HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jugoslovenka:
A jel možemo nas dve da delimo jedan krevet a????
a143.gif

Moze, al samo ako ne hrces!

olika:
Moze, al samo ako ne hrces!

I, moram da te upozorim - slabija mi je cirkulacija pa sam 'ladna ko led. Tako, da ako budes spavala izmedju mene i zida lako moze da se desi da navuces reumu. Upozorila sam te pa ti sad vidi, sestro.

PS. odakle vadite ove blesave smajlije sto se mrdaju, skacu, plaze....? jel mozete da me naucite? De da idem, sta da pritisnem, peske sve, jer sam prilicno nevesta, bas sam taze na internetu. Al, volim i hocu da ucim.

mar_comm:
Ako se zanemare "SPLAV" koji je do zla boga dosadan i "foliranje" koji je balavac, moja ideja da se oformi forum je, kao što vidim oživela.
Pozdravljam sve koji su ideju prihvatili ozbiljno, a naročito "jugoslovenku" i "lunu ns"

Hvala na pozdravu a i na komplimentu da sam ozbiljno shvatila ideju, mada bi mi vise prijalo da si i moj nik pomenuo pored Jugoslovenke i Lune. Ljubim vas sve i zelim da vam pripreme oko doceka Nove godine teku bez ikakvih zastoja i stresova.

olika:
I, moram da te upozorim - slabija mi je cirkulacija pa sam 'ladna ko led. Tako, da ako budes spavala izmedju mene i zida lako moze da se desi da navuces reumu. Upozorila sam te pa ti sad vidi, sestro.

PS. odakle vadite ove blesave smajlije sto se mrdaju, skacu, plaze....? jel mozete da me naucite? De da idem, sta da pritisnem, peske sve, jer sam prilicno nevesta, bas sam taze na internetu. Al, volim i hocu da ucim.

I ti??????????? Pa i ja sam hladna kao led...i ruke i noge....auuuu biće veselo...:)
Treba nas i ugrejati majkumu... :)

http://cheesebuerger.de/smilie.php?
To je adresa za smajlije ako sam je dobro napisala....presnimiš je u Favorites i samo ih uzmeš kada ti trebaju.....

Jugoslovenka:
Jedna mala ispravka....Foliranje je žensko i nije balavac već koliko ja znam jedna uspešna dama... :)
Čudi me da se jedna "Uspešna dama" koristi smajlijima da bi iskazala ono što želi.
Nezrelo ili balavo, Becutan je divna stvar. Verovatno bezgranično podmlađuje.
Čuvajte se, Mame će Vam se naljutiti ako, pod starost, ponovo ostanu trudne, i treba da Vas ponovo rode!

mar_comm:
Čudi me da se jedna "Uspešna dama" koristi smajlijima da bi iskazala ono što želi.
Nezrelo ili balavo, Becutan je divna stvar. Verovatno bezgranično podmlađuje.
Čuvajte se, Mame će Vam se naljutiti ako, pod starost, ponovo ostanu trudne, i treba da Vas ponovo rode!
Au bre!!!!! Pa malo si prestrog! Ipak ovde su sve mlade osobe a ponajvise duhom!A moram da kazem da je trudnoca veoma licna stvar pa se nebi trebalo mesati u to, cak i kada bi ti ostao trudan!!!A kakosi poceo verovatno imas neke simptome???

Jugoslovenka:
I ti??????????? Pa i ja sam hladna kao led...i ruke i noge....auuuu biće veselo...:)
Treba nas i ugrejati majkumu... :)

http://cheesebuerger.de/smilie.php?
To je adresa za smajlije ako sam je dobro napisala....presnimiš je u Favorites i samo ih uzmeš kada ti trebaju.....

Lepo ja kazem da se ide kad je toplo. Pa ti i ja cemo, bre, da navucemo neku gdripcinu ili upalu pluca, pu, pu, daleko bilo! Izem ti onda takav izlet! 'Ajd nek neko smisli neku igru da se Jugoslovenka i ja malo "podgrejemo". Boze, sta sve covek mora da radi za pola besplatnog kreveta! A jel hrces? Ja ne. Bar se nisam nikad cula dok spavam, ha,ha,ha. Ili hrcem tiho!

Hvala za ovu adresu. Malo sam, doduse, smotana sa svim tim operacijama i kojekakvim strucnim izrazima (prosto se nekad zacrvenim - mislim psuju me). Al da probam - pa ako "nestanem" na neko vreme - onda sam opet nesto pogresno ispritiskala i z.....la komp.

zarez:
Au bre!!!!! Pa malo si prestrog! Ipak ovde su sve mlade osobe a ponajvise duhom!A moram da kazem da je trudnoca veoma licna stvar pa se nebi trebalo mesati u to, cak i kada bi ti ostao trudan!!!A kakosi poceo verovatno imas neke simptome???

Bravo, zarez!

A, stvarno, mozda je covek iz nekog PRC-a? (Penzionerski rekreativni centar). Onda mu mi stvarno dodjemo "nezreli" i "balavi". A, inace koje su godiste ovi zreli(ji)? Ako to uopste ima neke veze sa godinama? Ne bih se bas kladila u to!

Moja godina proizvodnje je npr. '64, a ko vino sam - sto starija to bolja, hi, hi, hi!

Nego, evo jedan mali savet za ocuvanje mladog tela - razmutis par desetina kesica konzervansa u .... vinu i popijes! A za mlad duh - e, za to nema recept. Il ga imas, il ga nemas. Vidim da nasem prijatelju tu nema pomoci. Steta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back