Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozdrav dobri ljudi....zanima me jedno misteriozno pitanje....znaci jako mi se igra ova igrica ali me zanima da li ima medju vama takvih koji su mislili da ce moci da dnevno odigraju 2-3 sata a da ne prekorace tu granicu...tj. da imaju vremena i za real life?? Stvarno ne bi voleo da zbog igre zapostavim privatni zivot posto sam cuo da je to slucaj kad se igraju slicne igre....mada sam vec okusio kako je to kad sam igrao quake 3 preko neta... :D

pozdrav dobri ljudi....zanima me jedno misteriozno pitanje....znaci jako mi se igra ova igrica ali me zanima da li ima medju vama takvih koji su mislili da ce moci da dnevno odigraju 2-3 sata a da ne prekorace tu granicu...tj. da imaju vremena i za real life?? Stvarno ne bi voleo da zbog igre zapostavim privatni zivot posto sam cuo da je to slucaj kad se igraju slicne igre....mada sam vec okusio kako je to kad sam igrao quake 3 preko neta... :D
Radim na forumu, gledam ga 10 puta dnevno, pored GW-a sam imao i RL....pa sam prestao igrati...
Stvar je u tebi koliko ces se zaludeti igrom...

sad cu da ti kajem kako je kod mene ja mogu da udjem da odigram pola sata i da se smorim ali mogu i da nespavam celu noc igrajuci;) a ovako u proseku i igram oko 2-3 sata ali proseku znachi zavisi sve od tebe;)

Zavisi , kad sam imao samo proph igrao sam ko lud. Sad jedva sat , sat i po.
Mada jedini razlog da se igra mnogo bez prestanka je ako radite neku elite areu kao holy trinity ili kad se skupite dobra grupa za pvp.

Radim na forumu, gledam ga 10 puta dnevno, pored GW-a sam imao i RL....pa sam prestao igrati...
Stvar je u tebi koliko ces se zaludeti igrom...

zasto si prestao igrati?

ma u tome je stvar necu da se zaludim...jednostavno zelim da odigram malo da se smorim i onda da mogu da se posvetim i RL. Da nisam iz fazona kad izadjem da razmisljam o questovima ili da pricam sa ortakom kakav sam mac nabudzio itd... :D

zasto si prestao igrati?

ma u tome je stvar necu da se zaludim...jednostavno zelim da odigram malo da se smorim i onda da mogu da se posvetim i RL. Da nisam iz fazona kad izadjem da razmisljam o questovima ili da pricam sa ortakom kakav sam mac nabudzio itd... :D

Ma imaces vremena..ja nikad nisam izasao negde pa da pricam ortacima dokle sam dogurao u igri..samo igraj ali umereno..

U GW-u nema grindanja za level (osim za titule, ali to je stvar licnog izbora), znaci mozes da udjes u igru, odigras sat-dva i nastavis sutra ili neki drugi dan, bez straha da ce neko da ti pobegne (na level mislim) i da posle neces moci s njim/njom u party.

Zahvaljujuci herojima i henchijima mozes da odradis quest/misiju iako nema nikog od tvojih prijatelja online koji bi ti pomogli.

Zbog toga je gw odlican, jednostavno igras koliko ti se igra (sat, dva ili koliko god), a ne da bude neka obaveza.

Poz

uuuu treba da imas zivaca, strpljenja i vremena da bi vanqovo samo jedan a kamoli 3 kontinenta;)

ako cesh to da radish kupi sebi wow... :S

EDIT:
juche sam konachno uradio UW sa 1 consom :D, a drugi put smo izgubili jednog TTa (disconect popio chovek), a drugi bio njab (odradio pola pitsa) i ja sam sve uradio muahaha, i dobio 7 ectoa xD i onaj iz chesta... ali nam je trebalo 3 consa :(, *** poolsi, pola pitsa, spawnovanje reapera u plainsima (to je kratko) i smite njabovi u wastesima B-)

Poslednja izmena:
Kao i mnogi drugi eliti.

Mesmeri ponovo ostali bez dobrih buffova:dontunderstand: Jedino mi se Lyssas' aura chini interesantnim za buildove koji dosta spamuju :think:, ali je AP i dalje najbolji elite skill za mesmere iako je iz deadly arts-a.

Ritove buffovali u PM.

Sada ursan ne mozhe da bude 24/7 pa mora da se pazi kada se koristi , ali mislim da ce se grupe vratiti svetom trojstvu za elite aree , ili mozhda cryway.

Xinrae's weapon je sad meshavina jednokratnog prot spirita i weapon of remedy-ja , takodje buffovali dva beskorisna paragon elita.
Visions of regret je jedino dobar za monstrume koji spamuju skillove (taknvih nema mnogo) , jedino mi se svidja lyssas aura , mozhesh da spamujesh skillove kolko ocesh.

Ni elei nisu loshe proshli ,sada imaju spell shto pravi daze.

Ali ovo sa sinovima nije prijatno , ima jedan bar u svaki RA team , ali SoM ce to da sredi:cool:

Mozhda se bacim malo na farmanje bossova sada kada je damage reduction kod SF-a smanjen.

Back