Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cccc, ne mogu da verujem, neko je davno rekao da roditelji wowasha kunu decu sto nisu narkomani bar.
Odem ja juce kod druga i odnesem mu onaj papiric kao baddy da igra 10 sati trial ili 14 dana, i ja danas na faxu, zove me i pita da potvrdi koji je naziv (nightfall) ,usao on u radnju i kupuje. 8 je lvl nabio a juce sam mu dao, ej, ja malo 2 sata pa izasao, i zapravo smorno mi je da ucim novo, lastchaos koji sam igrao do sada je free i jako simple, nema sta, a ovo mi je jako komplikovano, skeptican sam po pitanju da li cu ikada uci u stos da znam kako da budem jaci od drugih, tj koliko cu morati da se mucim i ucim da ne bi ostao nooblet :roll:

Inace nema laga ko u free igrama, preporucujem sa te strane onima koji imaju kasnjenja velika u free igricama, milina je igrati i lepa je grafa, ali mora da se uci i to bas.

E da, uzeo sam nekromansera zenu, pa me zanima da li sam "pogresio" tj da li je ona slabija od muskarca (mozda je pitanje gloopo al otkud znam), i da li je "korisna" za kasnije, tj jednostavno da li je dobar izbor, posto sam recimo video na netu to da je ona profesija sto kao ometa druge, ne znam sad kako se zove, zesca banana i beskorisna, pa se pitam jel ova valja... toliko za sad

edit p.s.
nije lose sto neko igra cak ni ako preteruje, ko sam ja da sudim, ali ne bih da postanem narkoman- plasim se da je zaista tako zarazno ako se malo vise angazujes ,heh

Cccc, ne mogu da verujem, 1 neko je davno rekao da roditelji wowasha kunu decu sto nisu narkomani
bar.
Odem ja juce kod druga i odnesem mu onaj papiric kao baddy da igra 10 sati trial ili 14 dana, i ja danas na faxu, zove me i pita da potvrdi koji je naziv (nightfall) ,usao on u radnju i kupuje. 8 je lvl nabio a juce sam mu dao, 2 ej, ja malo 2 sata pa izasao, i zapravo smorno mi je da ucim novo, lastchaos koji sam igrao do sada je free i jako simple, nema sta, a ovo mi je jako komplikovano, skeptican sam po pitanju da li cu ikada uci u stos da znam kako da budem jaci od drugih, tj koliko cu morati da se mucim i ucim da ne bi ostao nooblet :roll:

Inace nema laga ko u free igrama, preporucujem sa te strane onima koji imaju kasnjenja velika u free igricama, milina je igrati i lepa je grafa, ali mora da se uci i to bas.

3 E da, uzeo sam nekromansera zenu, pa me zanima da li sam "pogresio" tj da li je ona slabija od muskarca (mozda je pitanje gloopo al otkud znam), i da li je "korisna" za kasnije, tj jednostavno da li je dobar izbor, posto sam recimo video na netu to da je ona profesija sto kao ometa druge, ne znam sad kako se zove, zesca banana i beskorisna, pa se pitam jel ova valja... toliko za sad
edit p.s.
nije lose sto neko igra cak ni ako preteruje, ko sam ja da sudim, ali ne bih da postanem narkoman- plasim se da je zaista tako zarazno ako se malo vise angazujes ,heh

1-To je sa Vujaklije...ili Vukajlija :?
2-Pa moraćeš dosta da učiš...LC je yebeno lagljiv....I postaje grindara posle 18-og lvl-a...inače ja sam stigao do 21 8) (mogu da ti prodam neke stvari :mrgreen: )...i nervira me jer postoji "pw mail item" (tako nešto) to je ono za kupovinu...
A o GW nikad da naučiš dosta xD
3-Nema pogrešnog ili lošeg izbora....Samo nauči da igraš sa njom...i nema veze to što je žensko...I ja bih birao ženskog necro-a ;)
A ono što je stigao do 8 lvl-a...pa to nije ništa xD
Možeš da obrneš igru dok traje trial key :lol: xD
Tako sam čuo...da NF i F mogu da se pređu za relativno kratak period...

...posto sam recimo video na netu to da je ona profesija sto kao ometa druge, ne znam sad kako se zove, zesca banana i beskorisna, pa se pitam jel ova valja...

Kako bre mesmeri banana:confused: Zakon su 8), jedina mana im je shto samo sa svojim skilovima ne mogu da farmuju:(. Mogu da pobede skoro svaku profesiju , a posebno necroe i elementaliste.

Moze. Dok si u Guild Hallu, klikni na ono Guild Battle i izaberi Skirmish Battle. Drugi igrac sa kojim zelis da se pokacis treba da je u Guild Hallu i prihvati izazov...

@! Somebody else !
Ne poznajes igru dovoljno ;)

E kada biram pvp ili rolle playing kada pravim charra cuo sam da je pvp da si odma lvl 20 pa bi ja vise od 1. lvl-a pa se pitam da li mozes u sred igranja da prebacis pvp pa da vracas na role playing kako to ide?

I da jel prvi deo prophesies...Jel da trazim guild wars prophesies u prodavnicu kad odem?

E kada biram pvp ili rolle playing kada pravim charra cuo sam da je pvp da si odma lvl 20 pa bi ja vise od 1. lvl-a pa se pitam da li mozes u sred igranja da prebacis pvp pa da vracas na role playing kako to ide?

Pročitaj knjige!
Uči :)
Pa možeš da napraviš role-playing lika (koji kasnije može da ide u PvP)
I možeš PvP only lika koji je odma lvl 20...Ali ima nekih začkoljica....
Svejedno...
Moj savet (čitaj newB savet):
Napraviš RP charracter da se malo ušemiš...Nabudžiraš ga maximalno(ono...Obsidian armor,perfect weapon) (taman stekneš iskustvo) i sa tim likom ideš na PvP ;)
pa jbg...ja moram da prosipam pamet (:mrgreen: ) kad nema drugih...

manual ces dobiti uz igru...samo mora da se dobro zna engleski...i savet od teskog nooba jedan...PROCAITAJ KNJIGU :) Pomoci ce ti da shvatish radnju a i ko je ko u igri a samim tim i kako da je igrash...

Back