HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Što reče neko zar ne bi Arapi prvi platili Suvim zlatom da im neko opraši pustinje i pretvori ih u oaze kao one iz bajki?

Sad će odmah neko da kaže da "njih" boli dupe za arape, jer žele da spuste stanovništvo ispod milijarde.... A arapi ništa drugo osim peska i nafte i nemaju.
A kad pitaš ko su "oni", dobiješ sve moguće :masone, templare, jevreje, sionski priorat, naciste, neo-naciste, englesku kraljevsku lozu, vanzemaljce.... Drugim rečima skoro svakog čoveka na planeti.

Znači, hejter je svako ko kaže da ne veruje u kemtrejlse? Wow!
Skeptičan sam.
Nema dokaza.
Suviše ludo i uvrnuto deluje.
Premnogo ljudi mora da bude uključeno u to.
Nijedna zemlja nije pošteđena razornih poplava ili dugih suša.
Previše tajnih društava je uključeno u priče, da bi ostala tajna.
Premnogo lažnih vesti koje se proturaju kao istinite iako originalna vest ništa ne govori u prilog kemtrejlsa.
Eto. Ja sam hejter što mislim kako mislim, a vi koji nas nazivate budalama, ispranih mozgova, slepi kod očiju, i ko će se setiti kako još(a neki od vas su popili i kazne zbog rečnika), vi niste hejteri?
Oni tamo u Hr se organizuju da napadnu ljude iz kontrole leta i pilote, ali nisu hejteri....
....

tema je haarp i tema je modifikacija vremena.

sasvim je jasno da haarp postoji i sasvim je jasno da su vrseni eksperimenti promene vremena.

vadjenje reci iz konteksta i pravljenje nekog blesavim i pored svih dokaza nekog cine hejterom.

ako si se prepoznao ,mozda gresis i mozda nisi u pravu ,mozda nisi hejter.

Poslednja izmena od moderatora:
Haarp postoji.
Nikada nisam rekao da ne postoji.
Ovde sam video tendenciju da sr poveže haarp i kemtrejls teorija(za više detalja obrati se buudali)

To što se poslednjih hiljadu godina vrše pokušaji uticanja na vreme, ne znači da je čovečanstvo to i uspelo.
A promena klime je posledica sve većeg prisustva co2 u atmosferi i sve toplijih mora i okeana a ne haarp-a.

Хајдемо
Агностичне
Апроксимације
Редовно
Постављати
Можда онда неко и одвоји кемтрејлсе од ХААРП глупости.

Sad su spremni da i protivgradne rakete svrstaju u teorije zavera.

I grad kad pada je isto deo zavere. Eto ko je još video da je padao grad nekad dok nije bilo Haarpa? A tek kiša...........kiša mi je oduvek bila sumnjiva. Da li je neko ikada video kišu uživo pre nego što se rodio? Nije. E pa, ja verujem da kiša pre nas uopšte nije postojala, osim na video snimcima i tekstovima zvaničnih medija kojim su nas navikavali na kišu. Šta nam rade zlikovci, počeli su bre kišom da nas prskaju i sad kažu da je to normalno. Mislte o tome :cool:

Slabo ide sa propagandom ovima sto pisaju sami po sebi, tj. ismevaju sami sebe, kao ovaj muceni Dejan_011 iznad =)) samo 6 od 34 misli da haarp ne utice na klimu...losi su vam rezultati

Несхваћени Интелектуалац Константно Кокетира Овдје.
Али са самим собом.
А о ХААРП систему је довољно речено.
И нема везе са климом.
Неке друге ствари - ДА, али НИЈЕ за ову тему.

Neki su na direktnoj liniji sa Pentagonom.:)

Još bolje je kad traže dokaze na netu.Da, američka vojska uredno obaveštava cenjeni auditorijum Krste o svojim aktivnostima u okviru Haarp ili drugih projekata.Čisto da se ne muče., a oni su poznati po transparentnosti. Neverovatno sa kakvom sigurnošću ljudi pričaju o suštini vojnog projekta jedne super sile.

Došlo je vreme da ljudi ne veruju svojim očima i svom zdravom razumu. Mislila sam da samo moja mama veruje Dnevniku :lol:

Back