Guns'n'Roses

Black_Swan:
Ne znam,ali tako se obukao...ma odvratno,iako pesme nisu u tom tripu...
Nego,zasto je Axl seljak? :roll: Nikad mi nije bilo jasno zasto vecina tako misli...I kako je to on kriv za raspad?? :x :cry:
joj... ti bas ne znas nista o Gunsima :lol: :P
ovako.. vidis.. Axl-a je slava udarila u glavu i onda je on hteo da se ,malo' iskomercijalise, tj da pocne da svira neko njesra od muzike (nesto kao sto je danas napravio od GNR, nazlost :cry: ). medjutim Slash (kao jedini preostali clan oreginalne postave, mada on nije bio od samog osnivanja Gunsa - on i Stiven - ali su svirali na prvom albumu.. tj ukljucili su se u bend malo nakon osnivanja.. da ne komplikujem :lol:) je zeleo da se drzi starog, dobrog, prepoznatiljivog, fenomenalnog :D zvuka!! to se Axl-u, jelte, nije svidelo.. i onda je on (kretennnnnnnnnnnnnnnnnn :cry: :cry: :evil: :x ) jednog dana slashu poslao pismo tipa Vise ne sviras u bendu :cry: i kupio pravo na ime Guns n' Roses (opet na veliku zalosttttt :( ) i napravio ovo sto je napravio.. :cry: tj on je ovaj album najavljivao od raspada PRAVIH Gunsa, vec skoro 10god. kao jedan FENOMENALAN album.. i vidimo sta je ispalo.. :cry:
Ovo je bio ukratko isprican KRAJ Gunsa u mojoj interpretaciji :D tj :cry:
mada.. sta znam.. pa valjda je to i dobro sto su se raspali.. pa svi znamo da poslednji album nije bio bas najbolji.. da ipak to nisu bili Gunsi sa Appetite :cry: nazalost .. :cry: ko zna kakvo bi njesra napravili i da su se odrzali zajedno.. vazno je da mi PRVE, PRAVE Gunse pamtimo takve kakvi su bili .. FENOMENALNE neponovljive.. ono sto sad Axl radi ide na njegovu ,dusu'

Flea.RHCP:
DA Prica je u potpunosti tacna.Axl je ispao seljak (da rasturi takvu grupu?), ali ja mislim da se on danas kaje, siguran sam 100% ali kasno!
ali pazi.. bend se vec raspao.. :roll: samo su on i Slash ostali, zar ne? :? jesu oni bili ,glavni' ali ipak.. rekoh to nije bend sa Appetite :wink: mozda je i bolje sto se ovako zavrsilo 8)
a to da se kaje je verovatno 8) ali nema povratka 8)

P.S. Axl kakav god bio.. idalje je sladaaaaaaakkkkkkkkkk :oops: :oops:

Pala tema.
Inace,procitala sam da je ovaj novi gitarista,Buckethead totalno otkacen tip..Ne ide nigde bes kante na glavi a sa sobom nosi i neku lutku i tako "komunicira" u javnosti...I Axl je za njega rekao:"Ne da mu fali jedna daska u glavi,nego njih milion!" :lol: :lol:
I da:Zadnje sam procitala da ih je skoro ispsovao i otisao iz benda-niko ne zna kuda...

Black_Swan:
Pala tema.
Inace,procitala sam da je ovaj novi gitarista,Buckethead totalno otkacen tip..Ne ide nigde bes kante na glavi a sa sobom nosi i neku lutku i tako "komunicira" u javnosti...I Axl je za njega rekao:"Ne da mu fali jedna daska u glavi,nego njih milion!" :lol: :lol:
I da:Zadnje sam procitala da ih je skoro ispsovao i otisao iz benda-niko ne zna kuda...
pa da. i ja tako nesto znam.. za ono prvo :lol:

bleach:
e sad se ja ubacujem ovde, a nemam pojma o cemu pricate... :oops: :roll:
nego... ok, raspali se, al zar Slash sa starom postavom ne radi nesto novo... "samo", bez tog imena?... gnr... :wink:
ma opusteno :wink:
nije OK sto su se raspali :cry: :cry: :wink:
inace.. da.. Slash svira u Slsah's snakepit.. sa relativno starom postavom.. nisam sto posto sigurna ko je jos sa njim :roll: ali ipak Gunsi su oni svi zajedno.. Gunsi su prva dva albuma.. mislim jesu oni i ona tri posle ali ipak.. Gunsi su Gunsi sa prepoznatljivim, specificnim Axl-ovim glasom, sa Slasho :cry:

bleach:
nego... ok, raspali se, al zar Slash sa starom postavom ne radi nesto novo... "samo", bez tog imena?... gnr... :wink:
inace.. da.. Slash svira u Slsah's snakepit.. sa relativno starom postavom.. nisam sto posto sigurna ko je jos sa njim :roll: ali ipak Gunsi su oni svi zajedno.. Gunsi su prva dva albuma.. mislim jesu oni i ona tri posle ali ipak.. Gunsi su Gunsi sa prepoznatljivim, specificnim Axl-ovim glasom, sa Slashovim ,przenjem' po gitari, etc. da ne nabrajam dalje :cry:

bleach:
inace.. da.. Slash svira u Slsah's snakepit.. sa relativno starom postavom.. nisam sto posto sigurna ko je jos sa njim :roll: ali ipak Gunsi su oni svi zajedno.. Gunsi su prva dva albuma.. mislim jesu oni i ona tri posle ali ipak.. Gunsi su Gunsi sa prepoznatljivim, specificnim Axl-ovim glasom, sa Slashovim ,przenjem' po gitari, etc. da ne nabrajam dalje :cry:

mortishaaa:
bleach:
inace.. da.. Slash svira u Slash's snakepit.. sa relativno starom postavom.. nisam sto posto sigurna ko je jos sa njim :roll: ali ipak Gunsi su oni svi zajedno.. Gunsi su prva dva albuma.. mislim jesu oni i ona tri posle ali ipak.. Gunsi su Gunsi sa prepoznatljivim, specificnim Axl-ovim glasom, sa Slashovim ,przenjem' po gitari, etc. da ne nabrajam dalje :cry:
upravo... 8)
al ne volim ja nesto taj Axl-ov prepoznatljiv glas
nisam cula, al imam utisak da bi mi se Slash's snakepit vise svideo, bas zbog toga sto Axl-a nema... :wink:

AAAAAAAAAAAAAAA ne dirajte mi AXLa sto jes jes` malkice je cudan ( "MALKICE" ), ali ne dirajte ga u glas, taj covek tako dobro peva, to njegovo tzv "meketanje i vristanje" niko ne moze da imitira, a inace on moze i da, kako se to kaze, obicno da peva, dajte, pa covek nije uspeo kao punker jer ima previse sluha! Ahhhh... Ufff... Obozavam ga-pesme, to trcanje i pevanje po sceni, ti skokovi, ( TE BOKSERICE, AH TE PREKRATKE BOKSERICE :lol: :wink: ), ta presvlacenja, svi ti incidenti, od Poisona pa do tuzenja za sve sto je ipak, sta ces, sramno ( devojke itd. sta im je radio ), ali samo jedan Axl postoji!
Slash je bog! OBOZAVAM GA, ah kako samo on drzi tu gitaru, kako je svira, kako barata njom, kako je nezan prema njoj... kakve solaze, kakva jacina, kakvi ah, kakve RUKE kakva KOSA ljudi moji!!!
O ostalima ne smem ni da pocinjem-Duffa prosto obozavam, to nije normalno koliko taj lik deluje pozitivno, koliko deluje kao optimista! Izzy je kralj, Steven takodje ma ne smem ni da nabrajam dalje i Dizzy koji jedini trpi Axla i dalje, ma bogovi ljudi moji ja ih obozavam skroz!!!!
Mmmmmmmmmm.... A ne znam za muske, ali koja devojka moze da se pozali kad vidi Slasha bez majice u koznim pantalonama sa kosom kako oznojen svira i kako Axl samo u mrezi i boksericama skace okolo i izvlaci energiju iz petnih zila, i kako, ma kako sviraju ljudi moji kakav je to bend bio!!!!!!!!
Inace sad mi se ne svidjaju, Axlu je glas malo olabavio, mada sam cula i onaj 20-osekundni vrisak skori, i to je bilo skroz super, to sto se on vise ne svlaci to je ok ( mada ipak... :wink: ), jer ipak ima 42. godine, malkice je mator, ostatak benda je pisanija, Buckethead je takav smor da to nije normalno, ili je to mozda zbog maske i KFCa? Finck i nije toliko los, posto je ispao iz Nine Inch Nailsa, ali ipak... Niko kao stari Gunsi... AMA BAS NIKOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUUUUUUUUDIIIIIIIII MOJIIIIIII JA SAM ODLEPILA ZA NJJIMMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8) :D :lol: :wink:

bleach:
upravo... 8)
nisam cula, al imam utisak da bi mi se Slash's snakepit vise svideo, bas zbog toga sto Axl-a nema... :wink:
pa SS je meni OK, ali nije to to.. :lol: sto se tice Axlovog glasa.. dobro.. stvar ukusa.. ali sam mislila da je glas tesko ,kopirati'.. na to sam prvenstveno mislila.. nekako je specifican :wink:

New Rose:
AAAAAAAAAAAAAAA ne dirajte mi AXLa sto jes jes` malkice je cudan ( "MALKICE" ), ali ne dirajte ga u glas, taj covek tako dobro peva, to njegovo tzv "meketanje i vristanje" niko ne moze da imitira, a inace on moze i da, kako se to kaze, obicno da peva, dajte, pa covek nije uspeo kao punker jer ima previse sluha! Ahhhh... Ufff... Obozavam ga-pesme, to trcanje i pevanje po sceni, ti skokovi, ( TE BOKSERICE, AH TE PREKRATKE BOKSERICE :lol: :wink: ), ta presvlacenja, svi ti incidenti, od Poisona pa do tuzenja za sve sto je ipak, sta ces, sramno ( devojke itd. sta im je radio ), ali samo jedan Axl postoji!
Slash je bog! OBOZAVAM GA, ah kako samo on drzi tu gitaru, kako je svira, kako barata njom, kako je nezan prema njoj... kakve solaze, kakva jacina, kakvi ah, kakve RUKE kakva KOSA ljudi moji!!!
O ostalima ne smem ni da pocinjem-Duffa prosto obozavam, to nije normalno koliko taj lik deluje pozitivno, koliko deluje kao optimista! Izzy je kralj, Steven takodje ma ne smem ni da nabrajam dalje i Dizzy koji jedini trpi Axla i dalje, ma bogovi ljudi moji ja ih obozavam skroz!!!!
Mmmmmmmmmm.... A ne znam za muske, ali koja devojka moze da se pozali kad vidi Slasha bez majice u koznim pantalonama sa kosom kako oznojen svira i kako Axl samo u mrezi i boksericama skace okolo i izvlaci energiju iz petnih zila, i kako, ma kako sviraju ljudi moji kakav je to bend bio!!!!!!!!
Inace sad mi se ne svidjaju, Axlu je glas malo olabavio, mada sam cula i onaj 20-osekundni vrisak skori, i to je bilo skroz super, to sto se on vise ne svlaci to je ok ( mada ipak... :wink: ), jer ipak ima 42. godine, malkice je mator, ostatak benda je pisanija, Buckethead je takav smor da to nije normalno, ili je to mozda zbog maske i KFCa? Finck i nije toliko los, posto je ispao iz Nine Inch Nailsa, ali ipak... Niko kao stari Gunsi... AMA BAS NIKOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUUUUUUUUDIIIIIIIII MOJIIIIIII JA SAM ODLEPILA ZA NJJIMMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8) :D :lol: :wink:
jupiiiiiii nisam jedina!!!!!!!!!! :D :D :D
elem.. mislim da suvise mesas njihov izgleda, sa njihovim stvaralastvom :wink: ne, ne poricem ja ni njihov izgleda, a kamoli kvalitet benda,.. to nikako.. nego samo konstatujem :wink:
sto se tice Axl-a, njegovih ,sorcica'.. hm.. samo jednu stvar imam da kazem: NO COMMENT! (jel se tako pise :roll: :lol:) jer.. covek je preopterecen svojim nogama, misli da ima fenomenalne noge.. ali :shock: mislim ja kazem samo za noge, ne za ostalo :oops:
i da.. jos nesto, kazes obozavas kako Axl skakuce, ovoono.. hm.. pa mogla bi i ti tako kad bi uzela malo toga sto on uzima :D i svi oni.. doduse oni bar koriste ciste droge.. a ne ovi danas.. :D
POZ

mortishaaa:
bleach:
upravo... 8)
pa SS je meni OK, ali nije to to.. :lol: sto se tice Axlovog glasa.. dobro.. stvar ukusa.. ali sam mislila da je glas tesko ,kopirati'.. na to sam prvenstveno mislila.. nekako je specifican :wink:
Da, da, razumem, i slazem se. :wink:
Videcu, moram da cujem, pa cu tada definitivno odluciti 8)

bleach:
mortishaaa:
bleach:
upravo... 8)
cek.. sta da cujes :shock: :lol:

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
upravo... 8)
evo malo sam povecala neka slovca... koja sve objasnjavaju :lol: 8)

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
upravo... 8)

Ne slusam muziku ali sam neki dan gledao spot od Guns N roses i onu njihovu pesmu Sveet ako se ne varam i u prvom trenutku sam pomislio da je onaj njhov pevac zensko,i sve sam tako mislio do pred kraj spota. :)

bleach:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
upravo... 8)
ok.. sorry.. nisam videla.. to je kad ne citas dovoljno pazljivo :oops: :wink:

Back