Guns'n'Roses

New Rose:
TheLoner:
vicente:
New Rose:
Svi su oni jako slatki :D Bon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )

izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:

Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak :twisted:
Muzika na prvom mestu bre ljudi...

Pa najzad a ja sve vreme ovde saljem subliminarne poruke da sam glupaca koja gleda samo izgled :roll:
Koliko vam je treeeeebalooooooooo.......
Niko nije kriv Axlu sto je sladak, a za Bon Jovia - jeste on meden fizicki, ali mislim da je njegova muzika medena.. E ljudi moji nisam ja luda, nego vi imate predrasude prema devojkama koje " slusaju " muziku... Ne krivim vas :)
Ako cemo tako, statisticki, vecina frajera ne slusa ili nece da prizna da slusa neku muziku jer su u pitanju ili devojke ( pa one ne mogu da sviraju kao momci ) ili sto bend ima nalepnicu seks simbola...
Priznajte - svi volimo Bon Jovia, kako da ga ne volite... :D
Ne krivim vas opet :)
STA HOCETE BRE, SLUSAM WHITESNAKE, A ONI SU RUZNI DO BOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AHA JEL SAM SADA DOKAZALA DA NISAM GLUPA FENSERKA KOJA GLEDA SAMO IZGLED??? :P
Salim se malo, ne cimam se stvarno zbog toga, ljudi imaju glavu da je koriste i da donose razlicite zakljucke :D

A ako cemo bas o Gunsima, jeste Axl sladak, ali Duff je uffffffffffffffff majku muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............

Ma, vazno je da se nesto desava... :D

Bravo... ;)
Konacno neka sa mozgom! 8)
P.S. Ja se bas lozim na Koverdejla (Whitesnake) :oops: :lol:

Bas je sexy... i glas i stas :D :P

morphea:
TheLoner:
vicente:
New Rose:
Svi su oni jako slatki :D Bon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )

izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:

Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak :twisted:
Muzika na prvom mestu bre ljudi...
mozda sam slucajno upala ovde i videla ove gluposti ali zar je bitno kako ko izgleda?? OK lepi ljudi ,ruzni ljudi i ako vam se to danas gleda GLEDAJTE PINK xaxaxaa :lol: sorry rock nije za to :oops:

Bravo i za tebe 8)
Rock je muzika sa srcem i dusom.... a ne fancy look-om ;)
Dakle - samo romanticne osobe dolaze u obzir! :lol:

TheLoner:
Bravo... ;)
Konacno neka sa mozgom! 8)
P.S. Ja se bas lozim na Koverdejla (Whitesnake) :oops: :lol:

Bas je sexy... i glas i stas :D :P

Naravnoooooo uf maaaaaaajko Coverdale ( moram da se pravim englez :) )
Mada moram priznati da eto sad volim, OBOZAVAM Chris Cornella, ali nisam ja kriva sto je lep majke mi, evo cak mi se Soundgarden i ne svidja nesto, Audioslave je ok, cak ima par pesama koje mi stvarno "bodu zicu" ( BODU... hehe :D ), ali onaj njegovo solo album je odlican! I to stvarno nema veze sa tim sto je lep!

Sad sam demantovala onaj deo za mozak, da?
Naravno.

:D

Videla sam spot za come on, come in ( valjda se tako zove majku mu-spot je isao na Kosavi ( aha sad malo da ih reklamiram jer su me usrecili tog dana! ) ), dobra je pesma. Nista specijalno, samo rutinski dobra.

Ah, zar nije najlepse da vam detinjstvo prodje u roze haljinici i zenskoj barbici kojoj odsecete grudi ( i napravite bolje dupe nego sto ima ) i obucete u kilt i eto Axla naseg dragog... Sve devojke se loze na gunse sta ces... A nije da su losi, i meni se svidjaju, imali su oni zlatne godine u mom zivotu
VR je ok, blago tebi na koncertu uuuuuuuuuuf bre Slash, Duff i MAtt uzivo, joj MAtt jojjjjjjjjjjjjjj Matttt, ali ne znam koja nece zavideti zbog Slasha!
Snakepit je odlican, Outsiderse nisam slusala, a Chinese Democracy-fat chance.

Jaooooooooooj ljudi ..pa bwe vi niste kultivisani:P ne mislim na sve...jedan kaze cuo sam za njih,drugi,kaze dobri su,treci nevaljaju...aloooooooo to su gansi..sta vam je,rock legende!!!Ziveo Majkl...:)

ovaj..nisam citala vase odgovore..bend je super,sve naj naj naj...slash je lep covek i uvek je bio i super gitarista(a najsladji u spotu november rain,ono ispred crkve,....)
axl je moja neostvarena ljubav...al jbg i onako je sada ruzan kao dupe...a i uvek je bio egoista...nebitno...
bend je super stvarno....
poz....

Hehe Slash eeee......
Pa dobro, Axl je oronuo, ali njegov shizfriz
Nisam stavila ostale jer su mi sve njihove slike preko 31b, sooo...
Ovo su najmanje

Prilozi

• 0040.jpg
    0040.jpg
    21,8 KB · Pregleda: 11
  • arose6.jpg
    arose6.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 9
  • Slash_033.jpg
    Slash_033.jpg
    24,5 KB · Pregleda: 9
  • my_party-2.jpg
    my_party-2.jpg
    8,4 KB · Pregleda: 6
:p ZAKON i njihovo ime su jedno.Učili od najboljih,a postali bolji od najboljih...Unikati.Ne prevaziđeni!!! Grupa je osnovana u Los Angeles-u juna 1985,a živeće VEČNO.Saul Hudson(poznatiji kao Slash) je apsolutni,maximalni,100%frik za gitaru-jedan od malobrojnih Hendrix-ovih naslednika,a sigurno još se nije rodio taj koji će moći da zameni Axl Rosa.Žao mi je samo što niko nikad ne pominje Izzy Stradlin-a.Njihov scenski nastup je fenomenalan,način kako se gube podiže na noge i moju babu da u euforiji vrišti.Tekstovi su genijalno osmišljeni-autentični.Sweet child o' mine je napisano za Axl-ovu devojku Erin Everly i momentalno je postao hit.Ja gotivim Nirvanu,ali Kurt je ispao seljober kad je Axl-a odjebo u štampi,iako je ovaj bio veliki Nirvanin fan.Omiljene stvari su mi:Night train,Ain't it fun,Civil war,Welcome to the jungle,Paradise city..................A naj balade na svetu su Don't cry,November rain.Pozdrav za sve istomišljenike.CAUSE NOTHIN LASTS FOREVER EXEPT GUNS'N'ROSE's FAME.Where do we go now?Buy!!!!Kiss!!!!!

Ne mogu da verujem da je ova tema dosla do tolike banalnosti da se raspravlja cak i frizuri Axl Rosea.
Kada je rec o kvalitetnim bandovima,onda tu nema previse mesta zaljubljivanju u clanove,mesanja u privatne zivote,kada je ko sta rekao,,,,novi Gunsi,stari Gunsi i slicne gluposti.
Ova tema zaista govori o banalnosti ovog banda jer da ista vrede ovde bi se mnogo toga vise culo o "kvalitetima" ovog banda i onog americkog Bruce Dickinsona.....svi znamo ko je on.

Višnja:
:p ZAKON i njihovo ime su jedno.Učili od najboljih,a postali bolji od najboljih...Unikati.Ne prevaziđeni!!! Grupa je osnovana u Los Angeles-u juna 1985,a živeće VEČNO.Saul Hudson(poznatiji kao Slash) je apsolutni,maximalni,100%frik za gitaru-jedan od malobrojnih Hendrix-ovih naslednika,a sigurno još se nije rodio taj koji će moći da zameni Axl Rosa.Žao mi je samo što niko nikad ne pominje Izzy Stradlin-a.Njihov scenski nastup je fenomenalan,način kako se gube podiže na noge i moju babu da u euforiji vrišti.Tekstovi su genijalno osmišljeni-autentični.Sweet child o' mine je napisano za Axl-ovu devojku Erin Everly i momentalno je postao hit.Ja gotivim Nirvanu,ali Kurt je ispao seljober kad je Axl-a odjebo u štampi,iako je ovaj bio veliki Nirvanin fan.Omiljene stvari su mi:Night train,Ain't it fun,Civil war,Welcome to the jungle,Paradise city..................A naj balade na svetu su Don't cry,November rain.Pozdrav za sve istomišljenike.CAUSE NOTHIN LASTS FOREVER EXEPT GUNS'N'ROSE's FAME.Where do we go now?Buy!!!!Kiss!!!!!

Izvini,kada vec pominjes Slasha i Hendrixa.Da li si nekada slusala Ulrich Rotha,bivseg solo gitaristu Scorpionsa koji je jos sedamdesetih uveliko prevazisao Hendrixa svojim umecem,a evo i danas kada ima preko 60 godina stalno pokazuje nove inovacije na gitari.
Kod Slashovog sviranja najvise se vidi uticaj Ace Frehleya koji je pocetkom sedamdesetih u New Yorku zajedno sa KISS radio sve ono sto je Slash radio na identicnoj Gibson Les Paul gitari 20 godina kasnije,samo sa znatno savremenijom opremom.Tako da umece Slasha zapravo dolazi ne od njega samog,ne od njegove originalnosti,zato i ne vazi za gitarske magove,nego za osavremenjivanje stila starijih gitarista upravo kao sto su Frehley i Roth. (Onaj ko je slusao stare Scorpions i KISS iz vremena kada je Frehley svirao sa njima zna sta pricam)
A to da se nije rodio neko ko ce da zameni Axl Rosea,molim te pogledaj pevaca Iron Maidena, Bruce Dickinsona,njegove glasovne mogucnosti,njegovo obrazovanje,i ponasanje na sceni koje je Axl totalno prekopirao i prodao lepo u Californi,jer da su kojim slucajem Gunsi evropski band nikada ne bi uspeli jer americka scena nikada nije bila toliko razvijena,a jos samom pojavom Gunsa 1985 godine,legenda americkog hard & heavy zvuka Paul Stanley,neprikosnoveni vladar u pisanju pesama i fantasticnim glasovnim mogucnostima je optuzio Axla za bezobzirno kopiranje Bruce Dickinsona sto je do dan danas ostalo kod njega kao neka vrsta americke "originalnosti".
Najobicnija glupost od banda.

izvini a shto ti mrzis gunse??? :???:
pa stvrano kako nemaju kvalitete,slash svira kako bog,a axl peva kako anjeo(hmmm,preterah ga tu,vise zvuchi kako djavo)ali ako ih ti ne postujes sto dolais ovde i pljujes i govoris kako je tema banalna??? :evil: :evil:
E NIJE!!!ako hocemo da pricamo axlovoj frizuri(koja je btw stvarno ocajna),necu valjda otvorim posebnu temu zvanu axlova frizura????
shto si takav/a namcorast bolja nam se pridruzi i pljuj po njegovoj frizuri!!! :lol: :D :D :D

Back