavanje" i "navatavanje"! Hm... mogla bih i da se naljutim ali neću jer mi to nije u prirodi. Ali, drugi put nemoj tako.
Necu vise da se mesam u chat, izvinite oboje, malo sam nervoznija u poslednje vreme, samo sam htela da citam o harizmi, sta drugi misle o tome, jer me tema dotice... a vi o nekim medama i macama... pa me to malo hmmm.... iznerviralo.
Obicno ne reagujem na ovakav nacin... nisam takva osoba, ali, eto desilo se. Vise se nece ponoviti.
Izvinite oboje jos jednom.
Slazem se da osoba ne mora biti lepa da bi bila harizmaticna. Najbolji primer - Tito, Sloba i gomila drugih politicara. A da li mislite da je harizma urodjena ili se moze usavrsavati. Ja licno mislim da je urodjena 99,9 posto i da dosta zavisi i od boje glasa.
Je l to onaj muz Hajdi Klum...Nisam cuo njegov glas, ali slazem se da glas Sona Konerija ima veliku ulogu u njegovoj harizmi. I uopste barsunasti muski glasovi su popularni kod zena.
Ko od zena po tvom misljenju ima takav glas?
Nazalost, nisu mi poznate. Je l znas neku glumicu sa takvim glasom?
koliko je glas bitan moze se videti po tome da je puno zvezda nemog filma nestalo sa pojavom zvuka. rade serbedzija imaisto tako "lep" glas, normalno da se i taj glas uglavnom ne upotrebljava u stalnom govoru, vec samo kada zelite. obicno i mi kada razgovaramo sa nekim ko nam znaci promenimo boju glasa, glas postaje meksi, da kazem erotskiji

E, Ademe, ote mi reči iz usta.
Mada, nikada nisam volela Šerberdžiju, niti mi je njegov glas bio privlačan.
Ali, na primer, Kluni (koji mi se čak i ne sviđa kao pojava), ima taj "baršunast" (ili "erotski") glas.
Sad ne mogu bas da se setim likova tj. njihovih imena, ali znam da je jedan glumio u ''Masinisti''. Da li znate kako se tip zove?
QUOTE]
On se zove KRISTIJAN BEJL, i izuzetno je harizmatičan - slažem se.
Inače, Bejl je najnoviji Betmen.
Za "Mašinistu" je morao da oslabi neverovatnih 30 kg, da bi ih posle vratio i bio u top formi za ulogu Betmena.
Igrao je i u filmovima "Američki psiho", "Ekvilibrijum"...
Da mačko. Nikako nemam vremena za dužu analizu Harizme i Pakosti..Ali kad sednem....Jedva čekam