HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zarez:
Da,vec si trebala da nesto kazes o ovoliko nasih predloga! A videcemo kakav je odziv do proleca? Naravno, nemoj da sumnjas i u to da ima jos koji su proputovali i koji imaju organizacijskih sposobnosti!!! Evo ja sam dao neke predloge i delimicno cu u tom delu pomoci u organizaciji, Juga skuplja prijave i predloge i ostle tehnicke stvari i sve ce to lepo sloziti i sve sto jos bude trebalo a jos uvek imas mesta na vodji svega ovoga! Bices presednik ako glasamo za tebe! Ne otimamo ti nista!

Kada covek hoce da cita ono sto ne pise, onda mu proradi muski sindrom iferiornosti, pa domacicu teme neosnovano prozove. Kao sto vidis "zarez" ja akciju pratim iz senke, ali kao prava domacica, zelim prvo da vas docekam, da vas posluzim kafom, a onda kada vidim koliko vas je doslo u goste, "napravicu raspored":gde, kada, kako....Za sada, ako si citao od samog pocetka sve tekstove, domacica je predlozila da se javite privatnom porukom, ili ovde da se izjasnite.
Sobzirom da sam mnogo ovakvih akcija odradila do perfekcije, nadam se da cu i ovu. Nije bitno ko ce sta raditi, bitno je da se druzimo, da nas je sto vise a ovo cu shvatiti kao timski rad. Do proleca ima dovoljno vremena....samo "vas gledam".....druzite se ljudi...

foliranje:
Kada covek hoce da cita ono sto ne pise, onda mu proradi muski sindrom iferiornosti, pa domacicu teme neosnovano prozove. Kao sto vidis "zarez" ja akciju pratim iz senke, ali kao prava domacica, zelim prvo da vas docekam, da vas posluzim kafom, a onda kada vidim koliko vas je doslo u goste, "napravicu raspored":gde, kada, kako....Za sada, ako si citao od samog pocetka sve tekstove, domacica je predlozila da se javite privatnom porukom, ili ovde da se izjasnite.
Sobzirom da sam mnogo ovakvih akcija odradila do perfekcije, nadam se da cu i ovu. Nije bitno ko ce sta raditi, bitno je da se druzimo, da nas je sto vise a ovo cu shvatiti kao timski rad. Do proleca ima dovoljno vremena....samo "vas gledam".....druzite se ljudi...
Hajde obogati nas informacijama, daj nam svoj kompletan CV. Posto sam ja u ulozi kontrolora sa zadatkom izvidjanja na terenu (Vrnjacka Banja sa okolinom, apartmansko naselje, udobnost konkretno ponudjenog apartmana,mogucnosti nocne i dnevne zabave itd.) moram da znam kome podnosim detaljan izvestaj krajem januara. Navedi nam bar deo tih svojih akcija, i ako me informacije budu ubedile imas moj bezrezervni glas. I jos jedan dobronamerni savet, ne etiketiraj donatora u ovoj "akciji" (ZAREZ), jer kao dobra domacica a i organizatorka bi trebalo da postujes njegove uslove za donaciju. Srecna ti Nova godina uz zelje da ti uspe i ova a i mnoge akcije za druzenje i zblizavanje forumasa i forumasica!
Drage citaoce ovi redova ljubim i SRECNA VAM NOVA 2006. lepo je docekajte a jos lepse dozivite sve lepo sto vam donosi

snezana01:
Hajde obogati nas informacijama, daj nam svoj kompletan CV. Posto sam ja u ulozi kontrolora sa zadatkom izvidjanja na terenu (Vrnjacka Banja sa okolinom, apartmansko naselje, udobnost konkretno ponudjenog apartmana,mogucnosti nocne i dnevne zabave itd.) moram da znam kome podnosim detaljan izvestaj krajem januara. Navedi nam bar deo tih svojih akcija, i ako me informacije budu ubedile imas moj bezrezervni glas. I jos jedan dobronamerni savet, ne etiketiraj donatora u ovoj "akciji" (ZAREZ), jer kao dobra domacica a i organizatorka bi trebalo da postujes njegove uslove za donaciju. Srecna ti Nova godina uz zelje da ti uspe i ova a i mnoge akcije za druzenje i zblizavanje forumasa i forumasica!
Drage citaoce ovi redova ljubim i SRECNA VAM NOVA 2006. lepo je docekajte a jos lepse dozivite sve lepo sto vam donosi

sta da ti kazemo?dirnula si nas ovim gestom :oops:

foliranje:
Ti mu dodjes kao neka VELIKA SESTRA? I ja sam najpametniji kada cutim!!! Veruj!Kao prvo ja bi duplu kafu, da budem siguran kakva si domacica! A ti i dalje ne kazes dali od ovih predloga ista vredi u tvojim planovima?Stvarno bi trebali da znamo za pocetak gde, kada, koliko nas minimum za prvi put, i da bi ista moglo da se dalje planira jer dani lete! Priznajem da nisam sve citao pa izvini ako sam naneo stetu ovom planiranju! A kako si se ponovo oglasila mozemo li smatrati da si jedini kandidat za DOMACICU pa da i ja dodam glas za vas gospodjice draga???I nemoj samo da gledas! Ima dosta nejasnog!A i malo nam je neprijatno kada nas tako samo gledas!

olika:
Ko god da skuplja prijave neka zabelezi i mene - ja dolazim 100%.
Makar i ne dobila taj krevet, ******.
Ko zna mozda mi je to i bolje - Jugoslovenka ladna ko i ja, ovaj nerazvedeni mozda i ne dodje (mozda ga ne pusti zena!!) pa nema ko da greje .... izem ti organizaciju!
Al, da rizikujem - doci cu pa sta bude nek bude - makar spavala u foajeu u vreci za spavanje! Primicu i tebe Jugoslovenka, nemas frke!
nije nerazveden...:oops:...nego Single!:)...kakvi ozenjen...cccc...;)

Jugoslovenka:
OK, onda je Foliranje organizator....Na nama je samo da se prijavimo...i uživamo... :)

Slazem se (pazi kad mi je nebitno ko ce biti organizator...... samo da nisam ja, hi,hi).
Samo neka sve bude ok. Nadam se da 'oce.
Dobro, onda, evo neka Foliranje ubelezi u tefterce i mene.
Nisam ni ja citqala bas sve, jel potrebno nesto specijalno da se uradi za prijavu ili je dovoljno i ovo? Za pocetak. Ili odmah da se javimo privatnom porukom?
Neka nam foliranje to objasni:sta treba u privatnoj poruci sve navesti od podataka.
Dajte da krenemo sa konkretnim stvarima, sto rece Zarez - vreme leti a mi se sve nesto femkamo.

Alo narode!!! Budjenje! Jos ste pijani? Ajmo ljudi prodje ona godina i nadajmo se da ce ova biti mnogo bolja!!!!!!!!!! SVE NAJLEPSE!!!!!
e118.gif

Jugoslovenka:
Domaćice ne sumnjamo mi u tvoje organizatorske sposobnosti ali pošto se nešto retko javljaš u poslednje vreme, ZArez je preuzeo organizovanje a meni prepustio organizaciju....
Ako imaš neki bolji predlog spremni smo naravno da ga saslušamo... :)
Ko je rekao da se domacica retko pojavljuje:)? Zelim Vam srecnu Novu 2006.god. Puno zdravlja, srece, ljubavi i mira. Sve je pod kontrolom. Zima je duga, zabavljaj mo se...druzimo se.
Ja sam ovih dana bila prezauzeta. Posao, sport, nauka, politika... Morala sam da proglasim i najbolje sportiste u gradu.
Cesto sam se pojavljivala u medijima, mnogo putovala sa "DELIJAMA". i mnogo toga se izdesavalo lepo u mom zivotu, ali cu vam tajnu otkriti kada se budemo videli. Za sada samo: ja sam u ovom trenutku najpopularnija mama u SCG:)?

Bravo domacice!!! H vala ti na lepim zeljama i da ti se istim vrati! Ako si cesto putovala sa DELIJAMA verovatno cemo pricati i o putovanju u Bari jedne prelepe godine kada postadosmo SAMPIONI!!!? (za grobare, SAMPIONI znaci ono kada ste najbolji,ma nikada necete ukapirati) Sve najlecse i za dete koje ima najpopularnuju mamu SCG!!! SVE NAJLEPSE!!!

zarez:
Bravo domacice!!! H vala ti na lepim zeljama i da ti se istim vrati! Ako si cesto putovala sa DELIJAMA verovatno cemo pricati i o putovanju u Bari jedne prelepe godine kada postadosmo SAMPIONI!!!? (za grobare, SAMPIONI znaci ono kada ste najbolji,ma nikada necete ukapirati) Sve najlecse i za dete koje ima najpopularnuju mamu SCG!!! SVE NAJLEPSE!!!
Nista ne "brigaj":)...okrenes "Pink" tamo smo, "SOS" tamo smo, treci kanal ...tamo smo, malo igramo fudbal, malo promotivno kosarku...3:3, i pobedimo. Ko razume, on razume sta pricam. Delije ce biti SAMPIONI, a njihovog golmana proglasise najboljim mladim gomanom u Evropi. E, bas mi merak sto odbrani onaj penal protiv "Brage", pa onaj protiv Italije. Blago majci sto ga je rodila:)!? Uzivaj te!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back