HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
AlGoreInternet-1.jpg

U vezi s onom anketom, mislim da je pogrešna jer:

HAARP definitivno može da utiče na jonosferske pojave (recimo da izazove nešto slično polarnoj svjetlosti), a djelimično i na LOKALNE meteorološke uslove.

Ono čime mi treba da se pozabavimo je pitanje 'Ima li HAARP-a u našoj regiji?'

Odgovor na ovo pitanje je definitivno - nema!!!

Kao što sam već napisao, a možete naći na mnogo mjesta na mreži ako se potrudite da pročitate cijeli tekst a ne samo naslove, je da za bilo kakav pomena vrijedan uticaj u jonosferu treba upucati enormne količine energije. Da bi to postigli treba nam ta energija i treba nam ogroman broj antena. A sve to traži mnogo prostora. I tu nema nikakvih prečica ni novih tehnologija. Kome je jasno - jasno. Kome nije - nije. Uvijek će postojati ljudi koji ne putuju ničim bržim od konja jer, pobogu, čovjek ima d'umre ako se vozi brže od 30 milja na sat.

U vezi s onom anketom, mislim da je pogrešna jer:

HAARP definitivno može da utiče na jonosferske pojave (recimo da izazove nešto slično polarnoj svjetlosti), a djelimično i na LOKALNE meteorološke uslove.

Ono čime mi treba da se pozabavimo je pitanje 'Ima li HAARP-a u našoj regiji?'

Odgovor na ovo pitanje je definitivno - nema!!!

Kao što sam već napisao, a možete naći na mnogo mjesta na mreži ako se potrudite da pročitate cijeli tekst a ne samo naslove, je da za bilo kakav pomena vrijedan uticaj u jonosferu treba upucati enormne količine energije. Da bi to postigli treba nam ta energija i treba nam ogroman broj antena. A sve to traži mnogo prostora. I tu nema nikakvih prečica ni novih tehnologija. Kome je jasno - jasno. Kome nije - nije. Uvijek će postojati ljudi koji ne putuju ničim bržim od konja jer, pobogu, čovjek ima d'umre ako se vozi brže od 30 milja na sat.

..........bilo nekad moj Yodo. Sad ne treba ni izbliza energije ko onda.

Ko sto se ti danas vozis brže od tih 30, tako se danas novim metodama proizvode efekti za kakve je ranije trebalo emitovati megavate

cuo sam da postoji neki predmet nazvan LUPA.on je u stanju da fokusira na primer suncevu svetlost i da postigne mnogo vecu temperaturu u svom fokusu.

da li je to moguce da samo fokusom to uspeva,to rusi zakon o odrzanju energije.nisam nasao link tako da je verovatno laz.

cuo sam da postoji neki predmet nazvan LUPA.on je u stanju da fokusira na primer suncevu svetlost i da postigne mnogo vecu temperaturu u svom fokusu.
Ehštobibilolepo kad bi lupa u tački fokusa mogla da proizvede više energije nego što padne na površinu stakla.
Al' ne može, yebiga....

2_163.jpg

brzi i sizif kako izvrecete napisano ili sto bi rekao sojic -ONI IZVRCU I KLEVECU.

mozda su pronasli nacin da im ne treba 3 miliona volti mozda sada isto to postizu sa 3 hiljade.

Daj link, oćemo da se obogatimo tom novom tehnologijom do tačke nepristojnosti.... da oborimo sve poznate zakone fizike, pre svega zakon o održanju energije.

Daj link ili lepo priznaj da pričaš napamet!

Pričam sa istim argumentima kao i kolega koji tvrdi da je potrebno raspolagati gigavatima.

On misli da mora, ja mislim da danas vise ne mora.

Jonosfera je tokom trideset ili vise godina mogla biti dovedena u stanje da joj mnogo manje predajne snage prouzrokuju odgovarajuće efekte.

lepo je čovek kazo.....

Uvijek će postojati ljudi koji ne putuju ničim bržim od konja jer, pobogu, čovjek ima d'umre ako se vozi brže od 30 milja na sat.

E taj rad... znamo da je energija sposobnost vršenja rada, kao i da se energija ne može uništiti već samo promeniti oblik. Fizika za sedmi osnovne. Energija atmosfere je manje-više konstantna, i ovo su izvori:

global_energy_budget_components.png
Sad neko da mi objasni kako tu upadaju antene... da izazovu hlađenje i zagrevanje površine, pošto harpisti svaku devijaciju objašnjavaju na isti način. (setimo se da je 2012 suša bila iz istog razloga kao i ove poplave)

Drugim rečima - lud zbunjenog.

E taj rad... znamo da je energija sposobnost vršenja rada, kao i da se energija ne može uništiti već samo promeniti oblik. Fizika za sedmi osnovne. Energija atmosfere je manje-više konstantna, i ovo su izvori:

global_energy_budget_components.png
Sad neko da mi objasni kako tu upadaju antene... da izazovu hlađenje i zagrevanje površine, pošto harpisti svaku devijaciju objašnjavaju na isti način. (setimo se da je 2012 suša bila iz istog razloga kao i ove poplave)

Drugim rečima - lud zbunjenog.

Vidim ja da si ti mnogo zbunjen, al fizika je jako jasna kad se malo zainteresujes.

Back