Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzeo sam igru (nightfall) i igrao par dana i skontao kako su dosetljivi ljudi u GW. Igra je DOSADNA kada se dodje do lvl 20, a dodje se za par dana, jer samo ides i ubijas i kao robot stiskas napamet naucene kombinacije skilova, nema vise sta da se novo dogodi. Uradili su to (da ima samo 20 lvl) posto je igra 'free to play', da ljudi sto pre prestanu da im zagusuju servere, tj da smanje troskove oko servera i da te sto pre otresu sa qrca. Ne mogu da verujem da se tolike bajke ispredaju medju gejmerima oko GW, da neko sanja igru i da mu je dobra i posle par dana igranja.
Zao mi je para, vredi oko 200 dinara mozda, jer pruza zabave dugo koliko i dvd sa trafike.

Uzeo sam igru (nightfall) i igrao par dana i skontao kako su dosetljivi ljudi u GW. Igra je DOSADNA kada se dodje do lvl 20, a dodje se za par dana, jer samo ides i ubijas i kao robot stiskas napamet naucene kombinacije skilova, nema vise sta da se novo dogodi. Uradili su to (da ima samo 20 lvl) posto je igra 'free to play', da ljudi sto pre prestanu da im zagusuju servere, tj da smanje troskove oko servera i da te sto pre otresu sa qrca. Ne mogu da verujem da se tolike bajke ispredaju medju gejmerima oko GW, da neko sanja igru i da mu je dobra i posle par dana igranja.
Zao mi je para, vredi oko 200 dinara mozda, jer pruza zabave dugo koliko i dvd sa trafike.

:shock:
Meni,plupiroćancu nije žao 2000 dinara,a tebi jeste... tz TZ tz...
Nightfall se mnogo brzo prelazi...u odnosu na Prophecies...i (koliko ja vidim) ti si samo grindao...To si mogao i u RF online ili nekoj drugoj grind igri...

Ne zelim da se ovo pretvori u neku svajdu. Goku ja kazem kako sam ja video igru koju sam kupio. Za ostale ne znam, ali trebalo je i ovde da ima mnogo vise lvla pa da i ima neke drazi u tom svom ubijanju... Ako treba da pametujem, mogu da kazem za taj nobi GW da ako naprave da ima vise lvl-a vise ce ljudi kupiti igru pa ce se i ti troskovi pokriti, ali me ne zanima kvalitet onoga sto nisam kupio, vec onoga sto jesam.
Somebody Else, nisu pare problem nego kvalitet igre, za dobru igru mi ne bi bilo zao para (ako nema pirata for free,heh). Grindao nisam, nego sam bas isao po questovima, koji se sastoje od ubijanja-koje je dosadno do zla boga. Svaka cast onima sto im oci sjaje dok igraju, ja se osecam nasankano, i prodacu igru ako budem mogao...

Ma posto ovo nije mortal kombat vec point and click, nema tu skila u pravom smislu reci. Zato je grind najbolje merilo snage, svidjalo se to nekome ili ne. A on se lepo manifestuje razlikom u lvlu. Grand is ok.

Guild Wars ima bolji PvP jer nije vazhan level nego skillovi koje koristish. Ima mnogo vishe kombinacija i puno vishe strategije od WoW-a. Shto se riche grinda , ovde se najbolje pare uzimaju kada igrash na Hard modu kada prodjesh sve misije i tada se dobijaju najbolji itemi i najvishe para. Meni se svidja to shto ima malo levela jer on nije vazhan , vazhni su odabrani skillovi i atributi koje odaberesh.Lepota GW-a nije u grindu nego u PvP-u kolko puta to treba da pishem.:shock:

Donekle je The Cube u pravu, tj. slazem se sa njim da je ovo ipak click avantura, nema nikakvog mudrovanja - Stavi skillove i pobedi. Ali sa druge strane, steta sto je tako malo sve trajalo, jer je ipak svet veliki, ima sta da se vidi i nadje. Eto mene su u igri drzali ti retki primerci oruzija i nekih materijala (dobro, ecto)), i to me drzi i sada. I pvp naravno.
I dokle vise da ponavljam da sam igru uzeo zbog engleskog...Vratite se malo unazad pa pogledajte, nemojte da pisem 100 puta ))
)

Tooo obozavam ovakve diskusije...

@Goku
Nema nikakvog mudrovanja? Pa ceo GW je baziran na tome da koristis pamet kako bi sklopio dobar build, proucio ga i najvise od svega znao kako da ga koristis. Naravno, danas se to i ne mora jer je sve objasnjeno na Wikiju.

@The Cube
Ti si stigao do 20-og lvla i batalio igru? Ako je tako...nisi nista video...
Kada predjes kampanju, koja je po meni mnogo zanimljiva i epska, otvara ti se Hard mod, a u Nightfallu dobijas i oblast namenjena za elitu. Zove se Domain of Anguish. Tu si nista ako ne poznajes igru.
Jesi isao u Underworld i Fissure of Woe? Dva najteza dela igre, elitno farmovanje. Padaju itemi samo takvi, da ne pominjem sta sve dobijes iz chestova na kraju...
Hard mod je pravi izazov, narocito ako ides u Underworld. Jesi probao neki solo build tamo?
GW se po mnogo cemu razlikuje od ostalih MMORPG igara, a ti si mogao da pitas nekog da ti da trial key pre nego sto je kupis. Sva sreca pa se jedna grupa ljudi setila da napravi MMORPG igru bez grinda. Svaka im cast.
Nije vazan level, tvojih 8 skillova i oprema su ti najbitniji faktor.
Nisi ni video sta sve igra ima da ponudi a vec si poceo da pises gluposti...

Bas tako, stigao sam do 20 og nivoa i batalio, ne zelim da VIDIM, ni predele ni pecine, to me ne zanima, upalicu Nacionalnu Geografiju da gledam to. Za trajal key nisam imao blage, teoretski sam mogao da saznam al nema niko to realno, a i toliko se velica igra na netu da sam se plasio da cu postati ovisnik, da je zicer kupovina. Nije za mene ovaj sistem, ja zelim da nooba ubijem jednim hitom, da postoji mnogo sire raslojavanje u snazi, a ne da smo svi jednaki pa ko vise srece, jer posle odredjenog vremena samo retard ne bi naucio najbolje kombinacije skilova... Ti si ovde neki andrag na forumu, ali mene to ne zanima, ja nisam tu da pricam o tome koliko je tvoj post pametan nego da kazem sta ja mislim.

@ The Cube : u ovoj igru se noob razlikuje od pro-a po tome shto ce noob da koristi magije koje uopshte ne rade zajedno sa ostalima i lako ce izgubiti od nekoga koji je svoje skillove odabrao da rade zajedno.
Ma mi smo svi planuli shto je jednom choveku ne svidja GW , to je njegov izbor i ako zheli WoW neka igra mi mu ne mozhemo zabraniti , ovo je ipak slobodna zemlja:D

@Goku
Nema nikakvog mudrovanja? Pa ceo GW je baziran na tome da koristis pamet kako bi sklopio dobar build, proucio ga i najvise od svega znao kako da ga koristis. Naravno, danas se to i ne mora jer je sve objasnjeno na Wikiju.

ccc mali, nemoj da ti ja dam...
Vrati se na moju recenicu, gde sam napisao da nema mudrovanja - za kontrolu igraca, a ne za igricu....
Buflo daj bre ne mogu sam da se nosim sa ovim "korejancima" )

Ako osh da igrash aktivno i da se prepustish igri,naucish sve cake,mora bre bar prva dva meseca da se bulji ceo dan u monitor,posle malo spustish gas....ja bre za 24 dana obrnuo Proph :)

to sam davno uradiio
i onda ostavi papucicu :P
Prophecies sam presao uzduz i poprekovoelo sam da ranujem ljude za dzabe
cisto da srusim trziste :lol:

Ma gledam ove nove generacije nista ne valjaju. Ja sam u svoje vreme igrao Guild Wars da bi dobio Rotwing bow, jurio onog zmaja kao lud. Nekad su se postovali igraci i bilo je sramota reci nekome noob, a sada bi sve uradili da prevare nekog (citaj markoca)). I u nase vreme, kada nije bilo interneta, nismo gledali na guild wiki-ju koji je najbolji build, a sada im je sve to dostupno, da vide kako smo mi, matorci budzili skill-ove. Stara dobra vremena.

To ti je savet nove generacije ccc ))
Dete moje, ja sada ocekujem i drugog unuka, mi ga zovemo mini pet, kakva tri meseca, blago bakino...
)

hehe kada sam ja naleteo na tog zmaja (pre luka) dok sam bio na svojoj running expediciji :lol:
iskreno kada neko krene da vice noob samo se pitam ko je tu veci noob :lol:
a wiki koristim samo da bih video nove oklope
cak ni iteme vise ne gledam :lol:
mene samo AB zanima ^_^

Kao shto je neko rekao, WORLD OF GRINDCRAFT :lol:
ja! :mrgreen:

@Goku

@The Cube
Ti si stigao do 20-og lvla i batalio igru? Ako je tako...nisi nista video...
Kada predjes kampanju, koja je po meni mnogo zanimljiva i epska, otvara ti se Hard mod, a u Nightfallu dobijas i oblast namenjena za elitu. Zove se Domain of Anguish. Tu si nista ako ne poznajes igru.
Jesi isao u Underworld i Fissure of Woe? Dva najteza dela igre, elitno farmovanje. Padaju itemi samo takvi, da ne pominjem sta sve dobijes iz chestova na kraju...
Hard mod je pravi izazov, narocito ako ides u Underworld. Jesi probao neki solo build tamo?
GW se po mnogo cemu razlikuje od ostalih MMORPG igara, a ti si mogao da pitas nekog da ti da trial key pre nego sto je kupis. Sva sreca pa se jedna grupa ljudi setila da napravi MMORPG igru bez grinda. Svaka im cast.
Nije vazan level, tvojih 8 skillova i oprema su ti najbitniji faktor.
Nisi ni video sta sve igra ima da ponudi a vec si poceo da pises gluposti...
Znači... nema razlike ko je koji lvl (sem +25 HP-a * no.lvls :mrgreen: )
nego u skillovima (sposobnostima)
@the cube
I mnogo kenjaš kad kažeš da samo naučiš build napamet...viš,ja stalno menjam build...
A kad igraš grupno....pfff...moraš da prilagodiš svoj build grupi ;)

Ja se ne pravim pametan. Prerano si stvorio stav o igri koju si upoznao 10%...
Ako ti se ne svidja, zao mi je. Igraj WoW sa Korejancima.
Korejanci...hmm...pa ima i u GW-u Korejanaca...na azijskom district-u
Pa i sam NCsoft je iz Koreje :)
šta si hteo da kažeš...budi malo precizniji

Back