Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidje noob mase xD
Rekao sam 12154354 puta i ponavljam: Nijedna profesija u GW nije bolja od neke druge, sve su tako dobro izbalansirane da je to neverovatno. Da li je ta i ta klasa dobra ili ne, zavisi samo od toga kako ih igras.

@Stevamustaine
Nijedna od tih frakcija nije bolja od one druge. Ja sam prvo bio Kurzick, i sada sam presao u Luxone...vise mi se svidjaju...

@! Somebody Else !
Jesi mozda igrao sa Paragonom da tvrdis da je on super za PvP ili samo potvrdjujes Blladeovu pricu?

@Bllade
Hahahha :lol:

Samo sa factoins-om. Vishe bi igrao GvG ili HA jer tamo necesh da nadjesh leechere. Jel bi mogo da korstim 55hp build sa Me/Mo-om , znachi sve monkovske magije? Superior runovi ne moraju da bash budu vezani za monkovkse atribute , zar ne?

oj, obezbedio sam se sa netom za narednih 120 dana, pa reko da se informishem malo..a vidim ima 80 stranica mnogo za citanje, pa ako neko moze nek skupi sve odjednom :)

Da li moze negde sa nekog sajta da se naruci original ? Da li i nastavci moraju da budu original, ili se oni naknadno samo instaliraju ? Imao sam ranije cd, igrao sam malo, ali nisam bio bas zainteresovan, a sada me opet nesto vuce :)

Iz GoA se krece :)
Sa Eleom, Shadow Form i mass dmg, a onda shadow step bezanje kada SF dropuje HP ili Flame Djinn's Haste, cim pocnes da bezis, aggro se brzo razbija ^^
Isto, u GWEN postoji Raptor Hatchling farm, isto Ele, padaju Ele swordovi ko ludi, a run traje manje od 5 minuta :D
Ako ti se posreci, dobijes do 3 Torment Gemstona po runu od 10-15 min, svaki kosta 3-4k. Tako ceo dan i eto brdo para ;)

Back