Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas to mark, prerano sam se opasuljio, kratko je trajala magija. Wow ne bih da placam za sad, mozda jednog dana, imam to u vidu.
--
Somebody, gledao sam na youtube guide kako se uskladjuju za pvp, ima tu smisla. Ja pricam za solo play sa herojima i hencmanima. Podseca igranje na rad za pokretnom trakom. Nema spavanja ali se postupak stiskanja ponavlja dok ne dodjes iz tacke a u tacku b. Ma nije toliko bitno sada, bitno je da ljudi u buduce uzmu trial key (gle cuda igra je zanimljiva duze od 10 sati gameplaya) i da vide da li im odgovara sistem, da ne uzimaju macku u dzaku. Ko voli neka igra. Ako je neko iz NS i oce igru, pm me offers (Nightfall)

To sam rekao zato sto trajanje keya nije dovoljno da se vide i lose strane. Sve novo je zanimljivo i privlacno, malo ko moze bilo sta da zameri posle igranja triala, samo zato sam napisao.

Respect, i javite se za kupivunu

Bas to mark, prerano sam se opasuljio, kratko je trajala magija. Wow ne bih da placam za sad, mozda jednog dana, imam to u vidu.
--
Somebody, gledao sam na youtube guide kako se uskladjuju za pvp, ima tu smisla. Ja pricam za solo play sa herojima i hencmanima. Podseca igranje na rad za pokretnom trakom. Nema spavanja ali se postupak stiskanja ponavlja dok ne dodjes iz tacke a u tacku b. Ma nije toliko bitno sada, bitno je da ljudi u buduce uzmu trial key (gle cuda igra je zanimljiva duze od 10 sati gameplaya) i da vide da li im odgovara sistem, da ne uzimaju macku u dzaku. Ko voli neka igra. Ako je neko iz NS i oce igru, pm me offers (Nightfall)

Pa donekle si u pravu...samo nađeš dobar solo build i rokaš...
Za farm i ne moraš da ga menjaš...ali ako odeš na teže "creep"-ove (FoW ili u UW-u)
tu ti treba mozak... ;)

Ne bih se slozio sa tobom Cube.
Ti ne mozes prespartati igru koristeci jedan jedini build.
Svaka misija se razlikuje i pritom trazi odredjene skillove. Recimo, misija Jokanur Diggings se sastoji iz mnogobrojnih zamki koje nanose raznorazne conditione. Poneses skillove koji ih skidaju i to je to..
Ili, misija Arborstone se sastoji iz zadatka u kom moras da nosis predmet koji ti usporava kretanje. Sprint ili Enraging Charge ili Charge i trci...
Primer je jadan ali nadam se da kontas o cemu ti pricam. Svaki deo igre zahteva drugaciji build, ili ti koristi jedan pa nabijaj DP.

I, ako vec prodajes account, idi na www.klanrur.co.yu/forum i napisi oglas...

Pa u pravu si, namucio sam se kod Jokanura izbegavajuci zamke, al sam iz prve presao, nebitno, razumem poentu. Menjao sam i ja bild u smislu da uzmem novootkljucane skilove, jer su jaci, nisam bas prema misiji. Nego ono sto je dobro je to da sam otisao na taj sajt koji si dao i video play! i u njemu GW2 clanak u kome stoji par stvari koje otklanjaju mnoge zamerke koje sam imao. Znaci vise lvla(sto je Goku rekao cini mi se vec) , pvp i pve spojeni, ogromne bitke, skok, i to sve bez mesecne pretplate. Taman prodam ovaj i kupim taj heh. Oglas postavljen. Kad ce GW2 doci u radnje u Sribiji ima li neko info?

Pa u pravu si, namucio sam se kod Jokanura izbegavajuci zamke, al sam iz prve presao, nebitno, razumem poentu. Menjao sam i ja bild u smislu da uzmem novootkljucane skilove, jer su jaci, nisam bas prema misiji....

A šta je sa "Troll unguement " (nisam siguran da se ovako piše"
Njega mnogi renĐeri koriste i kasnije,a dobija se odma' kao prvi skill u pre-searingu ;)

Shta kao ima :D
Zezam se ofkors.
Kao shto je neko rekao, WORLD OF GRINDCRAFT :lol:

valjda to bejah ja, inace, u sustini svake igre je grind...samo sto je to negde prikriveno brdima questova a negde tako otvoreno kao u WoW-u. Ja sam malo igrao GW, al sam se sad zaokupio FS-om. Inace, za razliku od wow-a mogu da ga igram kad hocu jer nemam straha od toga da ce account da mi "pobegne" :)

Back