HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
foliranje:
Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Srdacno vas pozdravlja vasa domacica:).
Cini mi se da moramo da pronadjemo drugog organizatora posto je Zarez u Romance-cafe nasao Sasavu i prave svadbu krajem leta. Predlazem da se zainteresovani izjasne za novo mesto okupljanja. Predlazem da to bude ipak Beograd, jer je najlakse stici do njega javnim prevozom. Pozdrav svima!

snezana01:
Cini mi se da moramo da pronadjemo drugog organizatora posto je Zarez u Romance-cafe nasao Sasavu i prave svadbu krajem leta. Predlazem da se zainteresovani izjasne za novo mesto okupljanja. Predlazem da to bude ipak Beograd, jer je najlakse stici do njega javnim prevozom. Pozdrav svima!
Znala sam da ce na ovom forumu biti i nesto korisno. Mogli smo svi djuture na svadbu, a ako i ne dobijemo pozivnice nije losa ideja da to bude Beograd:).

foliranje:
Znala sam da ce na ovom forumu biti i nesto korisno. Mogli smo svi djuture na svadbu, a ako i ne dobijemo pozivnice nije losa ideja da to bude Beograd:).
Da, da!!!!! Dodra idejaaaaaaaaa!!!!!! Nezna se jos tacan datum, ali bice te pozvani na SVADBU! Domacice, bas dobra ideja i resenje! Pa da se posle okupljamo i na vasim svadbama! Niko nije ba srodjen da zivi sam! Pa zato srecno svima!!!

snezana01:

Draga Spasilda...razmisljah satima da li da prokomentarisem ovu izjavu ti...znam da te boli i jasno mi je...ali da to ne mozes da sakrijes pred citavim svetom...hmm...to me vec brine!

Kao prvo..odakle ti ta informacija i sa kojim pravom je siris po Forumima?Ocekivah da si bar malo vise inteligentnija,ali izgleda da sam sa prevarila...
Ako te bilo sta interesuje,obrati se na PP,ali molim te postedi nas tvojih zajedljivih i opakih ujeda...

Unapred zahvalna buduca gospodja Zaric.....

Jugoslovenka:
Čekaj bre...stvrano se ženiš ili zezaš??? :)
Jeste Jugo! Ne zezam se. Jedino mi je sto bi vam ja to rekao a ne da neko to govori umesto mene.Kao da nema druga posla? Uz to nisam ni organizator kao sto neko rece ovde.Ti barem znas da sam iznosio te ideje i planove a da Domacica i ti najvise redite na tome! No ima raznih ljudi koji komentarisu to a odlicno znaju da ne trebeju to raditi! Ja i dalje tvrdim da bi ste se najbolje proveli u Vrnjackoj Banji a sve to mozete svi pogledati na www.vrnjackabanja.co.yu a i barem 70 % vise nego sto je na sajtu prikazano! Ostalo mozete videti u u seriji STIZU DOLARI,inace snimano u Vrnjackoj Banji! jos samo da dodam da u javnom saobracaju Banja ima dobre veze sa svim krajevima Srbije a posebno sa BG i to sa preko 20 polazaka dnevno kao i sa vecim delom Evrope kao i Bosne, Hrvaske, Slovenije I Kosova!!! PA PUNO SRECE!!!

nenadmasna:
.... Lapo je ovo sto je Snezana predlozeila da se nadjemo u Beogradu. :lol: Jedino joj zameram i mislim da nije uredu sto iznosi necije intimne stvari tj. za naseg clana zare03.
Nadam se da to se vise nece ponoviti, jer svako ima svoj zivot, a ovde smo da radi upoznavanja i druzenja. :p
Urazumete se! Čitam vase replike u vezi Snežane. Postavljam kao domaćica principijelno pitnje. Sta je to Sneža uradila, da je toliko ovde "čerečite". Ovaj forum i jeste zamišljen da se ljudi naših dobi pronadju. Ako je neko pronašao svoju drugu polovinu možemo samo biti srećni i čestitati. Srećni gospodin nije mogao reći: " Hej drušvo ja se ženim ". Na kraju i treba da znamo da se na našem forumu desilo nešto što svi priželjkujemo. Nadam se da će mo svi mi biti gosti na njihovoj svadbi. To je smisao ovog foruma...a ne da se optužujemo. Želim samo da nas ne zaborave ovo dvoje srećnih ljudi. Navratite ponekadd! Snežo imaš moju podrsku. Život teče dalje. Dledaj mo u budućnost.

Ideja o okupljanju je jako dobra. Svi koji posećujemo ovaj forum smo najverovatnije (ako zanemarimo nekolicinu napaljenih adolescenata) zainteresovani da nakon ružnih iskustava iz prošlosti pronađemo srodnu dušu. Drago mi je što je to već počelo da se ostvaruje. Nadam se da Domaćica može predložiti termin okupljanja, a na nama je da li ćemo doći.

Narode. Imam utisak da je krajnje vreme da uozbiljimo ovu pricu oko okupljanja. Dva meseca se prica o okupljanju u Vrnjackoj banji i to je palo u vodu. Toliko smo otegli pricu, kao da se spremamo za put na Havaje. Znam da na temi ima preduzimljivih dama, pa predlazem da jedna od njih preuzme stvar u svoje ruke i konacno predlozi kad i gde. Veliki pozdrav za celu ekipu...

vlada73:
Narode. Imam utisak da je krajnje vreme da uozbiljimo ovu pricu oko okupljanja. Dva meseca se prica o okupljanju u Vrnjackoj banji i to je palo u vodu. Toliko smo otegli pricu, kao da se spremamo za put na Havaje. Znam da na temi ima preduzimljivih dama, pa predlazem da jedna od njih preuzme stvar u svoje ruke i konacno predlozi kad i gde. Veliki pozdrav za celu ekipu...
Zbog čega se zurite? domacica veoma oprezno percipira i skenira sve predloge i desavanja na FORUM -u. Za sada ima samo oko 15 zainteresovanih. Kuda po snegu. Zar nije lepse sacekati jos mesec dana pa da se kao ljudi prvo sastanemo u Beograd, jer je prestonica zanimljiv grad, veze iz svih krajeva su odlicne. Kada se prvi put sastanemo, prebrojimo onda mozemo planirati izlet sa nocenjem . To je u ovbom trenutku izazov za sve nas, jer neznamo ni koliko je definitivno zainteresovano, ni ostale podatke koji su potrebni za ovakav projekat. Lako je koordinirati 15 ljudi, ali uživajte i posecujte FORUM redovno.

Vidim da sve više ponestaje entuzijazma, sve su ređe poruke i predlozi.
Domaćica se baš nešto ne ističe inicijativom i inventivnošću.
Nedostaje nam Jugoslovenka sa svojom oštrinom.
Ima li kandidata da nastavi ideju oko okupljanja ili ćemo i dalje u prazno da trošimo vreme?
Alo, probudite se ili se odjavljujte pa da budemo na čisto.

snezana01:

Drago mi je da ovako nesto postoji.Pozdrav elendilu i svima Vama.Ja sam za okupljanje :rolleyes:

foliranje:
Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Srdacno vas pozdravlja vasa domacica:).

Vreme je da sredjivanje utisaka:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back