HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
499fe-illuminati-jayz.jpg

- - - - - - - - - -

I njegovi prsti na poseban način razmaknuti obrazuju oblik HARFE!!! Da li je to slučajnost? Mislim da ne!!!

Ciklon je, i pored jakog vetra, što je veoma čudno i neuobičajeno, čitava tri dana bio nad istom tertitorijom!
Tri dana kiša! Suncetineiebem, to je bre neviđeno u istoriji civilizacije... a mogu tek misliti ono kad je u Kini 1931-ve kiša padala 30 dana bez prestanka, i kad se podavili milioni ljudi, koji je to HAARP bio... to nisu mogli biti SAMO Amerikanci sa JEDNIM HAARPOM... to su bre bili i vanzemljaci sa njima u tandemu sa nekim JOŠ VEĆIM HAARPOM... :eek:

(Što bi reko Ilija "Pa ko si ti? Pa ti nisi Jakovljević! Ti si neki veći izdajnik!")

to je zato sto je nas vucic tamo , pa su slucajno i on i merkelova sastavili prste i izazvali vecu silu.

javite mu odmah da razmakne prste.

Nesto m je to jako sumnjivo

Vucko u Srbiji, poplava u Srbiji

Vucko u Nemackoj, oluja u Nemackoj

a evo Vucko se vratio u Srbiju i vec najavljuju kisu za vikend

:think:

Mislim da HARPom pokusavaju da izvrse atentat na Vucka.

Sve je to američko maslo. Par dana pred otvaranje svjetskog prvenstva u fudbalu, u Brazilu je palo 400 litara kiše po kvadratnom metru. A poznato je da ameri ne gotive baš mnogo soker.

Kiša u junu... znači da su prskali aluminijum....
Brale al' da vidiš čuda velikoga!!! Izašao napolje na k ućni prag, s' tandžaru 'teo da gađam chemtrails avijone, gledam u nebo, pljušti a ne vidiš oblak iz koga pada...:think: Nevolja je što sada ne znamo ko puca na nas ja li Ameri izelice, da li braća Rusi, Kinezi, postali smo poligon za njihove vragolije:neutral::mrgreen:

Poslednja izmena:
Brale al' da vidiš čuda velikoga!!! Izašao napolje na k ućni prag, s' tandžaru 'teo da gađam chemtrails avijone, gledam u nebo, pljušti a ne vidiš oblak iz koga pada...:think: Nevolja je što sada ne znamo ko puca na nas ja li Ameri izelice, da li braća Rusi, Kinezi, postali smo poligon za njihove vragolije:neutral::mrgreen:
Kad ovi u Vinči poprave Teslino tajno oružje, dobiće svi oni po labrnji, ja da ti kažem. Samo je pitanje dana i dostupnosti rezervnih delova.

:rumenko:
Па не игра се у Амазонији, бар данас...
А и том Манаусу сув терен и рупе...
Мора да је Мистер Но користио за полетање пајпера...

Kad ovi u Vinči poprave Teslino tajno oružje, dobiće svi oni po labrnji, ja da ti kažem. Samo je pitanje dana i dostupnosti rezervnih delova.

Eve je i slika sveca im nji'ovog koristili su može biti neke nove Stilt avijone??? Ja ih ne vidim, osim, osim ako ovaj oblak, čudnog oblika u sredini nije zaista pravi...Oblak

Back