Nemaju godine veze sa razvodom! Nadam se?A i sa ovom temom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mar_comm:Olika, obzirom na godine, verovatno ispunjavaš kriterijume. Samo nadam se da si iskrena.
mar_comm:Olika, obzirom na godine, verovatno ispunjavaš kriterijume. Samo nadam se da si iskrena.
Jugoslovenka:A jel možemo nas dve da delimo jedan krevet a????![]()
olika:Moze, al samo ako ne hrces!
mar_comm:Ako se zanemare "SPLAV" koji je do zla boga dosadan i "foliranje" koji je balavac, moja ideja da se oformi forum je, kao što vidim oživela.
Pozdravljam sve koji su ideju prihvatili ozbiljno, a naročito "jugoslovenku" i "lunu ns"
mar_comm:Ako se zanemare "SPLAV" koji je do zla boga dosadan i "foliranje" koji je balavac, moja ideja da se oformi forum je, kao što vidim oživela.
Pozdravljam sve koji su ideju prihvatili ozbiljno, a naročito "jugoslovenku" i "lunu ns"
olika:I, moram da te upozorim - slabija mi je cirkulacija pa sam 'ladna ko led. Tako, da ako budes spavala izmedju mene i zida lako moze da se desi da navuces reumu. Upozorila sam te pa ti sad vidi, sestro.
PS. odakle vadite ove blesave smajlije sto se mrdaju, skacu, plaze....? jel mozete da me naucite? De da idem, sta da pritisnem, peske sve, jer sam prilicno nevesta, bas sam taze na internetu. Al, volim i hocu da ucim.
To barem nece biti problem...Jugoslovenka:I ti??????????? Pa i ja sam hladna kao led...i ruke i noge....auuuu biće veselo...
Treba nas i ugrejati majkumu...![]()
Jugoslovenka:Pa ja reko da budem fina......![]()
![]()
Lanali:nemoj vise da budes (kao) fina....:-D
zarez:Evo i ja sam se PRIJAVIO za to nase druzenje u Vr Banji!!!...GDE??? Pa kod JUGOSLOVENKE NA PP!!!Kako niste znali???
Čudi me da se jedna "Uspešna dama" koristi smajlijima da bi iskazala ono što želi.Jugoslovenka:Jedna mala ispravka....Foliranje je žensko i nije balavac već koliko ja znam jedna uspešna dama...![]()
Pa naravno da se prijavis!!! Kuda cemo bez tebe?Svako iole normalan, u stvari ko hoce da se upozna i malo druzi sa nama nebi trebalo da propusti ovaj susret! Stvarno se nadam bice to prijatan vikend i najverovatnije od nas samih zavisi kako ce nam biti!?snezana01:Mogu li i ja da se prijavim bez obzira sto sam u januaru "izvidnica"?
Au bre!!!!! Pa malo si prestrog! Ipak ovde su sve mlade osobe a ponajvise duhom!A moram da kazem da je trudnoca veoma licna stvar pa se nebi trebalo mesati u to, cak i kada bi ti ostao trudan!!!A kakosi poceo verovatno imas neke simptome???mar_comm:Čudi me da se jedna "Uspešna dama" koristi smajlijima da bi iskazala ono što želi.
Nezrelo ili balavo, Becutan je divna stvar. Verovatno bezgranično podmlađuje.
Čuvajte se, Mame će Vam se naljutiti ako, pod starost, ponovo ostanu trudne, i treba da Vas ponovo rode!
Jugoslovenka:I ti??????????? Pa i ja sam hladna kao led...i ruke i noge....auuuu biće veselo...
Treba nas i ugrejati majkumu...
http://cheesebuerger.de/smilie.php?
To je adresa za smajlije ako sam je dobro napisala....presnimiš je u Favorites i samo ih uzmeš kada ti trebaju.....
jacques:To barem nece biti problem...![]()
zarez:Au bre!!!!! Pa malo si prestrog! Ipak ovde su sve mlade osobe a ponajvise duhom!A moram da kazem da je trudnoca veoma licna stvar pa se nebi trebalo mesati u to, cak i kada bi ti ostao trudan!!!A kakosi poceo verovatno imas neke simptome???