Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisu lideri, nego samo kolko grupa ima chlanova a i nemash oficira u partyju samo u guildu... kako se zovesh u igri? prodao sam neke zaishen keyeve shto nisam ni znao da ih imam a i ectoe sad kad su poskupeli pa ako ti treba koja platina :P

nisu lideri, nego samo kolko grupa ima chlanova a i nemash oficira u partyju samo u guildu... kako se zovesh u igri? prodao sam neke zaishen keyeve shto nisam ni znao da ih imam a i ectoe sad kad su poskupeli pa ako ti treba koja platina :P

А, ово је већ сасвим другачије.
Возим три лика, Mes Mermes ( месмер), Malama Lamala ( rt) i Likil Dervish, кад ми досади 1 ја пређем на други. Мада се сада мало више задржавам у игри са ликом дервиша (нов је).:)
Хвала ти и на објашњењу и на понуди:super:, за сада се добро сналазим што се тога тиче.Али, толико сам пута чуо за ectoe, а немам појма шта је то:rumenko:.
Узгред, могао би да ми кажеш своје оме у игри.
:bye:Поздрав:bye:

Е, ајте ви искусни, објасните ми шта значе она плава попрсја која се појављују изнад глава ликова кад су у граду, а означена су бројкама :dontunderstand:. Поздрав свима, посебно Причеру:bye:

K'o sto rece ekipa, to je vodja party-ja (tj grupe).

Poz

P.S. Dodaj me slobodno na friendlist, pa cimaj kad god ti treba pomoc oko necega (nick isti k'o ovde).

Е, али онај ко вози лик, не може то да види изнад њега - иако је "вођа". То је тачно? Или би требало да може?
Поздрав свима

А, да... :dash: Стално сметнем с ума ово... Добро, људи јел неко у скорије доба одиграо тај Арборстон? Кад год покушам да одиграм, они пријављују да не постоји противнички тим. Ни за то ни за онај други случај, већ сам заборавио како се зове... Исто је по систему PVP (алианс бетлс)... :dontunderstand: Ево има три месеца како покушавам, готов сам да одустанем начисто. Изгледа ми да је то завршена и напуштена ствар.:roll:
Поздрав!

А, да... :dash: Стално сметнем с ума ово... Добро, људи јел неко у скорије доба одиграо тај Арборстон? Кад год покушам да одиграм, они пријављују да не постоји противнички тим. Ни за то ни за онај други случај, већ сам заборавио како се зове... Исто је по систему PVP (алианс бетлс)... :dontunderstand: Ево има три месеца како покушавам, готов сам да одустанем начисто. Изгледа ми да је то завршена и напуштена ствар.:roll:
Поздрав!

Verovatno mislis na fort aspendwood i jade quary. Da, najcesce nema dovoljno ljudi, a i oni koji cekaju tu, oni su vecino zbog otvaranja mape tu. Bolje idi u alliance battles, brze ces da uskocis u borbu.

Poz

Verovatno mislis na fort aspendwood i jade quary. Da, najcesce nema dovoljno ljudi, a i oni koji cekaju tu, oni su vecino zbog otvaranja mape tu. Bolje idi u alliance battles, brze ces da uskocis u borbu.

Poz

Ма, није мени због борбе, већ сам био пар пута и лепо сам се провео...Испрашили ме ко Перса тепих.Таако су ме сљуштили да је и њима вероватно било жао екипе у којој сам ... брљао (не могу да кажем да сам играо). Уздржавам се од PVPа да не нервирам људе.
А јесте fort aspendwood и jade quary. Стало ми је чисто да прођем све.То је у питању.
Поздрав свима!

Poz

Uhh secam se kad sam jao cekao Jade Quary nekih sat vremena da udjem da bi explorovao mapu :lol:
Na kraju sam oko 01:00 otisao i nekako uspeo da udjem :)
Mada su ti likovi takodje svi bili da bi to explorovali..U Fort Aspenwood je lakse uci ;)

Danas sam instalirao gw ponovo :D
Skupio sam staru ekipu i napravismo novi guild :)
Zove se ,, Mi Imamo Celicna [Muda] " :lol:
Radio malo solo tombs i nakupio 3 ecta za 5 minuta :D
Dosta toga su izmenili sunce im poljubim..

Back