Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dive, kome je gastronomija bitna, njemu slaganja hrane i pica uz pricu i muziku budu deo predigre
volim i ja da tako biram okruzenje, ukuse i mirise kad nekog izvedem u gastronomski restoran, a svaki izbor ima svoj razlog koji neko moze da shvati i isprati ili ne. momenat koji si podelila sa nekim na taj nacin je jedan od onih poklona koje ti zivot daje i koji su savrseni
kad izvedem nekog u restoran, vina biram prema rekama u regionu ciju hranu sam izabrala i slazem ih od izvora ka okeanu ili moru. svaka vecera i susret su kao putovanje i uvek mi bude drago kada neko prepozna ideju, zadovoljstvo mi je time potpunije.
meni je stvarno drago sto sam mogla da procitam ono sto je m napisao, jer ima vrednost koju ne mozes nicim da platis :)

kad ti ono rece da dolazis u bg?

dive, kome je gastronomija bitna, njemu slaganja hrane i pica uz pricu i muziku budu deo predigre
volim i ja da tako biram okruzenje, ukuse i mirise kad nekog izvedem u gastronomski restoran, a svaki izbor ima svoj razlog koji neko moze da shvati i isprati ili ne. momenat koji si podelila sa nekim na taj nacin je jedan od onih poklona koje ti zivot daje i koji su savrseni
kad izvedem nekog u restoran, vina biram prema rekama u regionu ciju hranu sam izabrala i slazem ih od izvora ka okeanu ili moru. svaka vecera i susret su kao putovanje i uvek mi bude drago kada neko prepozna ideju, zadovoljstvo mi je time potpunije.
meni je stvarno drago sto sam mogla da procitam ono sto je m napisao, jer ima vrednost koju ne mozes nicim da platis :)

eto nadjoste se ti i marlon :aha:

Sad dođoh iz jedne varošice u koji sam išao na sahranu svog teče, divnog jednog čoveka, tople duše i ljubaznog osmeha.
Kad sam bio klinja , tetka je odeću koju su njena deca prerasla slala nama, pozivala nas za Novu godinu, neke vikende...i tako to.

I, majku mu, nešto se mislim:

Da li se i vi sa sa većim delom vaše rodbine viđate samo na svadbama koje su sve ređe, i na sahranam koje su sve češće?

Sad dođoh iz jedne varošice u koji sam išao na sahranu svog teče, divnog jednog čoveka, tople duše i ljubaznog osmeha.
Kad sam bio klinja , tetka je odeću koju su njena deca prerasla slala nama, pozivala nas za Novu godinu, neke vikende...i tako to.

I, majku mu, nešto se mislim:

Da li se i vi sa sa većim delom vaše rodbine viđate samo na svadbama koje su sve ređe, i na sahranam koje su sve češće?

ne vidjam ih uopste vise. :lol:

znaci ekslkuziva :lol: napr. bela vista popodne i kup od 6 vrsta ajsa za rashladjivanje dok ti u bastici sava ispod nogu zubori… posle njega kad se smrkne prebacite se malo nize u iguanu sa njinim poznatim biftekom u kestenovom sosu dok dama obicno bazari u stomace lososa il' tunu sa pecurkama. vino moze neki roze iz pijemonta koji sasvim fino ide uz zivu dzez svirku… elem posle se u 14 i po koraka preselite u komsiluk u fridu na njihov poznati leden nes koji kida i stvara prividno zeludacno i ostalo smirenje i gde mozete da razglabate zasto meksiko fride kalo ima najlepse plaze na svetu il' ako vam je pratilja umetnica analizirate autoportrete koje vas gledaju sa sarenih zidova. ako ste stvarno faca i ocete eksluzivu da dovedete do katarze, mora posle fride jedna laganica setnja ka adi koja implicira one neuhvatljive trenutke kojim zenski mozak razdvaja melodiozne taktove smut dzeza, razgovore o umetnosti i ukusa moeta koji ste poneli iz iguane jer vam je gazda frend pa nece da vas odere skroz i cevcite ga usput oboje direktno iz flase… sve u svemu oko 200 evra cela zabava koja ostaje u secanju vise no da ste se samo dovatili ko zivotinje i poebali…

koga zanima mogu i ostale varijante al' posle spavanjca jer sam grogi :lol:
ne znam kakav im je ledeni nes al je frida yebeno los restoran gde ne znam da li je gora hrana ili usluga ili pak cene. sa meksikom ima veze tek toliko sto se zove frida...a da ne pricam o momentu "ljuto" koji je u toj rupetini nepostojeci ili jos gorem momentu zvanom zamrznuti avokado :confused: profil ljudi koji tamo sede jer ce biti vidjeni je katastrofalan tako da savrseno dopunjuje tragikomicnu atmosferu celog "restorana"....al ocigledno da medj slepackim pozerskim beogradskim "poznavaocima" razlicitih kuhinja imaju dobru prodju :neutral: restoran jedino dobar za izbegavanje.

a ladni nes je mozda i dobar....mada to i sve i da hoces, ne mozes lako da upropastis :neutral:

ne znam kakav im je ledeni nes al je frida yebeno los restoran gde ne znam da li je gora hrana ili usluga ili pak cene. sa meksikom ima veze tek toliko sto se zove frida...a da ne pricam o momentu "ljuto" koji je u toj rupetini nepostojeci ili jos gorem momentu zvanom zamrznuti avokado :confused: profil ljudi koji tamo sede jer ce biti vidjeni je katastrofalan tako da savrseno dopunjuje tragikomicnu atmosferu celog "restorana"....al ocigledno da medj slepackim pozerskim beogradskim "poznavaocima" razlicitih kuhinja imaju dobru prodju :neutral: restoran jedino dobar za izbegavanje.

a ladni nes je mozda i dobar....mada to i sve i da hoces, ne mozes lako da upropastis :neutral:

Meni je nekako zao sto se kod nas nije otvorila meksicka brza hrana, cini mi se da bi obican kiosk sa tortama, fahitom, gringom i vocnim vodama bio jedno zivahno mestasce. Kada u Srbiji otvoris zanimljiv restoran osudjen si na odredjen sloj ljudi jer zainteresovanim po pravilu nedostaje novac za skupe (i precenjene) sedeljke...

sam li napiso da sam jeo i pio il' popio kafu :roll:

sto se profila ljudi tice to me posebno zabole jer kad sam u drustvu ne primecujem nikog sa strane.... a kafu treba umeti napraviti... a i drugarica mi radi u meksickoj ambasadi pa je sve troduplo vezano :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back