HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Slabo ide sa propagandom ovima sto pisaju sami po sebi, tj. ismevaju sami sebe, kao ovaj muceni Dejan_011 iznad =)) samo 6 od 34 misli da haarp ne utice na klimu...losi su vam rezultati
Da odeš u neku mentalnu instituciju i postaviš ovakvo pitanje dobio bi sličan rezultat, tako da nije baš ova anketa neki objektivan pokazatelj :D

HAARP je kao sto mu ima kaže research program.

Valjda su nesto do sad izreserčovali majkicu mu..........:think:

Velika je to para da bi služilo samo za igračku naučnicima.

Ovaca će uvek biti da viču kako ne znaju sta je, al su sigurni da nije nista opasno.

I podsmevaju se onima koji kažu kako ne znaju sta je, al sumnjaju da bi moglo da bude zeznuto

Ne. Ti veruješ da si siguran a samim tim, dovodiš u pitanje sigurnost svog verovanja. Ja, bez dokaza ne verujem. Nemam tu potrebu, jer je moj svet sazdan od postulata koji se ne dokazuju već jesu.
Ono:voda je mokra, trava je zelena, nebo je plavo...

Ne. Ti veruješ da si siguran a samim tim, dovodiš u pitanje sigurnost svog verovanja. Ja, bez dokaza ne verujem. Nemam tu potrebu, jer je moj svet sazdan od postulata koji se ne dokazuju već jesu.
Ono:voda je mokra, trava je zelena, nebo je plavo...
To i kažem, nekom je dokaz ono sto učiteljica kaže i tu prestaje svaka potreba za preispitivanjem i razmatranjem opcija da možda ima jos nečega sto ni učiteljica ne zna.

Zato su takve osobe i kategorične , neosnovano , naravno.

Meni nije potreban neko ko će mi reći da je nebo plavo.... O čemu pričaš?
Ja sam odlučujem o tome šta je šta, na osnovu svojih ranijih saznanja.
Mislim, možda tebi trebaju youtube ubeđivanja, ali će ti biti lakše kada shvatiš da slediš masu zavedenih ljudi, duboko nezadovoljnih svojim žuvotom i statusom. (izgledom, poslom, porodicom)
Naravno, ma šta ti tvrdio, posji i određeni procenat mentalno obolelih, čije ideje o "rešenju" problema podržavaš šireći njihove laži, joje hiljadu puta ponovljene, počinju da liče na istinu.
Kao ona fejk vest o UN koje su priznale bilo šta...
A nisu, već je saslušana jedna dementna usedelica sa svojim sumnjama(a ne dokazima)
Nula procenata od nule je nula.
Tako i istina ne može postati od laži.

...........to i kažem.

Ne pričamo o tebi ili meni, već o masi ljudi koja odbija da preispituje ono sto im je servirano kao istina.

Činjenica jeste da su eksperimenti jako skupi i da je sa tim obrazloženjem i zatvara ono postrojenje na Aljasci.

Zapravo je situacija takva da je ono sad postalo nepotrebno jer se raspolaže mnogo jeftinijim i manje uočljivim sistemima uticaja na jonosferu i stratosferu.

To su one priče o barajevskoj anteni koje su poslužile da odvuku pažnju od avalske .

Da tu nesto jako smrdi, potvrdjuje i skidanje one slike sa sajta ministarstva odbrane.
Brisu jer hoće da sakrju.

Meni je to dovoljan razlog da sumnjam kako je moja okupirana zemlja prinudjena da postane sastavni deo američkog antiraketnog dbrambenog sistema.Pa i deo klimatskog ili neokortikalnog oružja

Mislim, možda tebi trebaju youtube ubeđivanja, ali će ti biti lakše kada shvatiš da slediš masu zavedenih ljudi, duboko nezadovoljnih svojim žuvotom i statusom. (izgledom, poslom, porodicom)

Mislim , možda je tebi lakse zato sto sledis masu zavedenih ljudi duboko zadovoljnih svojim životom(izgledom, poslom, porodicom),ali to ne znači da ovi prvopomenuti nisu u pravu.

Možda postoji izvesna mogućnost da su sasvim opravdano nezadovoljni i zabrinuti za svoje živote i živote svojih porodica.

A sad postoji i avalski haarp?
Ne bih da se ponavljam, ali učestvovao sam u izgradnji tornja ,za razliku od tebe koji ga je video na fotografiji.
Lupetaš, ko da si plaćen za to.
Za tvoju informaciju, mnogo stranih vojnih i državnih zvaničnika se slikalo gore. Ne prođe mesec dana a da se neko od državnika ne pojavi tamo.
Možda ti bude jasnije iz ove priče:
Jednom je profesor mašinstva sa mašinskog fakulteta prolazio buvljakom i naišao na cigu koji je prodavao stare stvari.
Pogled mu se zadržao na staroj mutilici sa jednom ručicom,kakve su naše mame nekada koristile. Gledao je zupčanike i isprobavao mehanizam sve dok ga ciga nije prekinuo:
"gospodine, nemoj da pokvariš robu, to radi na frikciju... Ali šta ja tebi pričam kad nećeš da razumeš.... "

Tako i ti: prosipaš saznanja kojima ne dokučuješ svrhu, ljudima koji neke stvari bolje znaju od tebe.

Samo ponavljaš nešto što si negde video, pročitao a možda delimično i razumeo, bez imalo logičkog povezivanja, prepravljeno da se uklopi u osnovne crte zamisli o teoriji zavere na globalnom nivou.
"Neokortikalno"...velike reči koje apsolutno ništa ne znače većini ljudi na internetu, pa ni tebi samom, ali valjda mislip da imaju "težinu"

Samo ponavljaš nešto što si negde video, pročitao a možda delimično i razumeo, bez imalo logičkog povezivanja, prepravljeno da se uklopi u osnovne crte zamisli o teoriji zavere na globalnom nivou.
"Neokortikalno"...velike reči koje apsolutno ništa ne znače većini ljudi na internetu, pa ni tebi samom, ali valjda mislip da imaju "težinu"

Naprotiv, postoji vise tema o tome, a i literature autora Svetozara Radisića.
Izvoli, obavesti se.http://www.vaseljenska.com/misljenja/haarp-i-neokortikalni-rat/

Poslednja izmena:
Леони́д Григо́рьевич Ивашо́в
Президент Академии геополитических проблем. Доктор исторических наук (1998), профессор кафедры международной журналистики МГИМО. Начальник Главного управления международного военного сотрудничества Министерства обороны России (1996—2001).

Na psihu većine dovoljno je primijeniti TV prijemnik.
Ostali padaju na keš, gudru, rave, i slično.
Rijetki pojedinci koji se odupru rješavaju se ucjenama.
Taj zamišljeni HAARP je samo priča za neuke.

Pretpostavljam da su tebe ucenili......:think:

HAARP nije izmisljeni, već stvarni program američke strane.
Slične programe imaju i druge sile.

Na psihu vas koji mislite da je sve u redu, tv prijemnik je očigledno delovao.

Zamišljeni HAARP :roll:

Da, mi smo ga izmislili na Krstarici...

Zar je HAARP vredan tolikog nerviranja? Ionako su sve uvrede, manje ili više....Već postaje besmisleno....jedni veruju, drugi ne veruju, pa šta onda....preganjanjem se nećete razuveriti....samo prerasta u sukob koji ničim konstruktivnim neće rezultirati....

Poslednja izmena:
Evo vam ga. Konačno ćemo moći da pariramo ovim zlikovcima iz novog svetskog poretka

haarp-1.jpg

Back