- Poruka
- 48.596
Sto li mu se pravdas...
Elem, je l' bio vatromet ili jedete sendvice?
to ce tek da bude za koji dan, jos sam ovde....pa cemo videti sta ce biti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto li mu se pravdas...
Elem, je l' bio vatromet ili jedete sendvice?

Mađarska izlazi na more?![]()
da. ako nema tog višeg nivoa, onda džabe i vanserijski seks

to ce tek da bude za koji dan, jos sam ovde....pa cemo videti sta ce biti.![]()

kod zena ljubav ulazi na usta
moze i tako

)
napr. bela vista popodne i kup od 6 vrsta ajsa za rashladjivanje dok ti u bastici sava ispod nogu zubori… posle njega kad se smrkne prebacite se malo nize u iguanu sa njinim poznatim biftekom u kestenovom sosu dok dama obicno bazari u stomace lososa il' tunu sa pecurkama. vino moze neki roze iz pijemonta koji sasvim fino ide uz zivu dzez svirku… elem posle se u 14 i po koraka preselite u komsiluk u fridu na njihov poznati leden nes koji kida i stvara prividno zeludacno i ostalo smirenje i gde mozete da razglabate zasto meksiko fride kalo ima najlepse plaze na svetu il' ako vam je pratilja umetnica analizirate autoportrete koje vas gledaju sa sarenih zidova. ako ste stvarno faca i ocete eksluzivu da dovedete do katarze, mora posle fride jedna laganica setnja ka adi koja implicira one neuhvatljive trenutke kojim zenski mozak razdvaja melodiozne taktove smut dzeza, razgovore o umetnosti i ukusa moeta koji ste poneli iz iguane jer vam je gazda frend pa nece da vas odere skroz i cevcite ga usput oboje direktno iz flase… sve u svemu oko 200 evra cela zabava koja ostaje u secanju vise no da ste se samo dovatili ko zivotinje i poebali…
znaci ekslkuzivanapr. bela vista popodne i kup od 6 vrsta ajsa za rashladjivanje dok ti u bastici sava ispod nogu zubori… posle njega kad se smrkne prebacite se malo nize u iguanu sa njinim poznatim biftekom u kestenovom sosu dok dama obicno bazari u stomace lososa il' tunu sa pecurkama. vino moze neki roze iz pijemonta koji sasvim fino ide uz zivu dzez svirku… elem posle se u 14 i po koraka preselite u komsiluk u fridu na njihov poznati leden nes koji kida i stvara prividno zeludacno i ostalo smirenje i gde mozete da razglabate zasto meksiko fride kalo ima najlepse plaze na svetu il' ako vam je pratilja umetnica analizirate autoportrete koje vas gledaju sa sarenih zidova. ako ste stvarno faca i ocete eksluzivu da dovedete do katarze, mora posle fride jedna laganica setnja ka adi koja implicira one neuhvatljive trenutke kojim zenski mozak razdvaja melodiozne taktove smut dzeza, razgovore o umetnosti i ukusa moeta koji ste poneli iz iguane jer vam je gazda frend pa nece da vas odere skroz i cevcite ga usput oboje direktno iz flase… sve u svemu oko 200 evra cela zabava koja ostaje u secanju vise no da ste se samo dovatili ko zivotinje i poebali…
koga zanima mogu i ostale varijante al' posle spavanjca jer sam grogi![]()

samo ti zaebavaj. kad nestanem u oblaku dima...![]()
znalacki..stajl - zasenjivanje prostote
kod zenskog sveta razviti rezon ''sto vise potrosi na mene, vise mu vredim''
i onda se muska populacija pita kako je nastao sloj sponzorusica..
i jos se vise sablaznu jer se trude da ovakvih ekskluziva priuste sto vise, a onda saznaju da su prevareni zbog tamo nekog smoklje kome ne moze da se istrese sto dinara iz dzepa, al koji ima mnogo direktniji pristup..
kratak,jasan i dinamitan![]()

)reko ja onda das' ti tip koji pada samo na asfaltere i podvarijante tipa utovarivaca
poenta nije u opseni vec u opustajucem osecaju ubijenog nekonformizma ...kao kad kupis par koznih tankih rukavica pa ih nosas iako je napolju + 40... tako i ovo.
probudi me mob ko ga izmisli da mu y...
posto stizu molbe za nastavkom da ih uslisim….)
klasika je hmm..ima tu nekoliko varijanti ali jedna koju praktikujem skoro svake nedelje je orasac…. znaci dunja, domaca naravno, onda gurmanska sa luketom i albanskom salatom mesto ljeba koju dobijate samo ako znate coveka koji to tamo sprema…vino je neki oladjen lagani i jeftini rozle na ovu vrucinu il' procorde kad zaladi koji fino ide i uz vruce orasnice posute cimetom koje su tamo uvek vruce ko sto je vruca ljubav zene sa kojom ih lomite i topite u sebi misleci sta je pikantnije, ona ili taj gurmanluk… da bi se to sve svarilo i zaledilo a dama ostavila u fazi da zadovoljno trepce vodite je laganom 15 minutnom setnjom u bacio u njegosevoj, na poznati i nenadyebivi ajs od cne cokolade, oraha, kafe il' jos neki od 22 vrste te po mogustvu to sve mljackate, srcete i lizete na galeriji koja je romanticno mesto gde mozete i da se neprimeceni mazite i jos mnogo sto sta da radite ako imate maste i nema guzve a luk jos nije poceo da deluje

koji sam tip ja, reci cu ti ako postavis pitanje, a meni se dopadne kako je formulisano
ovde sad komentarisemo tvoje znalacko umece zavodjenja..
primer dva:
klasika.
kad napunis belim i crnim lukom onu koju hoces da zavedes, od zavodjenja nema nista!
pogotovo na ovu vrucnu
rekla bih da si upuceniji i gastronomiju nego u zavodjenje..
mada ja orasnice ne bih ni pod tackom razno na 40C..
al ajde..
a ta setnja..pa pre bih to definisala kao kotrljanje posle takve klope..
i onda vam posle toga stvarno ostane samo da se mazite..mislim, to je maksimum..
dalje od toga nema..
a afrodizijacko dejstvo luka i oraha je shebao kuvar u kuhinji..on sprema klopu da bude ukusna..
i jos ako je u onoj albanskoj salati bio stari dobro prevreo sir, mucice vas gasovi..
pa ce da bude prava srecnica ako dobije i to mazenje..
rekla bih da se i kod klasicnog nacina zavodjenja posle nekog vremena pitas ''sta joj bi pa ode sa onim nikakvim''![]()

pre bih reko da nis od ovog nis okusila jer albanska salata nije salata vec hleb sa grila koji je preliven sosom od specijalne ljute paprike i luka
i dobrog, starog ukusnog sira..zahebao te kuvar, sta da ti kazem..uskratio te za ukus prave albanske salate
a od 22 vrste sladoleda mozes da biras sta zelis...ja preferiram bas tu kombinaciju jer imam libido ko vranac pa moram da ga odrzavam uvek spremnog
opet ti govorim da ovo nije zavodjenje... ovo je uzivanje. zena se zavodi postupcima recima i pricom.. hrana dodje ko kec na 10.... ma ne razumes bre pa to ti je![]()
a ovaj studentski si zbrzao..
mozes ti to bolje..

pisa mi se a zao mi da budes sama![]()

imam pitanje zazenke
da li volu da i bole malo pod aubom moga auta
oooOOooOooOoo

e to je najlepse i to svi najvise volu… fina gajba, sa finim mjuzom, sa jos finijim picem i svezim domacim specijalitetom koji spremite izabranici svoje chuke jer kada se kuva za zenu koju volis uvek se kuva najbolje… obicno su to paste ali ne one uobicajene ili nesto iz rerne sto ce da zamirise celu gajbu da samim ulaskom u nju ima da pozeli da vas zgromi jer ako niste znali zene se vise pale na miris klope no na miris tj. ukus od zivana… mada sto jes jes, ima i onih seksualnih rabotnica kojima se hebe za 'ranu dok prvo ne narane svoju zvercicu a ta moze biti gladna ko sama ala…
….za visnju impresije na puding vatrene strasti koji ste imali je scena kad joj u vlaznoj letargiji dok odsutno gleda u tacku sopstvene spoznaje da je orgazmirala kao nikad pre (tako sve kazu a znajte da vas lazu) u krevet donesete sveze jagode sa tek umucenim slagom… posle menjajte telefon, adresu, ime, prezime, mejlove, nikove jer se naebali ko zuti posto ce vam napraviti grbu sa svakodnevnim cvrkutanjem i pitanjcem koje ce uvek da provejava ko onaj hitklifov vihor u njenoj prohujaloj mackici… dragi, mili, duso, srce… a kad cemo opet?