Guns'n'Roses

New Rose:
Jaooooo ja sam se vec javljala ja Gunse obozavam najvise na svetu i apsolutno sam bolesno opsednuta i ponosim se time :D :wink:
Neeeeee Slash nije mrtav inace 8)
I Adler nas je ispalio...eee...sta ces :( :cry: Majice Gunsa mogu da se kupe i u Metropolisu i u Felixu ma ima ih i na ulicama, moze i preko neta :)
joooooj kako volim Gunseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D :D :D

Znas li neki sajt preko kog mogu da narucim majicu Guns-a ili neki E-mail (posto kazes da ima i preko neta)
P.S.
i ja mnogo volim Guns-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slash #1 :twisted: :twisted: :twisted:

*november rain*:
E,ljudi,koje su vam najdraze pjesme njihove? 8)

Auu tesko pitanje :? Pa morao bi da izdvojim ,kao meni najbolju pesmu, November Rain :twisted: (DEFINITIVNO) A zatim su tu i Sweet Child of Mine,Patience, Estrange, Ain't it Fun, Civil war, Back Off Bitch, Don't Cry, Nightrain, One in A million, Paradise City, Rocket Queen, Welcome To The Jungle, You Could be mine i td...
Ma sve su im pesme dobre :!:

Gunsi 4ever
Slash ==ZAKON

Flea.RHCP:
*november rain*:

Auu tesko pitanje :? Pa morao bi da izdvojim ,kao meni najbolju pesmu, November Rain :twisted: (DEFINITIVNO) A zatim su tu i Sweet Child of Mine,Patience, Estrange, Ain't it Fun, Civil war, Back Off Bitch, Don't Cry, Nightrain, One in A million, Paradise City, Rocket Queen, Welcome To The Jungle, You Could be mine i td...

Gunsi 4ever
Slash ==ZAKON

:P :P (sta mislis otkud mi nick?) 8)
Dobar izbor pjesama. :wink:

Super Nick "November rain" obozavam tu pesmu, odlicana je, kad cujem onaj Slashov solo ispred crkve... jao a tek onaj na kraju pesme, ono je strasno.A naravno spot je fenomenalan stvarno ja nisam video bolji spot.

Slash ==ZAKON :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Flea.RHCP:
e i meni treba majca Gusa ako neko ima za prodaju ili zna gde ima da se kupi neka mi kaze
imas u Felixu, metropolis ne radi vise.. bar ne u prolazu.. imas na buvljaku :oops: imas u jednoj prodavnici u knezu, gde mogu da ti stave bilo koju sliku :wink: a na sajtu, probaj na yumetal-u tamo ima svasta.. mozda nadjes :wink:

Flea.RHCP:
*november rain*:

Gunsi 4ever
Slash ==ZAKON
ali zasto niko nikad ne navodi Mr. Browwnstone!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

I get up around seven
Get outta bed around nine
And I don't worry about nothin' no
'Cause worrin's a waste of my... time

The show usually starts around seven
We go on stage around nine
Get on the bus about eleven
Sippin' a drink and feelin' fine

Da Mr.Brownstone naravno :twisted: :twisted:

We been dancin' with Mr. Brownstone
He's been knockin'
He won't leave me alone
No, no ,no, he won't leave me alone
I used ta do a little but a little wouldn't do
So the little got more and more
I just keep tryin' ta get a little better
Said the little better than before
Said the little better than before...

A sto se tice majica problem mi je sto nisam iz BG-a tako da trazim preko neta.

Eeeeeeeee.....
Pa sta da se kaze, da inace za majice, gotovo na svakom njihovom jacem sajtu, ma ima ih i na manjim... Ne znam tacno, ali jaaaooo bre... hm...
pa valjda ima na zvanicnim sajtovima, tamo sigurno ima... hm... ne secam se, samo se secam da je bilo na nekom novom sajtu, ali majice novih gunsa ( tako da ih nazovem ), jaoooo... e ne znam majke mi...
Ma znam da ima i kapa, i majica, i... postera... i joooooj CD-ovi, pa neki ekstra kompleti,ali ja imam gomilu, preko 40 sajtova gunsa zapisanih ovde, ne znam tacno... Izvini... :cry:

Eeeeeeeeee....breeee Mr.Brownstone, a My Michelle?
eeeeee....ma genijalno, a Garden of Eden?
Don`t tell me what my eyes see, don`t tell me who to believe in. I ain`t superstitious, but I know when something`s wrong, I`ve been draggin` my heels with a bitch called hope, let the undercurrent drag me along! Lost in the garden of Eden...
EEEEEEE ljudi moji kakav bend ( bio ) kakav bend!!!
:D :D :D

Flea.RHCP:
I get up around seven
Get outta bed around nine
And I don't worry about nothin' no
'Cause worrin's a waste of my... time

The show usually starts around seven
We go on stage around nine
Get on the bus about eleven
Sippin' a drink and feelin' fine

Da Mr.Brownstone naravno :twisted: :twisted:

We been dancin' with Mr. Brownstone
He's been knockin'
He won't leave me alone
No, no ,no, he won't leave me alone
Said the little better than before
Said the little better than before...

A sto se tice majica problem mi je sto nisam iz BG-a tako da trazim preko neta.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink:
a za majce, pa valjda ces doci jednom.. :roll:

Eeeeeeee ajde bre nesto nesto recite, jel neko ide evo reklamice: 16. u SKCu ( mislim ) je tribute za gunse pa eto... dodjite! :lol:
"THIS FIRE`S BURNING AND IT`S OUT OF CONTROL,
IT`S NOT A PROBLEM YOU CAN STOP,
IT`S ROCK N` ROLL!!!"

mortishaaa:
jao ljud da znate sta imam.. kao slash i axl se bore u ringu.. i sad kad pricaju.. sve upotrebljavaju nesto iz pesama.. znate kako je dobro.. ja sam pukla sad sam prvi put gledala :oops: :lol: :lol: :lol:

Sta jaaaaaao hocu ja sta je to?
E pa onaj bivsi Bad Obsession, sad su samo tribute to Guns n` Roses, poslednji put su nastupali u festu 6.juna.
Jao, reci sta je to kao za ring? jaooooo molim te nekako jaoooo pliz imam ja svasta od gunsa ako te zanimaaaaaa molim teeeeeee :)

New Rose:
mortishaaa:
jao ljud da znate sta imam.. kao slash i axl se bore u ringu.. i sad kad pricaju.. sve upotrebljavaju nesto iz pesama.. znate kako je dobro.. ja sam pukla sad sam prvi put gledala :oops: :lol: :lol: :lol:

Sta jaaaaaao hocu ja sta je to?
E pa onaj bivsi Bad Obsession, sad su samo tribute to Guns n` Roses, poslednji put su nastupali u festu 6.juna.
Jao, reci sta je to kao za ring? jaooooo molim te nekako jaoooo pliz imam ja svasta od gunsa ako te zanimaaaaaa molim teeeeeee :)
a oni :( eh.. a kada?

a za ovo.. to je vrlo malo.. mislim kapacitet :) to j kao ono sa MTV-a (kako sam cula posto ga nemam :)) one lutkice :D

eeeee covece pa ja to pokusavam da skinem ali mi ne ide
jel to ono iz spota Chinese Democracy, ono sto je onaj lik sam napravio-pa ubacio kad se gadjaju nekim pikadom nesto Slash gadja Axla kao lutkice fazon itd, pa mu probusi maramu/glavu?
Eeeeeee do jaja evo idem da skinem to:) 8)

Back