Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bi sve skoro s*ebao u pve treba ti samo imbagon ili dragon slash warrior.
Nukeri su slabi u poredjenu sa MoP nekroima za HM;)

Meni je najinteresantnije kad sam radio dungeone u timovima od 8 mesmera. Jedino me bilo sramota shto svako imao tad FoW armor ili chaos gloves , a ja samo primeval:confused:

Normalni UW clearovi se sada rade mozhda sa guildovima , zbog SF-a sad mozhe UW endchest da otvorish za manje od sat vremena (jedan guild je uradio 10 UW kvesta za 15 min). Niko nece ni ursan way timove da pravi:cry:

Da bi sve skoro s*ebao u pve treba ti samo imbagon ili dragon slash warrior.
Nukeri su slabi u poredjenu sa MoP nekroima za HM;)

Meni je najinteresantnije kad sam radio dungeone u timovima od 8 mesmera. Jedino me bilo sramota shto svako imao tad FoW armor ili chaos gloves , a ja samo primeval:confused:

Normalni UW clearovi se sada rade mozhda sa guildovima , zbog SF-a sad mozhe UW endchest da otvorish za manje od sat vremena (jedan guild je uradio 10 UW kvesta za 15 min). Niko nece ni ursan way timove da pravi:cry:

sta oni jedu jbte???:mrgreen:

@shone
np xD ali to mi nije glavni lik :( smara me derv :P

@kosta
kakav bre ursan xD sad svi speedway... 1perma (mesmer ili assasin)+1 WoH Monk+ 3 ursana (warrior, paragon, derv ili ele ali samo ele zbog energije i svi si sec mesmer kako bi imali stance physical ili ele resistance !) i 3 terra (mada to vishe nije terra :( nego SF a terra si jer nosish sliver armor :lol: i josh tu idu neki PvE eotn skillovi ili Intensity sve zavisi ;))
ja sam danas za nekih 45 minuta odradio ceo... a consi su obavezni naravno :P

kakav bre ursan xD sad svi speedway... 1perma (mesmer ili assasin)+1 WoH Monk+ 3 ursana (warrior, paragon, derv ili ele ali samo ele zbog energije i svi si sec mesmer kako bi imali stance physical ili ele resistance !) i 3 terra (mada to vishe nije terra :( nego SF a terra si jer nosish sliver armor :lol: i josh tu idu neki PvE eotn skillovi ili Intensity sve zavisi ;))
ja sam danas za nekih 45 minuta odradio ceo... a consi su obavezni naravno :P
Shta ti je palo iz chesta?:D

I shta perma radi , lavirint?

Pre SF (shadow form) nerfa korishcen je samo jedan ursan, dva nekroa i sve ostalo terra tankovi i SF sinovi. Posle nerfa se koristi slichan tim ali sve ide skoro duplo sporije. Nisam znao da primaju mezove za te speedclearove , ali mi se od farmanja ectoa UW smuchio:dash:

Sad kad igram GW malo vanq , neki farm ili isprobavam neke buildove u RA. Elitne misije poput DoA-e ili UW-a mi ne padaju na pamet , posebno DoA , svi se stisli ko pich*e za taj vashljivi conset , a od tri monka imam utisak da samo 2 leche kako treba. Jedino bih nekad FoW uradio na NM bez ursana samo zbog zadovoljstva , ali teshko da utuvish u glavu nekome da mesmer mozhe da pravi dmg:dash: kad im spomenem Assassin's promise oni se chude shto sam ga stavio:dontunderstand:

Poslednja izmena:
U kojem si guildu RyXXed?

Za armore , vec sam popunio HoM sa njima , al sam samo sachuvao elite enchanter jer mi je bio prvi elite armor:D Sad imam mix od ascalon chest armora , deldrimor legs i feet , chaos gloves i neka factions maska , ali chim skupim kintu uzimam elite kurz.

Da ti nije pao neki eternal blade ili celestial compass?:)
A ono kad mi palo 10 sharda , bash tad sam se ispruzhio conse a niko mi nije platio , valjda me igra nagradial za dobrotu;)

Ecto pao u ceni , dabogda shard bio skuplji.

Kolka je sad cena!!??
@ryxexed
Za 2 sata(kolko traje run u DoA) zaradis od 30-60k pa ti vidi dal se vise isplati pvp(15k na DAN :lol: ) ili pve ;)

Back