@NewRose: ne mozes uporedjivati danasnje bendove sa njima.. mada ni za njih ne moze da se kazu da su ne znam ni ja koliko stari bend :wink: uostalom, muzika se menja, druge stvari se slusaju, nazalost prodaju pa se zato vrlo cesto sviraju.. no, poenta je.. da ne mozes ti da uporedjujes njih sa danasnjim bendovima, to je kao uporedjivanje Beatles-a, sa neznamnijakim ko je bio posle njih... hm.. da.. shvatila sa?

nadam se..

(danas sam sva pogubljena

) i jos nesto.. ne mozes za RHCP da kazes da su rock.. jer to nije cista muzika.. ima dosta mesavina u njoj :wink:
sto se tice cuvene droge.. pa naravno da nisu jedini, svi oni izlaze na scenu naduvani.. ali sto kaze moja ortakinja oni bar uzimaju ciste droge, a ne..
a znas sta mi nije jasno.. zasto si toliko opsednuta Axlom i njegovim ,sorcevima' ?? :?

kao sto rekoh meni on nije nista posebno.. mislim sladak je.. ali su mu noge.. bljjjjj..

a Slash! SLASH!!!! nisam vam rekla da sam ga videla na TV-u? AAAAAAAAAAAAAA ja sam vristala.. bila neka emisija na B92.. i pricali o Slash's snakepit!!!!! AAAAAAAAAA... kako je predivan.. doduse mozda sam gledala 2min. ali nema veze.. vredelo je
Tacno je da RHCP nisu cist rock'n'roll band njihova muzika je mesavina punk-a i rock-a, ali u poslednje vreme prate trendove modernog rock'n'rolla, jednostavno se prilagodjavaju trzistu(ne komercijalizuju se).
I ja sam gledao tu emisiju na B92... i pricali su o bendu "Velvet Revolvers"(mozda je bilo price o tome na ovom forumu) u kome sviraju Slash i Daff. Sto je zanimljivo,na prvi pogled moj utisak je bio "provali ove seljake skidaju Guns-e"(naravno prvi put cujem i gledam ovu grupu

ops:

ops: ),ali posle spota bio je interviju sa Slashom i Daffom. Nisam mogao da verujem mnogo su se promenili, ali ostali su dosledni svom imidzu.