Half life 1 i 2

Da tu treba da ti ugrade malo "vatrene" moci na brod...Hoverkraft...camac...bah sta vec....onaj lik treba da prica...ti ga pratis u sobu...on ti da nove koordinate...cudoviste prikaci pusku...cura otvori kapiju i Woila! to je to!

Prodji Knezom i naci ces negde na samom ulazu (ako je ulaz ona strana dalje od Kalemegdana) sa desne strane. Ako ne, imas cini mi se na samom kraju sa desne strane, u velikoj prodavnici knjiga, pa dole niz stepenice! AKo ne, znam da imas i u knjizari negde na sredini Kneza, samo sa leve strane. Ako ne- ne znam! :)
Probaj neku specijaliziranu radnjicu tipa NT Soft (Valjda negde u Makedonskoj).

polarnimeda:
Prodji Knezom i naci ces negde na samom ulazu (ako je ulaz ona strana dalje od Kalemegdana) sa desne strane. Ako ne, imas cini mi se na samom kraju sa desne strane, u velikoj prodavnici knjiga, pa dole niz stepenice! AKo ne, znam da imas i u knjizari negde na sredini Kneza, samo sa leve strane. Ako ne- ne znam! :)
Probaj neku specijaliziranu radnjicu tipa NT Soft (Valjda negde u Makedonskoj).

Aj videću baš,u svakom slucaju hvala :smile:

Meni ostalo josh zadnje poglavlje!:D
a dosad sam igrao 3 sata! :D
svidja mi se ovaj koncept sa izbacivanjem kracih epizoda,bolje ovako na svakih 6 meseci po 4sata igre,nego da chekam 5 godina za nastavak od 15 sati.

Ja sam je presao ali sad prelazim i onaj commentary mode gde mozes da cujes likove koji su radili na igrici i objasnjavaju ti kako su radili nivoe i ostale gluposti. Ima dosta zanimljivih stvari o Citadeli i o Alyx! Episode 2 izlazi pred kraj godine a kad predjete Episoed one imate i trejler za Ep.2!

A postoji i laksi nacin da startujete igricu, a ne iz MS-DOS-a! Napravite shortcut na desktopu, pa desni klik pa pod Target dodate (razmak)-console(razmak)-episodic

ebote al si lenj...
ukucash u konzolu (koju otvarash pritiskom na tildu,dugme ispod Esc) sv_cheats 1
i onda imash shifre:
god - neunushtvost
noclip - nema zidova
impulse 101 - svo oruzje
...................

Back