HARIZMA

CatWithsniper.jpg

Vidi, i ja sam bila nestašna kad sam bila mala!

I dok se vas dvoje savatavate i navatavate (zar ne bi bilo lose da ste se dogovorili ovako javno za neki dejt - a mozda i jeste - he, he, he, - hajde da se vratimo na pojam harizme, jer je tema zaista interesantna.
Nema ljutis.

ja cu da se nadovezem na jedan post @Borac za prava zivotinja,koja kaze "on je znaokako da prijde..."
imao sam druga u rumuniji, bio je zaista srcelomac za zenske, elem jednom ga gledam, pridje on kod dve mlade dame i... daljina desetak metara, ne cujem nista ali mu zato veoma dobro vidim lice dok prica..... licio mi je na nekog prosjaka koji moli recimo za par dinara a od tih par dinara mu zavisi zivot, i kako ne spasiti zivot takvoj osobi, narocito jer znate da je ta suma skoro bez ikakve vrednosti za vas. hocu reci da je on igrao nesvesno verovatno, neku ulogu dok ih je "bario". i da li treba da vam kazem rezultat??? moram priznati da je inace uvek bio ljubazan prema svima i svakoga je postovao

E, Ademe, imam ja jednog takvog prijatelja. Njegov fazon je sledeći: sedne u auto (a ima neki najnoviji model BMW, ne znam koji jer se ne razumem baš u automobile) i onda usput skuplja ženske koje čekaju autobus. Naravno, bira. Ne bi taj ponudio vožnju nekoj babi koja cima sto kila u cegerima, nego isključivo ženama koje mu se dopadnu na prvi pogled. Zanimljivo je da u tome uvek ima uspeha, i da se iz te "vožnje" skoro po pravilu izrodi neka veza. Nisam baš sigurna da je harizmatičan; za to postoji druga reč - "švaler".
Btw, tri puta se ženio.

Back