Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tri dana kiša! Suncetineiebem, to je bre neviđeno u istoriji civilizacije... a mogu tek misliti ono kad je u Kini 1931-ve kiša padala 30 dana bez prestanka, i kad se podavili milioni ljudi, koji je to HAARP bio... to nisu mogli biti SAMO Amerikanci sa JEDNIM HAARPOM... to su bre bili i vanzemljaci sa njima u tandemu sa nekim JOŠ VEĆIM HAARPOM...Ciklon je, i pored jakog vetra, što je veoma čudno i neuobičajeno, čitava tri dana bio nad istom tertitorijom!

e umirio si me sad s tom kinom
Nisandzija opet omanuo. U Nemackoj vetrovi od 150 na sat, u Parizu grad velicine jajeta...
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/10889277/Severe-storm-kills-five-in-western-Germany.html
http://www.bbc.com/news/world-europe-27776189

Brat mi se sad javio iz DE, slike izgledaju vrlo napeto... čudo bre taj HAARP, udara po svojima....Nisandzija opet omanuo. U Nemackoj vetrovi od 150 na sat, u Parizu grad velicine jajeta...

Brat mi se sad javio iz DE, slike izgledaju vrlo napeto... čudo bre taj HAARP, udara po svojima....![]()
to je zato sto je nas vucic tamo , pa su slucajno i on i merkelova sastavili prste i izazvali vecu silu.
javite mu odmah da razmakne prste.

...ili da ga pošaljemo u Washington i Moskvu....![]()

Eh, četirsto?!?Par dana pred otvaranje svjetskog prvenstva u fudbalu, u Brazilu je palo 400 litara kiše po kvadratnom metru.

Brale al' da vidiš čuda velikoga!!! Izašao napolje na k ućni prag, s' tandžaru 'teo da gađam chemtrails avijone, gledam u nebo, pljušti a ne vidiš oblak iz koga pada...Kiša u junu... znači da su prskali aluminijum....
Nevolja je što sada ne znamo ko puca na nas ja li Ameri izelice, da li braća Rusi, Kinezi, postali smo poligon za njihove vragolije

Kad ovi u Vinči poprave Teslino tajno oružje, dobiće svi oni po labrnji, ja da ti kažem. Samo je pitanje dana i dostupnosti rezervnih delova.Brale al' da vidiš čuda velikoga!!! Izašao napolje na k ućni prag, s' tandžaru 'teo da gađam chemtrails avijone, gledam u nebo, pljušti a ne vidiš oblak iz koga pada...Nevolja je što sada ne znamo ko puca na nas ja li Ameri izelice, da li braća Rusi, Kinezi, postali smo poligon za njihove vragolije
![]()
Sve je to američko maslo. Par dana pred otvaranje svjetskog prvenstva u fudbalu, u Brazilu je palo 400 litara kiše po kvadratnom metru. A poznato je da ameri ne gotive baš mnogo soker.
Kad ovi u Vinči poprave Teslino tajno oružje, dobiće svi oni po labrnji, ja da ti kažem. Samo je pitanje dana i dostupnosti rezervnih delova.