Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Pa mislim, i za to postoji lek, coat hanger varijanta, if ya know what i mean 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Musko sam imam 18 god. i nevin sam,takodje i moja devojka 18 god. nevina.Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?

Osećaju se lepo kao drage savete... A i možda neko ko zaista ima 18 godina, devojku i nevin je, pročita ovo, pronađe se i odradi posao.![]()

Ko kaze da mora da kupi kondome?Moze da ih ukrade u supermarketuOD KOJIH PARA
durex play i paket kondoma košta
plus 1000 RSD
pa nije ni čudo što smo tu gde jesmo
gubljenje nevinosti za osam i po evra
Pa tolko u ruminiji košta i BEZ zaštite

Musko sam imam 18 god. i nevin sam,takodje i moja devojka 18 god. nevina.Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?

Jel probao to neko jbte?Udjem ja u apoteku i kazem daj mi prezervative,a ona mi kaze osh durex 240 3 komada ili ces ove romed za neku smesnu cenu,mislim 15 dinara. JA reko,**** mater kakav je to kondom kad ga tako jeftino prodaje i uzmem durexa.
...il si mozda kupovo kondom nekom drugom?
Poenta ove price je u tome da se ti nama pohvalis kako si **** nesto?...il si mozda kupovo kondom nekom drugom?
![]()