Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
po chemu je zavrshio karijeru? ~.~ shto su nerfovali ono shto ga je unishtilo?

Po tome sto su nerfovali pola boljih skilova,sto je pala cena predmeta koji su nekad bili najvredini..sada moze svaka budala da ima obsidian armor za male pare..A i ursanu je dosao kraj..a sa njim su likovi vecinu titula nabili..znaci nema vise titula..:lol:
***** ga..cekam ja gw2 :roll:

to je upravo problem Guild Warsa... previshe su ga igrali takvi kao ti... o chemu prichash? ovo nije njujorshka berza pa da ode u pm ako se pokvare cene... ko je normalan nije nabijao titule nego je radio ono u igri u chemu uzhiva, znash... to nije obaveza to je IGRICA to sluzhi SAMO da te zabavi i nishta ali NISHTA vishe....

to je upravo problem Guild Warsa... previshe su ga igrali takvi kao ti... o chemu prichash? ovo nije njujorshka berza pa da ode u pm ako se pokvare cene... ko je normalan nije nabijao titule nego je radio ono u igri u chemu uzhiva, znash... to nije obaveza to je IGRICA to sluzhi SAMO da te zabavi i nishta ali NISHTA vishe....
E pa ako bi razmislio malo bolje, skontao bi da je taj 'faktor' zabave postao veoma los, u svakom aspektu, za razliku od pre. Nerfovana je do panja, smucilo mi se kada sam video cenu Ecta.
Prosto je neverovatno koliko ljudi je odustalo od igre, dok su neki hardcore fanovi ostali.

Poslednja izmena:
pa ako se vama ne igra jer je ecto 4500 golda onda ok... opet kazhem ovo nije RL pa da ti se smuchi jer je neshto jeftino ili skupo, a prvo: "<3 ursan" pa onda mala cena ecta... a da znate da je ecto 4900g jer vishe niko ne ide u UW, sreca, tu je tombs a i ja imam neshto ~50 ecta u storage pa cu da se oparim xD

Takvi kao ja?A kakvi to?Sta si ti visi nivo inteligencije?

E blago tebi dete malo...toliko si nezreo da ne znas i vecini postova da se izrazis kako treba..ovde nesto *****s za neke crnknje a osecam da u stvarnosti nisi ni devojku imao..mada nije ni cudo..ko bi izasao sa nekim kao sto si ti..ne verujem ni da imas nekog pravog prijatelja..jednostavno nisi dovoljno inteligentan da bi mogao da vodis normalnu konverzaciju sa nekim..ali posto si glup da ti pojasnim..JADAN SI!!!
Sve najbolje sisice..:bye:

ma... ubili su grind mnogima se ne svidja to, svi su otishli na wow, nemogu bez grinda :lol:
bio sam juche u HA sa nekim amerima i bili smo na ventu, kakvi su to idioti nisam mogao da igram :lol: ja sam kuci vrishta od smeha i bila jedna u timu Lidia se zove a lider tima neki ludak is njenog guild i ima lika Lidias Vgina :lol: zamislite da smo pobedili u halsima (nema shanse ali loodo): Lidias Vgina team has won a battle in the Hall of Heroes :rotf:
igrali smo neki EoE bomb :P

Е, ајте ви искусни, објасните ми шта значе она плава попрсја која се појављују изнад глава ликова кад су у граду, а означена су бројкама :dontunderstand:. Поздрав свима, посебно Причеру:bye:

Back