Guns'n'Roses

New Rose:
eeeee covece pa ja to pokusavam da skinem ali mi ne ide
jel to ono iz spota Chinese Democracy, ono sto je onaj lik sam napravio-pa ubacio kad se gadjaju nekim pikadom nesto Slash gadja Axla kao lutkice fazon itd, pa mu probusi maramu/glavu?
Eeeeeee do jaja evo idem da skinem to:) 8)
AHA TO JE!!!!!! :D :D :D :D

I odeeeeeeeee tema goreeeeeeeeee!
Inace ljudi moji cega sve nema na netu o njemuuuu...
Skinula sam gomilu i gomilu snimaka kada prekida koncerte zbog ispada u publici, kako pljuje Cobaina, kako pljuje Bon Jovia (???)... Eh, taj covek je imao/nije neke zivceee...
Ali glaaaaaas ljudi moji glasssss!!!
Inace i Velvet Revolver je ok, kao i Neurotic Outsiders i Slash`s Snakepit, sada se trudim da nadjem Duffov solo album jel ga ima neko? :)
Poz!

Kao prvo ne shvatam sta to ljudi imaju protiv gnr i axl rose-a,kad je rec o jednom od deset najvecih rnr bendova svih vremena(za stonsima,led zepellin,aerosmith,queen...),i rec je o jednom od najboljih frontmena.
Drugo ne shvatam sto ljudi prave paralelu izmedju gnr i nirvane,ipak je rec o dva razlicita pristupa muzici,i dva totalno razlicita benda(gnr bend sa velikom uyi turnejom,sa preko 80 miliona prodatih tiraza i nirvana komercijalan bend,i neuporedivo manji od gunsa).
Sto se novog benda tice ima dva koncerta na racunaru(1.rio 2001 pred 300000 ljudi,2.msg Ny 2002), i mogu reci da je novi bend odlican i vise heavy od starog,sa trojicom gitarista.iz stare postave su tu samo axl i dizzy reed klavijature,a u bendu su jos buckethead(posvadjao se nesto sa axlom),robin finck,richard fortus gitaristi,tommy stinson-bas,brian mantia-bubnjevi i chris pitman -klaviature.Od novih stvari najvise mi se svidja balada madagascar i rnr stvari oh my god i chinese democracy.
sto se tice download-a,najbolja mesta su gnr adrese na hub spirognr.no-ip.org i hub.newgnr.com,mada ovo sto imam na svom kompu mogu da posaljem ako je neko zainteresovan.
Inace se povljacenjem gunsa,i rnr silazi sa mainstream-a.

i da dodam jos nesto,za sve koji skidaju guns stvari sa neta,obavezno skinite ST.RIOt,gde axl skace u publiku i nabada lika koji ga snima kamerom(inace se kasnije ispostavilo da je rec o lokalnom clanu neke bande,koji je dosao da ga provocira),a pre toga trazi od obezbedjenja da mu oduzmu kameru,a zatim cela ekipa gunsa napusta koncert

ralekg:
Kao prvo ne shvatam sta to ljudi imaju protiv gnr i axl rose-a,kad je rec o jednom od deset najvecih rnr bendova svih vremena(za stonsima,led zepellin,aerosmith,queen...),i rec je o jednom od najboljih frontmena.
hm jedno pitanje za tebe, ko je na ovoj temi pljuvo gnr? ja nisam primetila, ne secam se nikoga, a na temi sam od pocetka :wink: a to koliko je axl jedan od najboljih frontmena :roll: nisam sigurna :wink: OK, gotivim ja njega i sve, ali ipak :roll:
ralekg:
Drugo ne shvatam sto ljudi prave paralelu izmedju gnr i nirvane,ipak je rec o dva razlicita pristupa muzici,i dva totalno razlicita benda(gnr bend sa velikom uyi turnejom,sa preko 80 miliona prodatih tiraza i nirvana komercijalan bend,i neuporedivo manji od gunsa).
ko ih je uporedjivao? :shock: pa naravno da ne mogu da se porede :roll: :? a nemoj ni nirvanu tako da spustas :wink:
ralekg:
Sto se novog benda tice ima dva koncerta na racunaru(1.rio 2001 pred 300000 ljudi,2.msg Ny 2002), i mogu reci da je novi bend odlican i vise heavy od starog,sa trojicom gitarista.iz stare postave su tu samo axl i dizzy reed klavijature,a u bendu su jos buckethead(posvadjao se nesto sa axlom),robin finck,richard fortus gitaristi,tommy stinson-bas,brian mantia-bubnjevi i chris pitman -klaviature.
jaooooooooo.... hm.. imam ja spot novih gunsa ne znam koja tacno stara pesma.. tako da molim te nemoj NIKADA vise da mi kazes da su jaci od starih ili bolji :evil: cim sam cula pesmu primetia sam razliku, a to nikako nije zvucalo bolje! zar dizzy nije otisao? :? :shock: koliko ja znam jeste :roll: :?
ralekg:
Inace se povljacenjem gunsa,i rnr silazi sa mainstream-a.
tu si u pravu :wink:
POZ

Axl rose je milion puta dosad proglasavan za jednog od najboljih frontmena svih vremena,jer njegov glas,njegovi skandali,njegova pojava na bini i sve ostalo sto ga je pratilo su gnr napravili velikim bendom(mada tu nista ne umanjujem znacaj slash-a,izzy-a i ostalih).sticajem okolnosti gnr i rock muziku slusam od svoje 8 godine tj. od 1989,i svi znaju da je bend tada bio pred raspadom zbog sukoba axl-a i slash-a(jer slash nije hteo da odsvira estranged i november rain,kao i pre toga sweet child of mine).
Sto se novog benda tice nisam rekao da je bolji od starog nego da jevise heavy,a normalno da ti se neke stare stvari nece svideti(jer i axlov glas vise nije isti),a i to sto si cula mogla je biti samo live verzija,ali su zato nove stvari odlicne.
Za sve fanove gnr preporucio bih sajt
http://www.heretodaygonetohell.com
kao i njihov forum

Yeeha:
Obozavam ih!Fenomenalni su!
Evo bas sad slusam "Civil war",predivna pesma...
I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
And I don't need your civil war
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh