TheLoner
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
New Rose:TheLoner:vicente:New Rose:Svi su oni jako slatkiBon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )
izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:
Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak![]()
Muzika na prvom mestu bre ljudi...
Pa najzad a ja sve vreme ovde saljem subliminarne poruke da sam glupaca koja gleda samo izgled![]()
Koliko vam je treeeeebalooooooooo.......
Niko nije kriv Axlu sto je sladak, a za Bon Jovia - jeste on meden fizicki, ali mislim da je njegova muzika medena.. E ljudi moji nisam ja luda, nego vi imate predrasude prema devojkama koje " slusaju " muziku... Ne krivim vas
Ako cemo tako, statisticki, vecina frajera ne slusa ili nece da prizna da slusa neku muziku jer su u pitanju ili devojke ( pa one ne mogu da sviraju kao momci ) ili sto bend ima nalepnicu seks simbola...
Priznajte - svi volimo Bon Jovia, kako da ga ne volite...
Ne krivim vas opet
STA HOCETE BRE, SLUSAM WHITESNAKE, A ONI SU RUZNI DO BOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AHA JEL SAM SADA DOKAZALA DA NISAM GLUPA FENSERKA KOJA GLEDA SAMO IZGLED???
Salim se malo, ne cimam se stvarno zbog toga, ljudi imaju glavu da je koriste i da donose razlicite zakljucke
A ako cemo bas o Gunsima, jeste Axl sladak, ali Duff je uffffffffffffffff majku muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............
Ma, vazno je da se nesto desava...![]()
Bravo...
Konacno neka sa mozgom! 8)
P.S. Ja se bas lozim na Koverdejla (Whitesnake)
ops: 
Bas je sexy... i glas i stas