gost 235367
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su poslednji zemljotresi na Haitiju, Cileu i Iranu takodje vestacki izazvani?
Ma kako da ne, Rusi sj e ba a li Amere u zalivu a ovi njima poslali pozare... Imaju jedan komp na kome biras kakvu ces katastrofu da izazoves... I tamo pise, ako hoces da izazoves katastrofu tako sto ces napraviti ruku iz koje ce se izliti 100milina barela nafte pritisni ovo dugme...
Ma kako da ne, Rusi sj e ba a li Amere u zalivu a ovi njima poslali pozare... Imaju jedan komp na kome biras kakvu ces katastrofu da izazoves... I tamo pise, ako hoces da izazoves katastrofu tako sto ces napraviti ruku iz koje ce se izliti 100milina barela nafte pritisni ovo dugme...
Jel ti govori ovo nesto: "Dominacija svetom"?
Znamo svi da obe strane poseduju meteorolosko i misaono oruzije HAARP...Ocigledno USA su u prednosti.....Prvo su ukljucenjem svog HAARPA podigli temperaturu u Rusiji a zatim izazvali pozare koji se mogu videti i iz svemira
Da li tebi govori nesto naucna fantastika!!!
Covece njakaju se se Iranom, da zaista tako nesto postoji mogu da im posalju sta zele... Zaista mislis da ima neko duge i sistem za ciljanje uz pomoc kog moze neki lik da napravi tornado, pozar, susu, zemljotres, poplavu ili bilo sta...
A jesi li ti cuo za "top secret". Za tajne laboratorije i tajna znanja. Ove tvoje "blagodati" nauke koje poznajes jesu zastarela vojna tehnologija oruzja prezentovanih u drugom svetskom ratu. Sta danas tehnoloski znamo.. znacemo mi obicni ljudi tek posle treceg svetskog rata ..ko prezivi. Mozda to novo znanje rusi tvoje naucne dogme koje si cuo od uciteljice ali koga za to briga?
A jesi li ti cuo za "top secret". Za tajne laboratorije i tajna znanja. Ove tvoje "blagodati" nauke koje poznajes jesu zastarela vojna tehnologija oruzja prezentovanih u drugom svetskom ratu. Sta danas tehnoloski znamo.. znacemo mi obicni ljudi tek posle treceg svetskog rata ..ko prezivi. Mozda to novo znanje rusi tvoje naucne dogme koje si cuo od uciteljice ali koga za to briga?
I kazi mi, ako zaista mogu sa preciznoscu i sa izborom od mogucih katastrofa izaberu sta ce gde da urade, sto jos nista nije bilo sa Iranom?
Primjetio sam da si alergičan na riječ "nauka". Čak i kad se ta riječ ne upotrijebi, često ljudima spočitavaš ograničenost i zaslijepljenost "naučnim dogmama", kao da vodiš neki privatni rat.
Osim toga ne znam za naučne dogme. Postoje manje ili više održive teorije podložne korekciji ili potpunom napuštanju. Tako je bar bilo do sad.