Guns'n'Roses

mortishaaa:
@NewRose: ne mozes uporedjivati danasnje bendove sa njima.. mada ni za njih ne moze da se kazu da su ne znam ni ja koliko stari bend :wink: uostalom, muzika se menja, druge stvari se slusaju, nazalost prodaju pa se zato vrlo cesto sviraju.. no, poenta je.. da ne mozes ti da uporedjujes njih sa danasnjim bendovima, to je kao uporedjivanje Beatles-a, sa neznamnijakim ko je bio posle njih... hm.. da.. shvatila sa? :D nadam se.. :D (danas sam sva pogubljena :) ) i jos nesto.. ne mozes za RHCP da kazes da su rock.. jer to nije cista muzika.. ima dosta mesavina u njoj :wink:
sto se tice cuvene droge.. pa naravno da nisu jedini, svi oni izlaze na scenu naduvani.. ali sto kaze moja ortakinja oni bar uzimaju ciste droge, a ne.. :lol:
a znas sta mi nije jasno.. zasto si toliko opsednuta Axlom i njegovim ,sorcevima' ?? :? :lol: kao sto rekoh meni on nije nista posebno.. mislim sladak je.. ali su mu noge.. bljjjjj.. :lol: a Slash! SLASH!!!! nisam vam rekla da sam ga videla na TV-u? AAAAAAAAAAAAAA ja sam vristala.. bila neka emisija na B92.. i pricali o Slash's snakepit!!!!! AAAAAAAAAA... kako je predivan.. doduse mozda sam gledala 2min. ali nema veze.. vredelo je :D

Tacno je da RHCP nisu cist rock'n'roll band njihova muzika je mesavina punk-a i rock-a, ali u poslednje vreme prate trendove modernog rock'n'rolla, jednostavno se prilagodjavaju trzistu(ne komercijalizuju se).
I ja sam gledao tu emisiju na B92... i pricali su o bendu "Velvet Revolvers"(mozda je bilo price o tome na ovom forumu) u kome sviraju Slash i Daff. Sto je zanimljivo,na prvi pogled moj utisak je bio "provali ove seljake skidaju Guns-e"(naravno prvi put cujem i gledam ovu grupu :oops: :oops: ),ali posle spota bio je interviju sa Slashom i Daffom. Nisam mogao da verujem mnogo su se promenili, ali ostali su dosledni svom imidzu.

mortishaaa:
Black_Swan:
mortishaaa:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ljudi da li ste culi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dolazi ADLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D 28.06. u basti SKC-a, sutra idem da vidim koliko kosta karta!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja kad sam cuula!!!!!!! inace, za neupucene Adler je prvobitni bubnjar GNR kog su izbacili zbog dogiranja :shock: i on dolazi i valjda koliko sam shvatila sviraju APPETITE.. kazu nesto kao ADLER I GNR TRIBUTE!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa.. u svakom slucaju nadam se da dolazi i Slash jer su oni bili/su najbolji drugovi.,. sutra se javljam sa vise imformacija!!!!! :D :D :D :D :D
:twisted: :wink:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bas tako..
ej mala kd cemo da se vidimo :shock: a na konc idemo zajedno, jel da? 8)
e pisem ti veceras.. nadam se .. sorry :oops:

Ma MORAM da idem!!!!!!
A ti pisi kad stignes..... :wink: I da se vidimo vec jednom....

Flea.RHCP:
I ja sam gledao tu emisiju na B92... i pricali su o bendu "Velvet Revolvers"(mozda je bilo price o tome na ovom forumu) u kome sviraju Slash i Daff. Sto je zanimljivo,na prvi pogled moj utisak je bio "provali ove seljake skidaju Guns-e"(naravno prvi put cujem i gledam ovu grupu :oops: :oops: ),ali posle spota bio je interviju sa Slashom i Daffom. Nisam mogao da verujem mnogo su se promenili, ali ostali su dosledni svom imidzu.
moja greska.. :oops:
e jel' ides na GNR??? mislim glupo pitanje verovatno.. ako hoces volela bih da se tamo upoznamo :wink:

Danas sam se setila da sam u osnovnoj skoli nosila majicu Guns'n'Roses i bila mi je klampava i velika, ali sam jako volela da je nosim... i nosila sam je dok se skroz nije pocepala, i spavala u njoj.. heheh... kako sam to mogla da zaboravim :D :wink:

mortishaaa:
Nadya:
Danas sam se setila da sam u osnovnoj skoli nosila majicu Guns'n'Roses i bila mi je klampava i velika, ali sam jako volela da je nosim... i nosila sam je dok se skroz nije pocepala, i spavala u njoj.. heheh... kako sam to mogla da zaboravim :D :wink:
:lol: :lol: to je bas slatko :oops: :lol:

:lol: daaaaaa
i ja treba da kupim neku GNR majicu...necu je skidati,ali uopste! :wink:

Black_Swan:
mortishaaa:
Nadya:

ja imam.. sa Axlom.. alli ne nosim :roll:

Ja bih je vala nosila!

Nego,danas sam negde procitala da je Axl uzeo bas to ime da bi kombinacijom slova(axl rose)dobio oral sex... :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :idea: :shock:
sweety
axl.gif

mortishaaa:
Black_Swan:
mortishaaa:
hvala na podizanju teme.. bas to htedoh da i sama uradim :wink:

P.S. Zahvaljujuci Zloci sam saznala da je Slash mozda MRTAV!!!! :shock: :shock: :shock:
staaaa?????? :shock: Lazes :? zezas :? kako bre mrtav? :( :( Zasto si to rekla? :cry:
ALI MOZDA!Znaci nije! :idea: :arrow: :evil:
i ja sam to njih pitala kad sam cula.. moram da proverim informaciju 8)

aaa??? :roll: :roll:

mortishaaa:
Black_Swan:
mortishaaa:
Nadya:

e,i ja volim da nosim te siroke,klampave majice,ali samo u kuci. :P

moram da podignem temu :wink:
nego...
slash.jpg

mnogo mi zanimljivo da stavljam slike u post :lol:
evo jos...
slash.jpg

i jos...
Axl%20Rose%5BVOCAL%20GUNS%20N'%20ROSES%5D47.gif

malkice..
axl.jpg

Onda sam nasla ovo...
Axl Rose
Pravo ime:William Bailey
Situacija:Razveden od Erin Everly i Stephanie Seymour
Datum i mesto rodjenja:6.Februar,1962.,Lafayette,Indiana,USA
Visok:1,76m
Omiljena serija na TV-u:"Gong Show"
Film:"Era uma vez na Aerica"( :?: ) i "Scarface"
Glumac/glumica:Sharon Stone i Robert De Niro
Muzicari:Frank Sinatra,Ennio Morricone,Nazareth
Sport:(Ja sma ukapirala ali napisacu na spanskom kao u originalu)Skate e sexo,muito sexo... :shock: :lol: :lol:
Hobi:Sakuplja nesto sto se na spanskom kaze "armas"
Tipo de garotos:Mulheres com temperamento fogoso(nemam pojma sta ovo znaci,inace sve ostalo je slobodan prevod mozda sam negde pogresila)
Auto:BMW
Cigare:Marlboro
...
Evo nije me mrzelo da kucam posto na toj strani ne daju desni klik,a i na spanskom je...

i jos jedna slicica posto mi je ovo zanimljivo...
gunsandroses1.jpg

:D

*november rain*:
mortishaaa:
Black_Swan:
mortishaaa:
Nadya:

e,i ja volim da nosim te siroke,klampave majice,ali samo u kuci. :P

e i meni treba majca Gusa ako neko ima za prodaju ili zna gde ima da se kupi neka mi kaze

Jaooooo ja sam se vec javljala ja Gunse obozavam najvise na svetu i apsolutno sam bolesno opsednuta i ponosim se time :D :wink:
Neeeeee Slash nije mrtav inace 8)
I Adler nas je ispalio...eee...sta ces :( :cry: Majice Gunsa mogu da se kupe i u Metropolisu i u Felixu ma ima ih i na ulicama, moze i preko neta :)
joooooj kako volim Gunseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D :D :D

Back