Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odeš u neku mentalnu instituciju i postaviš ovakvo pitanje dobio bi sličan rezultat, tako da nije baš ova anketa neki objektivan pokazateljSlabo ide sa propagandom ovima sto pisaju sami po sebi, tj. ismevaju sami sebe, kao ovaj muceni Dejan_011 iznad =)) samo 6 od 34 misli da haarp ne utice na klimu...losi su vam rezultati

To i kažem, nekom je dokaz ono sto učiteljica kaže i tu prestaje svaka potreba za preispitivanjem i razmatranjem opcija da možda ima jos nečega sto ni učiteljica ne zna.Ne. Ti veruješ da si siguran a samim tim, dovodiš u pitanje sigurnost svog verovanja. Ja, bez dokaza ne verujem. Nemam tu potrebu, jer je moj svet sazdan od postulata koji se ne dokazuju već jesu.
Ono:voda je mokra, trava je zelena, nebo je plavo...
Ne. Ti veruješ da si siguran a samim tim, dovodiš u pitanje sigurnost svog verovanja. Ja, bez dokaza ne verujem. Nemam tu potrebu, jer je moj svet sazdan od postulata koji se ne dokazuju već jesu.
Ono:voda je mokra, trava je zelena, nebo je plavo...
Mislim, možda tebi trebaju youtube ubeđivanja, ali će ti biti lakše kada shvatiš da slediš masu zavedenih ljudi, duboko nezadovoljnih svojim žuvotom i statusom. (izgledom, poslom, porodicom)
Samo ponavljaš nešto što si negde video, pročitao a možda delimično i razumeo, bez imalo logičkog povezivanja, prepravljeno da se uklopi u osnovne crte zamisli o teoriji zavere na globalnom nivou.
"Neokortikalno"...velike reči koje apsolutno ništa ne znače većini ljudi na internetu, pa ni tebi samom, ali valjda mislip da imaju "težinu"
Na psihu većine dovoljno je primijeniti TV prijemnik.
Ostali padaju na keš, gudru, rave, i slično.
Rijetki pojedinci koji se odupru rješavaju se ucjenama.
Taj zamišljeni HAARP je samo priča za neuke.

Na psihu vas koji mislite da je sve u redu, tv prijemnik je očigledno delovao.
Zamišljeni HAARP
Da, mi smo ga izmislili na Krstarici...