HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
haarp-hits-china.jpg

Ma kako da ne, Rusi sj e ba a li Amere u zalivu a ovi njima poslali pozare... Imaju jedan komp na kome biras kakvu ces katastrofu da izazoves... I tamo pise, ako hoces da izazoves katastrofu tako sto ces napraviti ruku iz koje ce se izliti 100milina barela nafte pritisni ovo dugme...

Ma kako da ne, Rusi sj e ba a li Amere u zalivu a ovi njima poslali pozare... Imaju jedan komp na kome biras kakvu ces katastrofu da izazoves... I tamo pise, ako hoces da izazoves katastrofu tako sto ces napraviti ruku iz koje ce se izliti 100milina barela nafte pritisni ovo dugme...

Jel ti govori ovo nesto: "Dominacija svetom"?

Jel ti govori ovo nesto: "Dominacija svetom"?

Da li tebi govori nesto naucna fantastika!!!

Covece njakaju se se Iranom, da zaista tako nesto postoji mogu da im posalju sta zele... Zaista mislis da ima neko duge i sistem za ciljanje uz pomoc kog moze neki lik da napravi tornado, pozar, susu, zemljotres, poplavu ili bilo sta...

Znamo svi da obe strane poseduju meteorolosko i misaono oruzije HAARP...Ocigledno USA su u prednosti.....Prvo su ukljucenjem svog HAARPA podigli temperaturu u Rusiji a zatim izazvali pozare koji se mogu videti i iz svemira

Hm...ja nijesam znao za to oružje.
A ko je odgovoran za požare u Kaliforniji?
Malo malo pa lepa Kalifornija lepo gori.

Da li tebi govori nesto naucna fantastika!!!
Covece njakaju se se Iranom, da zaista tako nesto postoji mogu da im posalju sta zele... Zaista mislis da ima neko duge i sistem za ciljanje uz pomoc kog moze neki lik da napravi tornado, pozar, susu, zemljotres, poplavu ili bilo sta...

A jesi li ti cuo za "top secret". Za tajne laboratorije i tajna znanja. Ove tvoje "blagodati" nauke koje poznajes jesu zastarela vojna tehnologija oruzja prezentovanih u drugom svetskom ratu. Sta danas tehnoloski znamo.. znacemo mi obicni ljudi tek posle treceg svetskog rata ..ko prezivi. Mozda to novo znanje rusi tvoje naucne dogme koje si cuo od uciteljice ali koga za to briga?

A jesi li ti cuo za "top secret". Za tajne laboratorije i tajna znanja. Ove tvoje "blagodati" nauke koje poznajes jesu zastarela vojna tehnologija oruzja prezentovanih u drugom svetskom ratu. Sta danas tehnoloski znamo.. znacemo mi obicni ljudi tek posle treceg svetskog rata ..ko prezivi. Mozda to novo znanje rusi tvoje naucne dogme koje si cuo od uciteljice ali koga za to briga?

Isto kao i tvoja ubedjenost da je to moguce...

I danas je daleko vise tehnologije dostupno nego za vreme II svetskog rata, tako da tvoja teorija pada u vodu... I kazi mi, ako zaista mogu sa preciznoscu i sa izborom od mogucih katastrofa izaberu sta ce gde da urade, sto jos nista nije bilo sa Iranom?

Primjetio sam da si alergičan na riječ "nauka". Čak i kad se ta riječ ne upotrijebi, često ljudima spočitavaš ograničenost i zaslijepljenost "naučnim dogmama", kao da vodiš neki privatni rat.
Osim toga ne znam za naučne dogme. Postoje manje ili više održive teorije podložne korekciji ili potpunom napuštanju. Tako je bar bilo do sad.

I kazi mi, ako zaista mogu sa preciznoscu i sa izborom od mogucih katastrofa izaberu sta ce gde da urade, sto jos nista nije bilo sa Iranom?

Zato sto im je potrebna jedna takva zemlja i takav rezim da opravda tolike njihove izdatke za "antiteroisticku borbu".Kako bi inace oprali novac pred narodom koji se sliva u buzdet.
Takodje za proizvodnju oruzja, granu industrije u kojoj se vrti gomila novca". Eto zasto ne unistavaju Iran. Sto ne znaci da ako on postane beskorisatn, to nece i uraditi.

Primjetio sam da si alergičan na riječ "nauka". Čak i kad se ta riječ ne upotrijebi, često ljudima spočitavaš ograničenost i zaslijepljenost "naučnim dogmama", kao da vodiš neki privatni rat.
Osim toga ne znam za naučne dogme. Postoje manje ili više održive teorije podložne korekciji ili potpunom napuštanju. Tako je bar bilo do sad.

Zato sto slika klasicnog "skeptika" zarobljenog u materijalzam i pozitivizam i potpuno nesposobnog da pojmi bilo sta sto se ne moze obuhvatiti empirijom i analizirati indukcijom ne ostavlaj prijatan utisak.Jos kada taj naivno siromasan sistem posmatranja sveta i zivota oni prezentuju svima uzdignutog nosa, mora covek da bude "alergican" i da im malo objasni sta je zapravo pravo znanje.

Back