Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
Sanjao sam da igram GW...lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjao sam da igram GW...lol
Uzeo sam igru (nightfall) i igrao par dana i skontao kako su dosetljivi ljudi u GW. Igra je DOSADNA kada se dodje do lvl 20, a dodje se za par dana, jer samo ides i ubijas i kao robot stiskas napamet naucene kombinacije skilova, nema vise sta da se novo dogodi. Uradili su to (da ima samo 20 lvl) posto je igra 'free to play', da ljudi sto pre prestanu da im zagusuju servere, tj da smanje troskove oko servera i da te sto pre otresu sa qrca. Ne mogu da verujem da se tolike bajke ispredaju medju gejmerima oko GW, da neko sanja igru i da mu je dobra i posle par dana igranja.
Zao mi je para, vredi oko 200 dinara mozda, jer pruza zabave dugo koliko i dvd sa trafike.

Kupi WoW, tu cesh se odusheviti, uopshte nema grindanja![]()
lololololollololollo
Lolo!
oj,Lolo...
ma da....nimalo 8)

Tooo obozavam ovakve diskusije...
@Goku
Nema nikakvog mudrovanja? Pa ceo GW je baziran na tome da koristis pamet kako bi sklopio dobar build, proucio ga i najvise od svega znao kako da ga koristis. Naravno, danas se to i ne mora jer je sve objasnjeno na Wikiju.
Ako osh da igrash aktivno i da se prepustish igri,naucish sve cake,mora bre bar prva dva meseca da se bulji ceo dan u monitor,posle malo spustish gas....ja bre za 24 dana obrnuo Proph![]()

Ma gledam ove nove generacije nista ne valjaju. Ja sam u svoje vreme igrao Guild Wars da bi dobio Rotwing bow, jurio onog zmaja kao lud. Nekad su se postovali igraci i bilo je sramota reci nekome noob, a sada bi sve uradili da prevare nekog (citaj markoca)). I u nase vreme, kada nije bilo interneta, nismo gledali na guild wiki-ju koji je najbolji build, a sada im je sve to dostupno, da vide kako smo mi, matorci budzili skill-ove. Stara dobra vremena.
To ti je savet nove generacije ccc ))
Dete moje, ja sada ocekujem i drugog unuka, mi ga zovemo mini pet, kakva tri meseca, blago bakino...
)

ja!Kao shto je neko rekao, WORLD OF GRINDCRAFT![]()

Znači... nema razlike ko je koji lvl (sem +25 HP-a * no.lvlsTooo obozavam ovakve diskusije...
@Goku
Nema nikakvog mudrovanja? Pa ceo GW je baziran na tome da koristis pamet kako bi sklopio dobar build, proucio ga i najvise od svega znao kako da ga koristis. Naravno, danas se to i ne mora jer je sve objasnjeno na Wikiju.
@The Cube
Ti si stigao do 20-og lvla i batalio igru? Ako je tako...nisi nista video...
Kada predjes kampanju, koja je po meni mnogo zanimljiva i epska, otvara ti se Hard mod, a u Nightfallu dobijas i oblast namenjena za elitu. Zove se Domain of Anguish. Tu si nista ako ne poznajes igru.
Jesi isao u Underworld i Fissure of Woe? Dva najteza dela igre, elitno farmovanje. Padaju itemi samo takvi, da ne pominjem sta sve dobijes iz chestova na kraju...
Hard mod je pravi izazov, narocito ako ides u Underworld. Jesi probao neki solo build tamo?
GW se po mnogo cemu razlikuje od ostalih MMORPG igara, a ti si mogao da pitas nekog da ti da trial key pre nego sto je kupis. Sva sreca pa se jedna grupa ljudi setila da napravi MMORPG igru bez grinda. Svaka im cast.
Nije vazan level, tvojih 8 skillova i oprema su ti najbitniji faktor.
Nisi ni video sta sve igra ima da ponudi a vec si poceo da pises gluposti...
)Korejanci...hmm...pa ima i u GW-u Korejanaca...na azijskom district-uJa se ne pravim pametan. Prerano si stvorio stav o igri koju si upoznao 10%...
Ako ti se ne svidja, zao mi je. Igraj WoW sa Korejancima.