Truman
Elita
- Poruka
- 24.181
Ih, koji si ti ljutko!:?
Gde ti je harizma?
Pa bas mi palo na pamet da mislis i za mene da sam harizmatican kad si me boldovala pored Putina
Inace, tesko da sam ovaku u stvarnosti harizmaticna licnost. A da jesam...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, koji si ti ljutko!:?
Gde ti je harizma?
Inace, tesko da sam ovaku u stvarnosti harizmaticna licnost. A da jesam...Pa bas mi palo na pamet da mislis i za mene da sam harizmatican kad si me boldovala pored PutinaInace, tesko da sam ovaku u stvarnosti harizmaticna licnost. A da jesam...
![]()
Pa kako covek zna da li je harizmatican. Na osnovu toga da li ima uticaja na druge...

Šta podrazumevaš pod "inteligentim" ? ( "oboje su inteligentni")
Ja sam uvek mislila da harizmatični ljudi moraju biti inteligentni. Sad vidim da to nije dovoljno ... Moraju imati emocionalnu inteligenciju, valjda. Ja bih to tako nazvala.
Ne verujem u tu vašu teoriju o emocijama...
Emocija je za mene seme dobra...a znam ljude koji vladaju situacijom i manipulišu ljudima na jeziv način,i plene takvom harizmom...kada sa njima uđeš u priču imaš osećaj da nisi baš svoj...
štašta??
mmlmml??
Pitaću te nešto u poverenju
koliko imaš takjnih nick-ova.Slobodno reci sami smo...Crv sumnje me nagriza:wink: