Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što reče neko zar ne bi Arapi prvi platili Suvim zlatom da im neko opraši pustinje i pretvori ih u oaze kao one iz bajki?
Znači, hejter je svako ko kaže da ne veruje u kemtrejlse? Wow!
Skeptičan sam.
Nema dokaza.
Suviše ludo i uvrnuto deluje.
Premnogo ljudi mora da bude uključeno u to.
Nijedna zemlja nije pošteđena razornih poplava ili dugih suša.
Previše tajnih društava je uključeno u priče, da bi ostala tajna.
Premnogo lažnih vesti koje se proturaju kao istinite iako originalna vest ništa ne govori u prilog kemtrejlsa.
Eto. Ja sam hejter što mislim kako mislim, a vi koji nas nazivate budalama, ispranih mozgova, slepi kod očiju, i ko će se setiti kako još(a neki od vas su popili i kazne zbog rečnika), vi niste hejteri?
Oni tamo u Hr se organizuju da napadnu ljude iz kontrole leta i pilote, ali nisu hejteri....
....
Bez obzira na različitost mišljenja, nema potrebe za grubim rečima....Dokaži da nisi.
Tvoji postovi govore u prilog mojoj konstataciji.
nikog niti pravdam niti podržavam, samo pokušavam da zaustavim nepotreban sukob, dakle ne ulazim u ispravnost tvrdnji, samo mislim da se ne treba oko toga toliko nervirati i svađati....Ok, izvinjavam se... Sasvim je normalno pretiti pilotima, kontroli leta, njihovim porodicama, pa čak i njihovim ljubimcima..
Izvinjavam se.
Ja tako ne mislim.
Naučio sam to od tebe. A pošto zastupaš iste stavove kao i pomenuta grupa, ergo, podržavaš ih u širenju paranoje.
Kažem vam, pitanje dana je kada će neko od vas teoretičara da napravi neko zlo.
Ako uopšte prskaju, ako to nije plod vaše uobrazilje i suviše junk-mailova...
Tužibabo.
Evo ovako ćemo: verujem da veruješ da je to što misliš -istina.
Neću da te razuveravam.
Sad su spremni da i protivgradne rakete svrstaju u teorije zavera.