HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Primjetio sam da si alergičan na riječ "nauka". Čak i kad se ta riječ ne upotrijebi, često ljudima spočitavaš ograničenost i zaslijepljenost "naučnim dogmama", kao da vodiš neki privatni rat.
Osim toga ne znam za naučne dogme. Postoje manje ili više održive teorije podložne korekciji ili potpunom napuštanju. Tako je bar bilo do sad.

Pa naravno da je alergican na takve postove "naucnika" koji tvrde da je moguce samo ono sto je u domenu danasnje "nauke" sto bi znacilo da je nauka dohvatila svoje granice i da ne moze nista bitnije da smsli. Prelistajte malo Teslu, a onda naravno na teorije zavere. Svetom vladaju ljudi iz senke, igraju sah, povlace poteze kako njima odgovara, i sve u ime vrhovnog plana kojeg i zaracene strane postuju. Ipak, malo je ucesnika igre koji znaju za njega - sluze kao pijuni.

Primjetio sam da si alergičan na riječ "nauka". Čak i kad se ta riječ ne upotrijebi, često ljudima spočitavaš ograničenost i zaslijepljenost "naučnim dogmama", kao da vodiš neki privatni rat.
Osim toga ne znam za naučne dogme. Postoje manje ili više održive teorije podložne korekciji ili potpunom napuštanju. Tako je bar bilo do sad.
Много се тога крије од јавности.
Pa naravno da je alergican na takve postove "naucnika" koji tvrde da je moguce samo ono sto je u domenu danasnje "nauke" sto bi znacilo da je nauka dohvatila svoje granice i da ne moze nista bitnije da smsli. Prelistajte malo Teslu, a onda naravno na teorije zavere. Svetom vladaju ljudi iz senke, igraju sah, povlace poteze kako njima odgovara, i sve u ime vrhovnog plana kojeg i zaracene strane postuju. Ipak, malo je ucesnika igre koji znaju za njega - sluze kao pijuni.
И ја мислим тако. :ok:

Фотошоп или мало "науке" у вакцинама против грипе :per:

Ah, sto bih bar jednom vole da vidim konkretne dokaze o necemu...A ne neke snimke koje je ko zna ko uradio i podatke sa fantomskih sajtova, iskombinovane sa mastom postavljaca.Pih.

Ah, sto bih bar jednom vole da vidim konkretne dokaze o necemu...A ne neke snimke koje je ko zna ko uradio i podatke sa fantomskih sajtova, iskombinovane sa mastom postavljaca.Pih.

Onda to ne bi ni bilo na ovom forumu, vec nauci, religiji itd.
Ovde po definiciji cirkulisu samo teorije i nasa misljenja o njima.

U 2 Svetskom ratu, Nemci su imali mini tenkice na daljinsko upravljanje koji bi kada eksplodiraju pritiskom unistavali sve mine na 30+ metara.
Pitam se sta sada sve postoji.

Налазиш се на пдф-у Natprirodne pojave i misterije а тражиш доказе. :think:
Човече јеси ли видео каквих све овде има тема??? НЛО, Уклета места, Равна Земља, Све тајне НАСЕ какви докази за то постоје??? Како доказати тајну НАСЕ???
Слично је и са овом темом. У мом посту има фотографија која носи снажну поруку у себи. Како је настала или ко је направио то је мање важно. Не познајем никога ко је умро од оне епидемије грипе али зато знам за доста људи који су имали и још увек имају озбиљне проблеме јер су примили вакцину против грипе!!! Па ти сад размисли.

Ако те занимају "шаблонске" теме и теме које имају доказе иди на пдф Наука и образовање

Налазиш се на пдф-у Natprirodne pojave i misterije а тражиш доказе. :think:
Човече јеси ли видео каквих све овде има тема??? НЛО, Уклета места, Равна Земља, Све тајне НАСЕ какви докази за то постоје??? Како доказати тајну НАСЕ???
Слично је и са овом темом. У мом посту има фотографија која носи снажну поруку у себи. Како је настала или ко је направио то је мање важно. Не познајем никога ко је умро од оне епидемије грипе али зато знам за доста људи који су имали и још увек имају озбиљне проблеме јер су примили вакцину против грипе!!! Па ти сад размисли.

Ако те занимају "шаблонске" теме и теме које имају доказе иди на пдф Наука и образовање

Mozda sam se lose izrazio...

Ja se ne bih bunio da se ta nagadjanje i teoreme ostanu na tome.A ne da se iste pkusavaju poturiti kao relevantne bez konkretnog dokaza.Samo to.;)

Mozda sam se lose izrazio...

Ja se ne bih bunio da se ta nagadjanje i teoreme ostanu na tome.A ne da se iste pkusavaju poturiti kao relevantne bez konkretnog dokaza.Samo to.;)

Za neke teorije i tvrdnje probaj da do dokaza (bolje reci potvrde) dodjes posrednim putem, tako ja radim. Recimo one vezane za NWO i sl.

Pretpostavi da je to tacno, i ko bi od toga imao koristi. Ili zamisli sta bi ti radio da ti je cilj taj koji se u teoriji pomene. Nazalost, doci ces do vrlo znacajnih poklapanja rezultata, narocito gledano da duze staze, sa ciljevima i metodama koje te teorije propagiraju.
To su jedini dokazi koje mozes dobiti. Ali mogu biti vrlo uverljivi.

Primer:
Ako masoni i iluminati vladaju svetom, sam zakljuci kako to rade na osnovu stanja u kome se taj svet nalazi. Ako NASA ne krije nesto, zasto objavljeni rezultati nestaju ili se drasticno menjaju vec dati stavovi i izjave. Ako neko lupeta o vanzemaljcima, bazama pod zemljom i sl, zasto skoro redovno takvi ljudi (misli se na one koji iznesu nesto novo, ne na mene :) koji samo prezivam ono sto nadjem na sajtovima) zavrse mrtvi sumnjivom smrcu itd...

Za neke teorije i tvrdnje probaj da do dokaza (bolje reci potvrde) dodjes posrednim putem, tako ja radim. Recimo one vezane za NWO i sl.

Pretpostavi da je to tacno, i ko bi od toga imao koristi. Ili zamisli sta bi ti radio da ti je cilj taj koji se u teoriji pomene. Nazalost, doci ces do vrlo znacajnih poklapanja rezultata, narocito gledano da duze staze, sa ciljevima i metodama koje te teorije propagiraju.
To su jedini dokazi koje mozes dobiti. Ali mogu biti vrlo uverljivi.

Primer:
Ako masoni i iluminati vladaju svetom, sam zakljuci kako to rade na osnovu stanja u kome se taj svet nalazi. Ako NASA ne krije nesto, zasto objavljeni rezultati nestaju ili se drasticno menjaju vec dati stavovi i izjave. Ako neko lupeta o vanzemaljcima, bazama pod zemljom i sl, zasto skoro redovno takvi ljudi (misli se na one koji iznesu nesto novo, ne na mene :) koji samo prezivam ono sto nadjem na sajtovima) zavrse mrtvi sumnjivom smrcu itd...

pa evo, kolega forumas niko je bio otet, pa je vidjao reptile koji se transformisu u ljude (podsetite me na izraz pliiiiz), o ostalim cudesima koje je video/doziveo da ne pricam, pa je i dalje ziv i skoro zdrav :mrgreen:

pa evo, kolega forumas niko je bio otet, pa je vidjao reptile koji se transformisu u ljude (podsetite me na izraz pliiiiz), o ostalim cudesima koje je video/doziveo da ne pricam, pa je i dalje ziv i skoro zdrav :mrgreen:

Milicice, valjda ne treba da naglasavam da ovde kod nas niko nema pristupa nikakvoj tajni tog ranga. Misli se na bivse zaposlene tajnih i istrazivackih sluzbi i visokih sluzbenika velikih sila koji su mogli doci do takvih podaka.
U tom smislu sam naveo sebe, misleci na sve nas ovde u Srb (a i sire), kao benigne po pitanju iznosenja svetskih tajni.

Milicice, valjda ne treba da naglasavam da ovde kod nas niko nema pristupa nikakvoj tajni tog ranga. Misli se na bivse zaposlene tajnih i istrazivackih sluzbi i visokih sluzbenika velikih sila koji su mogli doci do takvih podaka.
U tom smislu sam naveo sebe, misleci na sve nas ovde u Srb (a i sire), kao benigne po pitanju iznosenja svetskih tajni.

pa nikko bas i nije benigan, vise je maligan :think:

Vidim, ljudi se i dalje cude visokim letnjim temperaturama.
Pa jeste, sto vise citam ovakve stvari i meni je sve cudnije kako to da je leti preko 30 stepeni.

A jesi li ti cuo za "top secret". Za tajne laboratorije i tajna znanja. Ove tvoje "blagodati" nauke koje poznajes jesu zastarela vojna tehnologija oruzja prezentovanih u drugom svetskom ratu. Sta danas tehnoloski znamo.. znacemo mi obicni ljudi tek posle treceg svetskog rata ..ko prezivi. Mozda to novo znanje rusi tvoje naucne dogme koje si cuo od uciteljice ali koga za to briga?

A otkud ti znas da ovi pozari i te tajne laboratorije uopste postoje?
Kako znas da to nije neka druga realnost?

hitler%20i%20lenjin%20original.jpg

Na svu srecu, Tesla je odavno mrtav, pa ne mora da cita ovakve gluposti.
Kada se neko uhvati za neku zaveru ili neko 'energetsko' oruzje, obavezno se Tesla zove u pomoc.
Imajte malo postovanja prema tom coveku.

U svakom slucaju MNOGO vise od ovih sto bulazne o HAARPU, sibirskoj eksploziji i slicnim stvarima.

Sibirsku eksploziju je prouzrokovao Tesla i to je cinjenica - moguce je napraviti "varnicu" koja ce napraviti pozar sa bilo koje tacke na zemlji u bilo koju drugu. Npr suma ili mozda naftna busotina? Takodje tu je i masina koja proizvodi zemljotrese kao isto tako cinjenica, bar u domenu naucne cinjenice.

Sibirsku eksploziju je prouzrokovao Tesla i to je cinjenica -

To je cinjenica samo za one sto citaju Trece oko.
Apsolutno SVI fizicki dokazi ciljaju na nebesko telo koje se 1908. slupalo o zemlju.
Ali SVI do jednog.

moguce je napraviti "varnicu" koja ce napraviti pozar sa bilo koje tacke na zemlji u bilo koju drugu. Npr suma ili mozda naftna busotina?

Pa jes ono, kad bi se igrali Red Alert.

Interesantna je količina raznog polusveta i intelektualne sirotinje koja se skrca na ovakve teme. Sam postavljač je temu nabacio prvo u domenu ,,politika", pa ovde, a verovatno i još ponegde. Opterećen samomržnjom i razgaljen Američkim ,,vrednostima" prosto se uživeo u ulogu ostrašćene neznalice i halucinanta. U svemu ovom jedino je propustio da primeti da su nekoliko dana ranije i u Americi bile visoke temperature od čak +42 na istočnojobali ( garant se taj amerikanski HAARP tek zalaufavao ???), ili recimo kada je 2003. u Parizu od vrućina tokom leta umrlo oko 12000 ljudi. Pretpostavljam da je tada HAARP bio još nekalibrisan pa Amerikanci opleli saveznika? A potom se na temu sjate ljudi sa apsolutnim neznanjem fizike i navale da lupaju gluposti.Kako im lupetanje ide od ruke i jel već kako ta nauka ničemu nevalja već su u pitanju neke zastršujuće tajne i vrlo čudne radnje jel se vi mistična gospodo ne zapitate kako uopšte, recomo, komunicirate koristeći računare i internet kada je sve to ta nikakva nauka.:eek::eek::eek:

Back