Preacher fails PvP
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Mozhda malo masakriram raptore zbog event dropova , da zaradim pare za novi armor.
Ako imas warra, probaj ovo. Ceo run traje 45 sekundi (na hm naravno).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozhda malo masakriram raptore zbog event dropova , da zaradim pare za novi armor.
ako iko zna, da mi pomogne sa jednim questom--ono kad se spasavaju neki jelenii ja njih sve spasim i trebo bih se sastat s neki likom da mi da experience al u taj grad (mehtani keys cini mi se) ne mogu uc --- ako je iko ovo prelazi pls da mi pomogne
![]()
probaj da odradis sledeci primarni quest kako bi ti se otvorio ulaz u outpost (mislim da je to onaj gde ubijas grupe undeadova).
Poz,
Ivan
Ljudi i ja cu krenuti opet da picim GW...nego imam da pitam...ako ne igras GW nekih 8 meseci i nemas ni jednog chara na accu...da li ti onda iskljuce taj acc??? Ako iskljuce da li mozes nekako da ga ponovo aktiviras ili![]()
Heh,mozda i ja pocnem da igram GW jednog dana![]()
Kupi taj complete edition jer je best buy kad je u pitanju kupovina guild warsa. Da, to je prava cena, za 3k dobijes prophecies + factions + nightfall +eye of the north.
Poz,
Ivan
Nema pretplate za GW , a GW2 nece izaci skoro.Jos nesto. Cuo sam da najavljuju gw2 ? pa jel vredi kupiti ovaj paket ... mislim ono da ne bude kupili igru sa svim expanzijama a posle 3 meseca izasao gw2 ?