Dojl
Obećava
- Poruka
- 55
Ja sam igru odigrao,vec vidjeno,malo sam razocaran !!! Trebali su da urade urade neke nove stvari.Dali neko zna otkud Cirilica u igri ??? Pozdrav !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miki 13991:На крају др.Фримен прихвата да ради за Г-мена,и одједном-пуф "Вејк ап,др Фримен"
ja sigurno ne zelim...Friend:U pravu si. Samo nisam siguran da li iko od nas zeli da se ovaj serijal zavrsi?
po meni najbolji FPS ikad...Miki 13991:Ако бисмо гледали са СФ стране гледишта,ХЛ има фантастичну причу,која је намерно растегнута "наглим" скоком са 1 на 2.На крају др.Фримен прихвата да ради за Г-мена,и одједном-пуф "Вејк ап,др Фримен"-хоп налазиш се у комуњарско-диктаторском граду,и прикључујеш покрету отпора. :? Али кладим се да ће у ових неколико епизода разрешити до краја причу.Најзад,сага о др.Гордону траје од 1998.Време је да се заврши како треба,јер игра,сама с оваквом причом+специфичном начину припведања(нема филмића,већ је све скриптовано,и све се дешава у реалном времену),из поштовања према целом СФ жанру,ЗАСЛУЖУЈЕ да се заврши ОК,што се надам да ће се догодити.
markoca:Sta je taj Lost Coast? Neka ekspanzija?