Pa sigurno posle pojave GTA Srbije, jer teeeesko da se Belgrade nadmasiti Srbiju, a mozda i hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
ma slusaj ti belosvestki prevarante.........sad cim su ti zatvorili temu za fallout2 sad si smislio drugu laz......ako budes dao screenove skidam kapu........inace........dodgeme:@tomygun : Ako ti se nesvidja nemorash upshte da gledash a kamoli da postujesh.A ako cesh da spamjesh onda umri
@sviostali : Postovacu slike vojnika sutra najverovatnije cim zavrshim finalnu verziju
za prva dve znam ...mada ovo za bande je malo teze i zahteva rad....pozzzdodgeme:oko kodranja znam da postavljam oruzija i pickupove.A moram da napravim josh 2 dodatne bande i neke misije [unishtiti garazu]
pa mi som ovde samo da bi SPAM-ovali, dok ne vidim mod za WWII necu da budem ozbiljantommy gun:ma slusaj ti belosvestki prevarante.........sad cim su ti zatvorili temu za fallout2 sad si smislio drugu laz......ako budes dao screenove skidam kapu........inace........

sve sto je u vezi srbije nema rezultata 
Sta nema rezultata? A moj GTA Srbija???

e ljudi kad niko nece da nas pozove da napravimo neki gta kao iv bili smo poceli ali je zastarelo jer je taj neki bio lud i opicen tako da ??????molim vas da me neko pozove na neki web sajt gde mogu da pomognem oo pravljenja gta dodataka![]()