HAARP postoji,i u zadnje vreme postaje sve nepogresiviji i nepogresiviji
zemljotresi,tornadi,cunamiji itd sve je,nemogu reci izazvano,ali vrlo p-otpomognuto njegovim delanjem
Sta ameri rade u Kini,to jue cudo,pouzdano se zna da su izazvali zemljotres u Chengdu 2008 godine,nebo je pravilo cudne talase a menjala se i boja po nebu,oblaci dobijali boje duge,sve ima zabelezeno na youtube,cak i da je recica potekla uzvodno
danas sta rade je cudo,izazivaju poplave masovno,juce je u jednoj provinciji nestalo nekoliko sela u vodenoj bujici i bukvalno sa tim selima nestalo i 127 ljudi....poplave su ceste,niko i ne pamti
neko pomenu iran....iran je sprdnja,glavni problem americi su kina i rusija
takodje u kini se izlila i neka nafta,poazara hvala bogu nema,ali,ja licno verujem da su im ameri uperili one talase za promenu raspolozenja
mnogo ljudi se samoubija,a isto tako mnogo ljudi totalno poludi,i kao u transu udje u neki objekat sa decom i pokoka ih ko zeceve
sve je vise slucajeva masovnih ubistava od strane ljudi,koji uzmu neko secivo,udju negde i pobiju sve oko sebe,u zadnje vreme pikiraju obdanista i skole,danas je tip usao u poresku upravu,i razneo bombom 4 sluzbenika (ovo moze biti izazvano drugim razlogom) ali poenta je,da su se svi ti,koji su pobili,mirno sacekali policiju,bilo sa smeskom na licu,bilo kao da su u transu,tj,ne ovde,piljeci u jednu tacku
definitivno se ovde desavaju cudne cudne stvari,i ja licno mislim da ta americka oruzja imaju upletene svoje prste bar 60%