HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
splav:
splav:
splav:
The Edge:
splav:
:idea: Zna li neko definiciju braka :?:
Brakom se svoje dužnosti udvostručavaju, a prava prepolovljavaju.
:roll: Brak je prevazidjena institucija :idea:
:roll: Posle razvoda kako dalje :?: Šta očekujete :?: Koračati dalje ka izlasku iz lavirinta ili će te ostati u tunelu na pola puta :?: :idea:
:roll: Ja neću ostati u tunelu :idea: Koračam sve brže i brže i čini mi se da vidim neko svetlo na kraju tunela :idea: :idea: :idea:

Uzivajte u zivotu, nemojmo da filosofiramo, pa samo jedan imamo, zar ne!!! :lol:
Ko voli da se zeni, nek se zeni...

Moche:
splav:
splav:
splav:
The Edge:
splav:
:idea: Zna li neko definiciju braka :?:
Brakom se svoje dužnosti udvostručavaju, a prava prepolovljavaju.
:roll: Brak je prevazidjena institucija :idea:
:roll: Posle razvoda kako dalje :?: Šta očekujete :?: Koračati dalje ka izlasku iz lavirinta ili će te ostati u tunelu na pola puta :?: :idea:
:roll: Ja neću ostati u tunelu :idea: Koračam sve brže i brže i čini mi se da vidim neko svetlo na kraju tunela :idea: :idea: :idea:

Uzivajte u zivotu, nemojmo da filosofiramo, pa samo jedan imamo, zar ne!!! :lol:
Ko voli da se zeni, nek se zeni...
:roll: U pravu si! Ko ima hrabrosti neka se ženi. Ja moram još malo da popričekam :!:

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
:oops: Mnogi su se već skontali :idea:

splav:
foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Učinite nešto za sebe!

Splav, pa sta je sa tobom? :?: :!:

Moche:
splav:
foliranje:
Poštovani prijatelji,

PRAVILA PONAŠANJA

-Učinite nešto za sebe!

Splav, pa sta je sa tobom? :?: :!:
:idea: Ja jos kuliram :!: SAmo vas posmatram :?:

Moche:
Kad se samo setim kako sam se ranije osecao!
Sad mi to izgleda kao strani film!
Ljudi, vreme leci sve 100% zagarantovano
:D :D :D

Srećom da je tako,da nije mnogi ljudi bi duševno oboleli,s malom šansom da nastave život na sebi svojstven nacin. Ja to uporedjujem sa fizičkom povredom: padneš, razbiješ koleno, dok si u šoku (u prvom trenutku) ne osećaš bol, zatim te MNOGO zaboli,tada nekako pronadješ način da smanjiš bol (obloge, tablete, mirovanje isl.) i kada prodje vreme rana zaraste i ostane samo veći ili manji ožiljak da te podseća na povredu. Tako je to i sa povredjivanjem duše, s tim što svako ima svoje načine za smanjivanje bola i uz protok vremena mora da dodje do boljitka.Budite mi srećni i veseli i što manje se osvrćite u svoju prošlost, ona je takva, kakva je i ne može se promeniti, ali zato budućnost moze ako se maksimalno potrudimo. Ljubim vas! :lol:

foliranje:
Poštovani prijatelji,

PRAVILA PONAŠANJA

-Učinite nešto za sebe!

Razvedeni su se izgleda pogubili po planinama, banjama i moru ?

Sama sam prosla kroz sve poslerazvodne faze, nastavila da zivim normalno i zadovoljno.
Ne osecam se kao neko ko bi trebao da savije glavu, ponosna sam na sebe zbog toga.
Sve zavisi od naseg stava, kako sebe gledamo, takvima nas i drugi vide.
Cak sta vise, nisam naisla do sada na muskarca koji je okrenuo ledja nakon tog saznanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back