Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nešto gladao davno na tv,da je Tesla zamislio mašinu za pravljenje zemljotresa,našli su neke crteže,možda ih je neko iskoristio...
Smešno je takođe i odbijati čak i mogućnost da se ti zlotvori bave i takvim radnjama.

tacno, uredjaj je bio velicine i oblika budilnika tako da je mogao da stane u dzep
navodno Tesla je u Njujorku prikacio uredjaj za neki stub i izazvao zemljotres, policija je odmah pokucala na njegova vrata posto je epicentar bio u blizini njegovog stana a on bio poznat kao cudak iz Menlo Parka...
naravno to su samo price...

Ми смо и од неког ,,климатског" ХАРПП-а какве такве ефикасности далеко из све снаге, а камоли да је развијено оружје којим се могу изазивати земљотреси и истим управљати...Али с обзиром на кредибилитет постављача теме нимало ме неће изненадити, уколико се ових дана негде у релативној близини(пар хиљада светлосних година)региструје појава супернове, да се појави тема,,Американци ХАРПП-ом детонирали супернову".![]()
'O KAKO JE LEPO BITI GLUP'...RECE BORA.....
Smešno je takođe i odbijati čak i mogućnost da se ti zlotvori bave i takvim radnjama.
bravo,upravo tako
O vestackom izazivanju zemljotresa se razgovara na sasvim ozbiljnim mestima, tako da uopste tu opciju ne treba iskljuciti.

То са Теслиним изумом ти је, отприлике, као онај случај са мостом, тј слагање осцилација. Једноставно, војска не маршира преко моста стројевим кораком, већ ,,вољно". Сличним слагањем осцилација се може изазвати резонанција зграде, али о земљотресима...pa to postoji,navodno je tesla izmislio
cak su se i srbi hvalili devedesetih da imaju teslino oruzje![]()
Тако да су сви разговори о вештачком изазивању земљотреса још увек далеки. Напросто ради се о енергијама реда величине 10 на 12 и више(тона тротила), а најјача фузиона бомба, цар бомба, детонирана је 1961. од стране СССР-а, изнад Нове Земље и имала је снагу од свега нешто преко 50 Мт( 50* 10^9).Hm...citao sam neke knjige o Tesli i on je stvarno uradio nacrt Broda koji je sposoban za svemirska putovanja....samo nacrt

Teško... 5,3 Rihterea je prilično jak zemljotres za posledicu nuklearne probe... Inače HAARP služi za izmenu azmosferskih uslova zagrevanjem jonosfere, a ne za izazivanje zemljotresa.
Tarabići su lepo rekli da će s neba padati pečeni ljudi.
Uvek sam se pitao otkud im uopšte to da ima nekakvih ljudi na nebu.
Sebi su bogataši sagradili suncobran u Cernu i razna druga tajna skloništa a sirotinja izložena milosti i nemilosti borbe za opstanak će da grize uši sama sebi.
Naravno da su se slične temperaturne oscilacije već događale ((Milanković) ali ovde pričamo o nagoveštenoj mogućnosti da intenzitet EMZ bude takav da izazove drastičnije posledice na magnetno polje planete ili tehnološke ,kulturološke civilizacijske promene , možda čak i kataklizmu.
Uporište u argumentu da se to već dešavalo, je slično argumentu: "Svaki dan vozim auto od kuće do posla i nikad mi se nije probušila guma".
E pa baš sutra može da se dogodi da guma natrči na ekser i ode naš samouvereni diskutant sa svojom statistikomu džepu, kod vulkanizera.
A onaj vidovnjak sto kaze da ce kamen da padne na Ameriku 21.12.2012. a pre toga ove godine u novembru da pocne treci svetski rat?
Za ovo se koristi ideja prenosa energije kroz vazduh, vodu i zemlju, a koju je razvio Nikola Tesla. Tesla je bukvalno proteran iz američkih škola. Njegova ideja da bi se bežičnim prenosom el. energije elektromagnetnim talasima mogla snabdevati domaćinstva potpuno besplatno, za multinacionalne profitere predstavlja noćnu moru.
Za neupucune dovoljno ce biti da upisete haarp i da malo procitate o USA projektu. Uglavnom ja bih zeleo da kazem da je danas bio zemljotres u Murciji a veceras sam imao priliku da posmatram sa zenom kako su se oblaci jednim delom razredili kao u redove linijske isto kao u japanu to smo gledali u Madridu 23.45